sâmbătă, 28 decembrie 2013

Be merry, be bright!

Am vazut ca v-a placut poza pe care am postat-o aseara pe Facebook asa ca m-am hotarat sa va arat mai in detaliu manichiura cu frumoasa Be Merry, Be Bright de la China Glaze. Oja face parte din colectia de sarbatori de anul acesta si e intr-adevar festiva, cred ca ar merge purtata si de revelion.



Am incercat-o si peste auriu mai demult dar am simtit din prima ca peste o culoare inchisa ar iesi cel mai bine in evidenta. N-am avut dispozitia necesara pentru negru asa ca am ales o baza maro-roscat tot de la China Glaze - Call of the wild. Imi pare rau ca nu i-am facut poze si acesteia separat. E minunata, s-a aplicat usor, a fost opaca din 2 straturi si e foarte lucioasa.
Nu m-a dezamagit nici Be merry, be bright!, glitterul e dens si se distribuie destul de usor si uniform. In plus, combinatia de culori e extrem de reusita, pur si simplu iti fura privirile! Se usuca repede dar se simte o usoara textura din cauza sclipiciului, eu am vrut un aspect glossy asa ca am aplicat si un strat de Seche Vite. 



Sper sa va placa manichiura chiar daca nu am depus cine stie ce munca la realizarea ei. Uneori, cand nu avem timp, astfel de oje sunt solutia perfecta pentru a ne scoate din impas. Daca va fac si voua cu ochiul va informez ca le puteti comanda de la Beauty In The Bottle la un pret de 24 lei buc.

Astept cu drag comentariile voastre, v-am pupat!


17 comentarii :

  1. Vai ce as aplica-o pe toata unghia, sa fie tot sclipicioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa manichiura! Mie imi face cu ochiul setul cadou Be Merry, care contine si superbitatea asta. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfff, sublima pur si simplu!!!

    VintageLook
    http://vintagelooksimona.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. combinatia este superba ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Suspin, suspin :( Cat mi-am dorit si eu un maro asemanator, n-am gasit pe nicaieri, trebuie sa mai caut :)) Cat despre sclipici, cu cat mai mult, cu atat mai bine haha :X :*

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar e o oja deosebita ! E pur si simplu superba. Dar la tine toate ojele arata senzational :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunata manichiura! Minunata! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat imi place manichiura! Este superba!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta am si eu pe unghii, dar peste o baza mov ♥

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...