duminică, 30 septembrie 2012

Nails "Inspired by a video" - Domino

A mai trecut o saptamana cu pasi repezi si iata ca a venit iarasi momentul pentru postarea " Inspired by a music video". De data asta am avut ca sursa de inspiratie videoclipul lui Jessie J - Domino si am ales sa reproduc exact manichiura pe care ea a purtat-o. Mi-a placut combinatia de negru cu auriu si a fost o manichiura chiar usor de realizat multumita benzilor adezive pentru unghii. Va las cu pozele: 









Sunt curioasa ce parere aveti? Ati purta o astfel de manichiura? Astept in continuare propunerile voastre!
Tema saptamanii viitoare va fi videoclipul Bad Romance - Lady Gaga :D
V-am pupat!

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Rimmel 60 Seconds - Sky High

Postarea de astazi este dedicata unei oje superbe din punctul meu de vedere si anume nuanta Sky High de la Rimmel. Imi place atat de mult cum arata incat ma intreb cum am putut sa traiesc pana in ziua in care am descoperit-o :)) Cuvintele nu isi prea au rostul, pozele vorbesc de la sine: 





Nuanta asta a intrat cu siguranta in topul 5 al ojelor mele preferate! E atat de vibranta, vesela si speciala incat mi-e teama ca n-o sa vreau sa o mai sterg de pe unghii :)) Imi place mult pensula lata a ojei, aceasta face aplicarea mult mai usoara. Formula ojei este una superba, se aplica minunat si e complet opaca din doua straturi. Are un luciu absolut supeeeeerb! Nu-mi vine sa cred ca e doar 6 lei!  Se usuca destul de repede, nu stiu daca chiar in 60 de secunde, dar nici nu ma intereseaza. Nici rezistenta nu conteaza prea mult pentru mine, am fost cucerita iremediabil de restul aspectelor.



Nu stiu daca a fost cea mai buna alegere, dar am hotarat sa mai adaug manichiurii si niste floricele vesele albe! Mie mi se pare ca arata bine si e o manichiura atat de optimista! E perfecta pentru zilele acestea calde cu care ne rasfata toamna asta.







Sooo, let me know! Sunt eu nebuna sau e cu adevarat superba oja asta? :D Va place mai mult simpla sau cu model? Eu una cred ca o prefer totusi simpla, e o culoare mult prea frumoasa.....

vineri, 28 septembrie 2012

Geometry pattern

Dupa cum v-am informat pe facebook, astazi e timpul sa va prezint o noua manichiura. Vroiam de mult sa incerc un model de acest fel, si fiindca nu este nici foarte greu de realizat, am trecut la fapte. Si aceasta e manichiura : 


Pentru aceasta manichiura am avut nevoie de 3 nuante minunate de la Avon si nu in ultimul rand de banda adeziva pentru unghii pentru a realiza modelele. E foarte simplu, in primul rand aplicati o baza pe care o lasati sa se usuce complet ( in cazul meu nuanta cea mai deschisa) iar apoi aplicati banda in forma pe care vreti sa o dati, pictati apoi in spatiile libere si dezlipiti-o inainte ca oja sa se usuce. Astfel veti reusi sa pastrati marginile cat mai drepte. Cateva dintre voi m-au intrebat de tutorial, sper ca intr-un viitor apropiat sa va pregatesc si asa ceva :P


Am folosit urmatoarele oje: Avon sequined turquoise, Avon sea breeze si Avon licorice.


Iar acum va las cu manichiura....


 

Sooo, let me know what you think! :*

joi, 27 septembrie 2012

Shopping: Yves Rocher & essence

        M-am gandit sa va arat si voua ce mi-am mai cumparat in ultima vreme, mai ales pentru ca in afara de gaura in buget :)), experientele au fost placute im ambele cazuri. Nu mai plasasem de ceva timp o comanda la Yves Rocher, si fiindca am beneficiat de transport gratuit, 30% reducere la un produs si un cadou la alegere am zis sa profit si sa dau o comanda mica. Gelul de dus cu rodie e o iubire de-a mea mai veche asa ca a trebuit sa il am din nou :D. Celelalte doua geluri de dus, sunt din noua gama bio, si la o prima vedere imi par foarte faine. Ca o mentiune tin sa precizez ca nu au parabeni, coloranti si sunt formulate din 99 % ingrediente naturale. Eu l-am ales pe cel cu ulei de argan si pe cel cu extract de nalba. Ambele au un miros subtil dar extrem de placut. :X
        Celalalt produs ales de mine a fost o masca pentru par revitalizanta, cu extract de vita de vie si ulei de camelie. Mi-a atras atentia faptul ca nu are silicon, parabeni si coloranti :) si de abia astept sa o incerc.
Am primit 2 masti de fata: o masca film cu extract de menta si una purificatoare cu lamaie. 
Per total sunt foarte multumita de produsele alese si cred ca si-au meritat cei 52 de lei platiti :)


     Si acum sa trecem la partea a doua a postarii. Imi doream tare mult noile lacuri de la essence si fiindca la mine in oras toate apar muuuult mai greu m-am hotarat sa mi le comand . Am vazut site-ul 1001cosmetice intr-o postare de-a Andei Zelenca si ma bucur tare mult ca l-am descoperit. Gasiti o gramada de cosmetice interesante la preturi foarte bune si ce m-a interesat pe mine mai mult: produse essence. Daca nu le gasiti la voi in oras aceasta e solutia perfecta :D
     Initial eu imi alesesem 6 oje essence, dar din ce am ales eu nu au avut decat trei., pentru ca nu primisera gama completa. Acum vad ca au actualizat si pe site stocul :) Partea buna este ca am fost sunata de o domnisoara foarte draguta si informata cu privire la acest aspect, nu cum am patit in alte cazuri sa ma trezesc ca ridic de la posta comanda incompleta.
    Comanda mea finala arata cam asa: essence gorgeous bling bling, essence chic reloaded, essence date in the moonlight, essence pensula pentru fard si o oja rimmel in nuanta sky high. Am mai primit si un mini deodorant Nivea, care este oferit pentru orice comanda de peste 50 de lei. Comanda mea nu a fost nicidecum de 50 de lei dar au fost foarte draguti ca l-au trimis. In plus, coletul a fost expediat prompt si a ajuns la mine foarte repede. Cu siguranta voi mai comanda pentru ca experienta a fost una foarte placuta.
    Cam astea sunt produsele, de abia astept sa folosesc ojele :D Sunt destul de trista ca n-am gasit Oh my glitter si walk on the wild side....mi le doream foarte mult :((.. Asta e, raman in continuare pe wishlist :D


 Asta a fost tot.... Voua ce va face cu ochiul?
 V-am pupat!

marți, 25 septembrie 2012

Nude & purple gradient + flakies

Cand vine vorba de oje sunt comparabila cu o cotofana, ma atrage tot ce-i sclipitor, colorat, ochios. Astfel, in colectia mea nu prea se gasesc nude-uri, iar daca sunt - sunt putine si au ajuns acolo in cele mai multe cazuri din intamplare :D Cam asta este si povestea ojei de astazi, Perfectly Flesh de la Avon, pe care am castigat-o saptamana trecuta pe blogul Alinei - cosmeticsalltheway. Premiul a mai cuprins si un exfoliant cu vanilie de la Avon care intamplator chiar se afla pe lista mea de dorinte de ceva vreme. Multumesc mult pentru premiu, m-am bucurat sa castig si fiindca oja mi-a placut mai mult decat mi-as fi imaginat am pregatit si o manichiura cu ea.  Si da, n-am rezistat s-o las simpla, desi imi placea foarte mult cum arata, e un nude foarte placut si cald. Iata manichiura....



Am combinat-o cu o oja mov foarte frumoasa si foarte ieftina ;) cred ca am dat 2.5 lei pe ea. Nu e ea extraordinara dar culoarea este chiar minunata. Si fiindca nu prea m-a incantat cum a iesit gradientul - m-am chinuit cu un buretel nu tocmai bun , m-am hotarat sa mai adaug si un strat din oja Seventeen cu flakies. Eu sunt foarte multumita de rezultatul final :) 


Va las cu mai multe poze :D






 V-am pupat, astept cu drag impresiile voastre! :*



luni, 24 septembrie 2012

Nails "Inspired by a video" - California Gurls

E luni, e timpul pentru o alta manichiura " Inspired by a video". Multumesc fetelor pentru sugestii, mi-a placut mult ideea Oanei asadar Katy Perry sa fie! California Gurls este un videoclip extrem de colorat, jucaus si sexi in acelasi timp si am avut ceva batai de cap pana sa ma hotarasc asupra modelului si mai ales a culorilor. Dupa cateva incercari esuate am hotarat ca cea mai buna solutie ar fi o manichiura marble, cu muuult roz. And there it is:



N-aveti idee cat m-am chinuit pana mi-a iesit asa :))) si in final tot n-am fost complet multumita. N-am mai avut nici rabdare sa imi curat cuticulele, asa ca va rog sa ma scuzati :D Imi plac in schimb foarte mult culorile si cum se imbina, parca ar fi niste bomboane. Acestea au fost ojele folosite:


Si acum mai multe poze cu manichiura....



 Desi pare relativ simpla, tehnica water marble necesita o multime de rabdare si cel mai trist e ca se face multa mizerie.Desi in teorie lucrurile sunt clare, practic e putin mai complicat. Am avut vreo trei incercari esuate pana am ajuns la acest rezultat. Conteaza foarte mult ca ojele alese sa se usuce mai greu pentru a avea timp sa va desenati modelul in apa; o alta regula importanta este sa aplicati intotdeauna o baza alba.



Si in caz ca nu vi-l mai amintiti, acesta e videoclipul! 


Sper ca m-am apropiat cat de cat de idee si mai ales sa va placa!
RalDiaconescu, va urma cu siguranta si interpretarea pentru Lady Gaga - Bad romance, momentan am considerat necesar sa ies putin din sfera "dramatica" :P

Va pup si va urez o saptamana minunata! Astept in continuare sugestiile, parerile si reclamatiile voastre :D

duminică, 23 septembrie 2012

Oja de duminica: Trendy by Cosbell

Oja de astazi zacea in colectia mea de ceva vreme, si din nu stiu ce motiv ciudat, din momentul in care am cumparat-o pana zilele trecute, nu mi-a mai atras deloc atentia. In mare parte de vina e si ambalajul acestor oje - nu-mi place absolut deloc. In plus, nici nuanta nu este una din preferatele mele, multa vreme am trait cu impresia ca tipul asta de oje nu se potrivesc cu pielea mea. Dar iata ca am incercat-o si mi-am schimbat complet parerea. Voi ce ziceti, nu-i asa ca arata bine?



Ce m-a uimit in prima faza a fost faptul ca oja s-a aplicat foarte usor si frumos din doua straturi. Are o consistenta perfecta, nici prea groasa nici prea lichida. In plus, dupa cum se observa si in poze, are un luciu foarte frumos si un sidef placut, distribuit uniform, si care la aplicare nu formeaza dare inestetice. S-a uscat intr-un timp decent si m-a impresionat faptul ca a rezistat cu stoicism pe unghii.  Pozele mele iarasi nu reflecta  in totalitate realitatea, nuanta e putin mai inchisa.


Oja asta m-a facut sa-mi schimb complet parerea despre lacurile Trendy si cu siguranta o sa-mi mai cumpar pe viitor cateva nuante, mai ales ca sunt foarte convenabile, undeva la vreo 6 lei parca. In caz ca v-a placut, aceasta este numarul 40.


V-am pupat! Ne vedem maine cu o noua manichiura " Inspired by a video". Sunteti curioase ce am pregatit? Eu sunt foarte nerbadatoare sa va arat! :*

sâmbătă, 22 septembrie 2012

Review fond de ten matifiant cu textura de spuma Avon Ideal Flawless

A trecut ceva vreme de cand am facut ultimul review si pentru ca nu vreau sa va plictisesc incontinuu cu unghiute astazi m-am hotarat sa va vorbesc despre un produs nou de la Avon pe care am avut curiozitatea sa-l incerc. Dupa cum ati vazut si din titlu, este vorba despre fondul de ten cu textura de spuma Ideal Flawless. Imi pare rau ca n-am facut pozele inainte sa-mi bag "mainile" in el dar curiozitatea a fost mai puternica :D


Daca urmariti clipurile Avon pe Youtube, Suzana foloseste acest fond de ten in cel mai nou videoclip. 


Este prima oara cand incerc un fond de ten mousse iar acesta m-a atras pentru ca promite matifiere si o acoperire medie spre puternica, fara a incarca tenul. De obicei ma feresc de astfel de produse pentru ca ambalajul mi se pare neigienic si de ce sa nu recunosc, prefer sa merg la sigur cu un fond de ten fluid.  N-am pornit cu prea mari sperante cand l-am comandat, mai ales ca e un lucru cert ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ :)) A fost mai degraba un impuls de moment, aveam nevoie de un fond de ten si acesta a fost primul care mi-a atras atentia. Va spun sincer ca m-am cam lamurit cu toate reclamele si sunt convinsa ca produsul minune nu s-a inventat inca :D

In caz ca nu mi-ati citit postarile anterioare, va spuneam ca am un ten gras cu imperfectiuni si pe deasupra si foarte sensibil. Fondul de ten este important pentru mine si singurul care m-a multumit cat de cat pana acum a fost Revlon Colorstay, insa avand o fire nestatornica imi place sa testez mereu alte si alte produse. 

Descriere oficiala: Perfect matifiant, usor ca aerul, confort maxim pentru tenul tau.
- reflecta lumina, asigurand acoperire impecabila, cu aspect natural
- matifiaza tenul
-ascunde imperfectiunile
- ofera acoperire medie spre puternica

Impresia mea:

 Ce mi-a placut:
- produsul este intr-adevar matifiant, are un finish aproape pudrat care imi place, de fiecare data cand l-am aplicat nu am mai simtit necesar sa folosesc si o pudra;
-acoperirea este medie, chiar mare in functie de cantitatea de produs aplicata;
- consistenta produsului este intr-adevar usoara, mult mai confortabila decat a fondurilor de ten fluide;
- este rezistent la transfer, un mare plus avand in vedere ca ultimul fond de ten pe care l-am folosit, Joviale de la Ivatherm , avea o mare problema la acest capitol;
- eu am nuanta cea mai deschisa Ivory si am fost placut surprinsa sa vad ca mi se potriveste aproape perfect (in general fondurile de ten Avon, chiar si cele mai deschise erau mult prea inchise pentru tenul meu)
- are un miros placut, nimic deosebit, deloc deranjant.

Ce nu mi-a placut:
- datorita aspectului pudrat, pe zonele mai uscate ale pielii se vede destul de inestetic - pentru mine acesta este de departe cel mai mare minus;
- un alt inconvenient al acestui produs este ambalajul, produsul intra in contact mereu cu aerul;
- dupa cateva ore se strange cumva in pori si arata destul de rau, efectul matifiant dispare.
- nu-mi place cum se aplica cu pensula si nici cu degetele, probabil cel mai bine ar fi cu un buretel dar in ultima vreme am neglijat acest aspect asa ca nu am avut ca sa fac proba :D i-am adaugat in mod clar pe lista de cumparaturi :))

Cam asa arata pe mana mea: 

Concluzii:
Nu pot sa spun ca este un fond de ten care m-a impresionat dar are cateva aspecte pozitive care ma fac sa fiu destul de multumita, mai ales daca e sa ma raportez la pret. Nu mi-a provocat niciun disconfort si acesta este un mare plus pentru tenul meu sensibil. Mi-ar fi placut sa fie mai rezistent si sa nu scoata atat de mult in evidenta porii - problema aferenta tenului gras cu care ma mandresc :)) dar probabil ca acesta e un minus al  produselor gen spuma. Cred ca cel mai bine s-ar potrivi unui ten normal si de abia astept sa-l incerc si pe altcineva pentru ca eu sunt o adevarata tragedie cand vine vorba de ten :D

Alte informatii:
Pret:  intreg 43 lei, la reducere 27.99 lei
Gramaj: 18 g

............................................................................................................

Si pe final, pentru ca nu ma pot abtine, vreau sa va chinui cu manichiura pe care am purtat-o azi, de care nu sunt foarte multumita, dar va rog fiti indulgente :)) Am vrut sa experimentez o noua tehnica iar data viitoare voi alege alte culori, pentru ca aceasta combinatie nu ma incanta. Va las cu pozele si v-am pupat!



joi, 20 septembrie 2012

Pink Box - Editia de septembrie

Cu o mica intarziere, m-am hotarat totusi sa fac si postarea asta, in caz ca mai sunt persoane curioase in legatura cu Pink Box-ul lunii septembrie. Este prima oara cand comand o astfel de cutiuta, in mare masura pentru ca am fost foarte incantata de continutul editiei de august. Va spun inca de la inceput ca nu sunt adepta genului asta de cumparaturi, mai ales in Romania, unde fiecare banut conteaza, dar cu toate astea m-am riscat si am comandat...Cred ca de vina e nevoia de adrenalina :))) 
N-are rost sa va mai spun cum am stat cu sufletul la gura in asteptarea miraculoasei cutiute roz. Am fost placut surprinza cand m-a sunat curierul marti dimineata exact cum fusese promis. In cateva minute am avut pachetul si l-am desfacut cu nerabdare. Primul lucru care mi-a atras atentia (si nu numai mie, domnul mâţ era mai mai sa intre in cutie ) a fost mirosul ademenitor al tartei parfumateYankee Candle.  Incantarea mea a atins cote maxime cand am vazut cutiuta...atat de rooooz si cu o ilustratie extrem de simpatica. Am ridicat capacul, am desfacut fundita si.....nu gasesc niciun cuvant potrivit pentru senzatia din acel moment :)) Cele care ati comandat cutiuta probabil stiti despre ce vorbesc. Si iat-o!



Primul lucru care mi-a venit in minte a fost "Asta e tot?" Teoretic in cutie se gasesc 2 produse full-size, o crema de fata de la Danielle Laroche si tarta parfumata Yankee Candle. Practic, eu chiar nu cred ca cineva ar putea sa pretinda ca acea tarta e un produs de baza intr-o astfel de cutiuta, oricat de frumos ar mirosi.  Buun, si mai ramanem cu produsele sample, 3 la numar, din care ultimul nici nu cred ca ar trebui luat in considerare, ci mi se pare aruncat asa de umplutura. E vorba despre un esantion dintr-un tratament leave-in pentru par de la Henna Plus, o mostra dintr-un serum Cellufirm Drops Mario Badescu si STUPOARE!!! o amarata de mostra de parfum Giordani Gold. Asa...si.....asta e tot!

Dar hai sa le luam pe fiecare in parte la puricat.

Dupa cum am stabilit, produsul de baza al cutiutei este crema de fata anti stress Danielle Laroche. M-a deranjat modul ostentativ in care era lipita eticheta cu pretul pe aceasta, atat timp cat acest lucru era deja mentionat in cartonasul cu descrierea. Si ca sa nu fie asta tot, daca aveti curiozitatea sa faceti cateva cercetari online, puteti afla ca cel mai probabil acesta nu este pretul ei real, ci un pret umflat intr-un mod nesimtit de distribuitor. Nu dau vina neaparat pe cei de la Pink Box pentru acest lucru dar cred ca ar trebui sa fie mult mai atenti in ceea ce priveste alegerea colaboratorilor. Un alt lucru care nu mi s-a parut normal, e ca nu toata lumea a primit acelasi produs.  Ignuanita mentiona ieri in postarea ei pe acelasi subiect ca a primit in locul acesteia o crema de zi cu SPF. Pai ori e laie, ori balaie?
Nu cred ca are rost sa mai intru in detalii asupra faptului ca aceste creme nu sunt nici pe departe potrivite tuturor tipurilor de ten si mai contin si o lista intreaga de ingrediente posibil iritante.


Al doilea produs este crema reparatoare si regeneranta pentru par Henna Plus. Nu am un par uscat asa ca acest produs nu imi e folositor dar sunt totusi curioasa ce poate face. Nu am mai incercat produsele Henna Plus dar mi se par foarte interesante. M-as fi bucurat mult ca produsul full size sa fie unul pentru par dar asta e :)


 Mario Badescu Cellufirm Drops este un serum pentru prevenirea imbatranirii pielii potrivit pentru un ten sensibil mixt-uscat. Desi eram foarte curioasa sa incerc produsele Mario Badescu, acesta nu este deloc potrivit pentru mine. Ii voi acorda totusi o sansa. 


Despre asta n-are rost sa mai vorbesc. 


 Tarta parfumata este cu siguranta produsul care m-a incantat cel mai mult, miroase foarte frumos si m-a ajutat sa ma relaxez si sa reflectez la aceasta experienta. A meritat sau nu afacerea?


Eu recunosc ca am ramas cu un gust oarecum amar dar nu exclud posibilitatea de a o mai comanda pe viitor, desi cu siguranta data viitoare voi astepta tura a doua de livrari.  Sunt constienta ca nu putem fi multumite de toate produsele, pana la urma asta e scopul - sa experimentam, daca un produs nu ni se potriveste suntem libere sa-l oferim altei persoane. Problema in cazul de fata e totusi de alta natura. Conceptul este unul dragut,  design-ul cutiutei merita nota 10 cu siguranta, atentia la detalii e de remarcat...dar atitudinea ramane tipic romaneasca.

Voi ce spuneti? Ati comandat vreodata Pink Box sau sunteti tentate? Este vreun produs care va atrage din aceasta cutiuta?





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...