joi, 31 mai 2012

NOTD:Summer vibe - gradient nails



M-am hotarat sa va prezint astazi o manichiura mai indrazneata, destul de simplu de realizat dar de efect. Este vorba despre mult apreciata manichiura gradient, iar eu am ales pentru a mea 2 culori calde, intense, de vara - galben si un portocaliu /corai absolut minunat de la Farmec . Galbenul este de la Gabrini si sincer l-am cumparat mai mult pentru ca aveam nevoie de culoare - calitatea lasa de dorit. 
In rest prea multe nu sunt de zis, am folosit tehnica buretelului despre care s-a tot vorbit in blogosfera incat nu cred ca ar avea rost sa mai intru si eu in detalii. Esential este sa va inarmati cu putintica rabdare. Va las mai bine cu imagini.







 In privinta acestei manichiuri imaginatia este singura limita, puteti combina orice culori va trec prin minte, si de asemenea nu e neaparat sa va limitati la 2 culori, puteti incerca chiar mai multe.


Ma bucur ca ati fost alaturi de mine si astazi si va indemn sa imi fiti alaturi si pe pagina de Facebook .
Pe data viitoare.

miercuri, 30 mai 2012

Indepartarea lacului de unghii - dizolvantul Cien

Pentru noi fetele e o placere sa ne admiram unghiutele frumos colorate, dar indepartarea lacului de unghii poate fi o adevarata bataie de cap, mai ales daca acesta este intr-o culoare mai pigmentata sau prezinta particule de sclipici, cum e si cazul meu - e vorba de oja Moyra din postarea precedenta.


   Tinand cont de faptul ca schimb foarte repede lacurile pe unghii am nevoie de un dizolvant care sa isi faca treaba foarte bine si momentan sunt foarte multumita de dizolvantul Cien, pe care il puteti gasi im magazinele Lidl. Acesta vine in 2 variante, cu si fara acetona, le-am folosit pe amandoua si m-au multumit in aceeasi masura. Probabil pentru cele cu unghiutele mai sensibile ar fi mai indicat cel fara acetona. Eu am noroc la acest capitol, am unghiile destul de rezistente, foarte rar se rup si uneori se mai exfoliaza. Pentru faptul ca se ingalbenesc vina imi apartine in totalitate pentru ca de cele mai multe ori neglijez aplicarea unui base coat.
  Revenind la dizolvant, pe langa faptul ca este eficient, cel mai mult imi place sistemul de aplicare, simplu si practic.


 Pentru o indepartare rapida a lacului de unghii va recomand metoda de mai jos, pe care probabil multe dintre voi o stiti. Nu aveti nevoie decat de cateva dischete demachiante, pe care le puteti taia chiar in patru, si folie de aluminiu. Imbibati fiecare discheta in dizolvant, aplicati-o pe unghie si infasurati degetul cu folia. Asteptati 2 -3 minute si indepartati. Tot lacul de unghii va ramane pe discheta fara sa fie nevoie sa frecati.
Nu ne ramane decat sa ne spalam pe maini, sa aplicam o crema hidratanta sau daca nu mai avem rabdare, sa trecem la urmatoarea oja...Oare ce culoare sa fie de data asta?

marți, 29 mai 2012

Moyra Nº 80 swatch

Cand vine vorba de chestii stralucitoare prefer sa spun pas. N-am fost niciodata fana mai ales in ceea ce priveste vestimentatia. Insa ca intotdeauna trebuie sa existe si o exceptie de la regula si anume......lacurile de unghii.


            Astazi este vorba de Moyra 80, un lac negru cu o multime de sclipici auriu si verde...



Ce-mi place:
 - lacul arata bestial pe unghii, mai ales pentru o iesire in oras, zic eu - nu e tocmai o oja de purtat zi de zi, eventual la birou - dar oricum depinde de preferintele voastre
 - se usuca repede - e nevoie cam de 2 straturi sa devina complet opaca


 Ce nu-mi place:
- aspectul sau fara un top coat bun este extrem de "gritty" din cauza sclipiciului - am avut nevoie de 2 straturi de top coat pentru aspectul lucios din poze
- am constat ca dupa 15 minute tot lacul de deasupra fusese "inghitit" de sclipici si oja revenise aproape la aspectul initial - ma intreb de cate straturi de top coat ar fi nevoie pentru o acoperire perfecta si in acest caz in cat timp s-ar mai usca :))

 Per ansamblu:
 - personal sunt multumita de acest lac si in general de lacurile Moyra - culori frumusele la un pret bun - in jur de 5 lei
 - trecand peste aspectul care m-a nemultumit conchid ca este o oja deosebita si nu regret faptul  ca am cumparat-o

With love, Josephine.

luni, 28 mai 2012

NOTD: Avon Sea Breeze & Licorice

 Nu ne pasa de vremea de afara, suntem cu gandul la vara, iar unghiile noastre trebuie sa reflecte asta! Nu pot decat sa sper ca va place si voua la fel de mult aceasta superba nuanta de la Avon, pentru ca este cu siguranta un must have in vara asta.

 Pe mine ma duce cu siguranta cu gandul la mare, la soare, la cocktail-uri pe plaja. Am ales astazi sa o port alaturi de Licorice, un negru intens. 

  Ambele lacuri fac parte din noua colectie Avon Pro + alaturi de alte nuante la fel de atragatoare - cred ca 15 in total. Ni se promit 12 zile de culoare intensa - iar eu va promit ca voi reveni cu impresii pe aceasta tema.


 La prima vedere lacurile au o formula interesanta, se aplica cu usurinta si se usuca relativ usor. Pe mine m-au convins si ma tenteaza in continuare Coral Reef si Lemon Sugar.


Nu sunt o experta in ceea ce priveste modelele pe unghii dar imi place sa ma joc. Sper ca v-a placut ideea de astazi. Kisses till next time!

duminică, 27 mai 2012

Lady's Nail polish: Brooklin swatches *picture heavy*

De cateva zile au aparut la Lady's lacuri de unghii noi, intr-o multime de culori atractive. Le gasiti pe site la pretul de 6.99 lei si aveti de ales atat intre nuante mate, stralucitoare, sidefate cat si neon. Cum evident imi era imposibil sa nu-mi doresc sa le incerc am testat astazi pentru voi trei nuante mate si anume  24, 27 si 28.

Voi incepe cu nuanta 24, un nude dragalas, pe care il  port de 2 zile si chiar imi place foarte mult. Se aplica uniform din 2 straturi si se usuca repede. Din cate am observat rezista binisor . Pozele sunt facute in lumina naturala cat si direct in razele soarelui (ultima poza) ca sa va faceti o idee clara cum arata.



Mai departe avem nuanta 28 , un rosu sangeriu intens. Se aplica la fel de usor ca prima nuanta si se usuca  repejor. Nu stiu cat rezista pentru ca nu am purtat-o pe unghii sa-mi fac o parere. Va las mai bine cu imagini.



Si am ajuns la ultima nuanta, 27,o culoare pe care sincer nu stiu cum sa o descriu ca sa-i fac dreptate, preferata mea de altfel. Spre deosebire de celelalte 2 are o cosistenta mai densa, e opaca din primul strat, dar e nevoie totusi de 2 pentru uniformizare (scuzati aplicarea mea cu "picioarele" - imi pierdusem rabdarea dupa restul swatch-urilor ). Si aceasta se usuca destul de repede .




Cam astea au fost alegerile mele pentru astazi. Daca va hotarati sa incercati aceste oje mi-ar placea sa vad si alegerile voastre. Eu le-am achizitionat pe astea pentru ca in ultima vreme am neglijat sa-mi cumpar nuante din acestea mai clasice - am optat pentru oje mai nebunesti, de vara.


Sper ca v-au placut. Astept parerile si impresiile voastre!

sâmbătă, 26 mai 2012

Testez crema Normaderm cu Lauren's Caffe

     Saptamana trecuta am avut marea bucurie  sa castig  crema Normaderm anti-imperfectiuni pe blogul lui Lauren si tin pe aceasta cale sa-i multumesc pentru oportunitate.  Joi seara s-au afisat castigatoarele iar sambata dimineata crema deja era in mainilile mele: n-are rost sa va mai spun cat am fost de incantata.
     Eram chiar curioasa de aceasta crema, mai ales fiindca de cand ma stiu ma confrunt cu problemele unui ten gras, sensibil si cu tendinta acneica. Si de ce sa nu recunosc m-am saturat sa arunc banii pe produse ce promit o multime de lucruri dar nu au nici un efect.
     Dupa o saptamana de utilizare pot sa spun ca sunt multumita de aceasta crema. In primul rand trebuie sa precizez ca nu mi-a provocat nici un fel de iritatii sau orice alt fel de reactii negative. In ceea ce priveste rezultatele cred ca e un timp relativ scurt ca sa ma pronunt dar am observat o uniformizare a tenului, o oarecare iluminare si reducere a rosetii.
    Imi place ca nu este grasa, se absoarbe foarte repede in piele si are un parfum subtil natural. Mi-ar fi placut ca de pe lista ingredientelor sa lipseasca mult criticatul alcool, care este totusi un iritant. Oricum - v-am zis -crema nu mi-a creat nicio neplacere si per ansamblu sunt multumita de ea. Probabil ca pe viitor o voi cumpara si eu.

    Cam atat pentru astazi! Hugs and kisses!

vineri, 25 mai 2012

2 Phase Eye Make-up Removers - Which one will it be: L'oreal or Farmec?


  De cand am descoperit demachiantul bifazic nu mai concep sa folosesc altceva pentru demachierea ochilor. Mi se pare cea mai eficienta metoda posibila, si in acelasi timp blanda, non iritanta. " Batalia" de astazi se va da intre cel de la L'oreal si cel de la Farmec.                                                                                                            
                          
                                                               
                                                                          Eficienta:
       Ambele produse primesc 1 punct la acest capitol. Atat unul cat si celalat si-au facut foarte bine treaba, chiar si cel mai rezistent machiaj este curatat cu blandete de acestea intr-un timp foarte scurt.
                                                                            1  -  1     
    
                       
                                                                     Reactii adverse:
     Niciunul din produse nu mi-a pricinuit vreo problema. Nu irita, nu ustura ochii, nu agreseaza pielea in niciun fel. Inca 1 punct castigat de cele 2 oponente.
                                                                            2  -   2      

                          
                                                                      Caracteristici:
       Ambele produse promit ca nu lasa urme de grasime ceea ce mie nu mi se pare adevarat. Pe mine personal nu ma deranjeaza acest aspect avand in vedere ca obisnuiesc sa imi spal fata dupa orice demachiere inainte de aplicarea unei creme. Totusi, daca e sa fac o diferenta pentru cei interesati mi se pare ca demachiantul de la Farmec lasa o pelicula mult mai grasa. 
                                                                     2.75     -    2.50


                                                                     Cantitate/Pret:
           Aici diferenta dintre cele 2 este foarte vizibila. Daca demachiantul L'oreal il gasim la 25 lei pentru 125 ml, cel de la Farmec costa doar 8.17 ron pentru 150 ml pe site-ul lor. Avand in vedere ca in ceea ce priveste performantele lor diferentele sunt infime, aceasta diferenta de pret nu este de trecut cu vederea.
                                                                          3    -     3.50

                                                                     
                                                                        Ingrediente:
                                                                                                                                                      


                                                 
  




                                          



Nu sunt o experta in acest domeniu si nici nu ma pretind, insa la o prima privire se poate observa prezenta mai multor ingrediente in demachiantul L'oreal ceea ce ma duce cu gandul automat la mai multe chimicale. Ma bucura sa vad in lista de ingrediente Farmec exctractul de echinacea, un produs natural. In ceea ce ma privesteste la acest capitol castiga tot Farmec.
                                                                     3.5      -      4.5                       




Rezultatul final: Farmec este castigatorul de astazi!






Ma bucura foarte mult ca exista pe piata produse cosmetice romanesti foarte bune la preturi accesibile si recomand oricui nu le-a incercat pana acum sa o faca cu incredere. Nu fac reclama, nu sunt platita sa spun asta - este pur si simplu parerea mea personala si mi-o pastrez.
Pe data viitoare!
                             

joi, 24 mai 2012

NOTD: Khaki with a touch of gold - Miss Sporty nailpolish swatch

 Uneori vara, pe langa pastelurile de rigoare si culorile neon imi mai place sa port si tonuri de taupe sau in cazul de fata acest khaki . Este vorba despre nuanta 475 - Khaki Force de la Miss Sporty.


 Despre ojele de la Miss Sporty nu pot sa spun decat ca sunt multumita, e o formula care se usuca repede, se aplica destul de uniform din 2 straturi si rezista - poate nu chiar 7 zile cum promite dar destul oricum.

 Pe inelar am ales sa aplic un strat dintr-un lac de la Isabelle Dupont in nuanta 269, pe care il puteti gasiti pe site-ul Lady's. Sunt chiar multumita de lacurile lor de unghii si o sa va prezint oja mea preferata de la ei intr-o postare viitoare.



Cateva poze cu manichiura simpla poate va place mai mult asa:




Sper ca v-a placut manichira de astazi. Pe data viitoare!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...