miercuri, 30 mai 2012

Indepartarea lacului de unghii - dizolvantul Cien

Pentru noi fetele e o placere sa ne admiram unghiutele frumos colorate, dar indepartarea lacului de unghii poate fi o adevarata bataie de cap, mai ales daca acesta este intr-o culoare mai pigmentata sau prezinta particule de sclipici, cum e si cazul meu - e vorba de oja Moyra din postarea precedenta.


   Tinand cont de faptul ca schimb foarte repede lacurile pe unghii am nevoie de un dizolvant care sa isi faca treaba foarte bine si momentan sunt foarte multumita de dizolvantul Cien, pe care il puteti gasi im magazinele Lidl. Acesta vine in 2 variante, cu si fara acetona, le-am folosit pe amandoua si m-au multumit in aceeasi masura. Probabil pentru cele cu unghiutele mai sensibile ar fi mai indicat cel fara acetona. Eu am noroc la acest capitol, am unghiile destul de rezistente, foarte rar se rup si uneori se mai exfoliaza. Pentru faptul ca se ingalbenesc vina imi apartine in totalitate pentru ca de cele mai multe ori neglijez aplicarea unui base coat.
  Revenind la dizolvant, pe langa faptul ca este eficient, cel mai mult imi place sistemul de aplicare, simplu si practic.


 Pentru o indepartare rapida a lacului de unghii va recomand metoda de mai jos, pe care probabil multe dintre voi o stiti. Nu aveti nevoie decat de cateva dischete demachiante, pe care le puteti taia chiar in patru, si folie de aluminiu. Imbibati fiecare discheta in dizolvant, aplicati-o pe unghie si infasurati degetul cu folia. Asteptati 2 -3 minute si indepartati. Tot lacul de unghii va ramane pe discheta fara sa fie nevoie sa frecati.
Nu ne ramane decat sa ne spalam pe maini, sa aplicam o crema hidratanta sau daca nu mai avem rabdare, sa trecem la urmatoarea oja...Oare ce culoare sa fie de data asta?

5 comentarii :

  1. mi-am luat si eu..imi place dozatorul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu tot pe acesta il folosesc de ceva timp, inca de cand nu avea dozatorul asa, avea o sticluta normala. E foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu mi-am luat acum cateva saptamani si sunt tare incantata! Sterge oja foarte bine si nu se usuca pe dischete asa de repede.Eu am varianta fara acetona...credeam ca cea albastra e fara miros si asta e parfumata. :)) Eh...mai invat si eu...:)) Oricum,e cel mai bun dizolvant pe care l-am avut. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am vazut zilele astea acest dizolvant cu siguranta o sa-l incerc :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...