luni, 29 aprilie 2013

Guest Post Monday (9)

 Bine v-am gasit la o noua editie a rubricii Guest Post Monday. Musafira mea de astazi este Anca. Va invit sa-i descoperiti blogul aici si o las pe ea sa va spuna mai multe despre manichiura pe care v-a pregatit-o cu aceasta ocazie :) Mie mi-a placut foarte mult ideea ei, mai ales pentru ca sustine o cauza nobila.


"Buna. Ma numesc Anca si momentan am un blog micut despre unghii in general, http://o-fata-simpla.blogspot.ro/. In primul rand as vrea sa multumesc Josephinei pentru aceasta initiativa frumoasa si pentru ca ma imi acorda si mie o bucatita din blogul ei minunat, pentru a o umple cu o manichiura de a mea. De nail art nu as putea sa zic ca m-am apucat de mult timp, iarna aceasta mi-am cumparat  prima pensula si am realizat primul model mai complicat, dar totul are un inceput nu? De atunci pot sa zic doar ca a mea colectie de oje s-a marit.
Acest blog este plin de manichiuri frumoase asa ca am stat putin si m-am gandit ce sa fac.... Si solutia a venit dintr-o campanile frumoasa, recent am aflat ca luna aprilie este, de asemenea, luna constientizarii abuzului asupra animalelor si am decis, avand in vedere ca imi plac animalele, sa va prezint o manichiura portocalie.


sâmbătă, 27 aprilie 2013

Inspired by fashion: 31TM Collab

Hello!
A sosit momentul pentru o noua tema din colaborarea cu cele 31 de manichiuri, mai exact cea de-a cincisprezecea. Ce repede s-au dus saptamanile! Astazi am cautat inspiratia in moda. Am studiat in amanunt noile colectii de primavara-vara pe anul 2013 si cel mai mult m-au atras creatiile lui Marc Jacobs. Ramane sa-mi spuneti daca m-am incadrat in atmosfera. Enjoy the nails!


miercuri, 24 aprilie 2013

Flower Wednesday

Hello!
Astazi e ultima miercuri din luna aprilie - e timpul pentru ultima manichiura din cadrul colaborarii Flower Wednesday.  Ca niciodata, eu am uitat complet ca ma trecusem pe lista si m-am trezit dimineata ca link-ul blogului meu aparea in postarile fetelor iar eu nu aveam o manichiura pregatita :D M-am pus repede pe treaba, mi-am sters manichiura sclipicioasa de ieri si mi-am colorat unghiutele frumos in Fuchsia de la Barry M. Pana aici toate bune si frumoase doar ca nu stiam ce floricele sa fac. Spre norocul meu mi-am amintit ca aveam aceste aplicatii si astfel a rezultat probabil cea mai simpla manichiura pe care v-am prezentat-o vreodata. Partea buna e ca sunt floricele nu? :D

marți, 23 aprilie 2013

Manichiura cu sclipici + Giveaway!

Hello!
Astazi am pregatit pentru voi niste unghiute sclipicioase si un mic concurs. Daca va place manichiura mea aveti si voi sansa sa castigati cele 2 oje folosite plus inca o mica surpriza.


luni, 22 aprilie 2013

Guest Post Monday (8)

Salutare!
Guest post monday is on! Astazi am o invitata tare draga mie, scumpa Carla de la Sun after Storm. Daca nu-i stiti blogul dati repede fuguta sa vedeti ce unghiute si manichiuri frumoase are. Cuvintele sunt de prisos, va las cu manichiura minunata pe care a pregatit-o pentru astazi. 


duminică, 21 aprilie 2013

TAG: This or that?

Hi there!
Fiindca tot e duminica, zi de leneveala maxima, m-am gandit sa fac astazi un tag care mi-a placut mult. L-am vazut pe blogul Dianei si cu mare placere l-am preluat si eu. Daca sunteti curioase ce alegeri am facut va invit sa cititi in continuare. 

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Delicate print: 31TM Collab

Hello si bine v-am gasit si sambata asta!
E vremea pentru o alta tema din colaborarea noastra saptamanala, delicate print. Am fost foarte entuziasmata la inceput de aceasta provocare insa pe parcurs mi-am cam pierdut avantul :)) Eram convinsa ca manichiura o sa fie simplu de realizat insa m-am inselat. M-am setat pe ideea ca voi face ceva cu placute Konad si de aici toata dezamagirea :D Lungimea actuala a unghiilor mele cat si forma lor face ca stampilatul sa fie foarte dificil. Cu toate astea m-am incapatanat sa-mi duc ideea pana la capat si iata manichiura rezultata... don't judge me too hard :))

miercuri, 17 aprilie 2013

Flower Wednesday

Salutare!
Astazi am hotarat sa ma alatur intr-o colaborare draguta lansata de NailGlaze. Ea ne-a provocat sa postam cate o manichiura cu flori in fiecare zi de miercuri din luna aprilie. Desi n-am participat de la inceput ma bucur sa vin si eu azi cu o manichiura inflorata. Eu zic ca merge numai bine cu soarele de pe cer, in sfarsit si-a facut si el curaj sa apara. :D Va las cu unghiutele:



marți, 16 aprilie 2013

Simple nail art: Golden triangles

Hello, hello!
Ca sa nu va plictisiti astazi am o noua manichiura pentru voi :D A fost inspirata de o bijuterie, mai exact un colier in forma de triunghi (luat de aici). Mi-au placut mult culorile si m-am gandit ca ar arata bine si intr-o manichiura asadar am trecut la fapte. A fost usor de realizat iar rezultatul este de efect, chiar va indemn sa incercati si voi, nu aveti nevoie decat de banda subtire adeziva pentru nail art si putina rabdare sa o taiati si asezati in forma dorita :D Va las cu manichiura: 

luni, 15 aprilie 2013

Guest Post Monday (7)

Salutare!
Va vine sa credeti ca am ajuns la cea de-a 7 postare din aceasta serie? Astazi va prezint unghiutele Iuliei, o alta pasionata de manichiura ca si noi :D Pe Iulia o gasiti si pe blogul ei - The colorful world of Iulia, pe care va invit cu drag sa-l vizitati. Pentru astazi ea a pregatit o manichiura roz, vesela si inflorata, mie una mi se pare tare dragalasa si as purta-o cu siguranta. Va las cu pozele:

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Blue nails - 31TM Collab: Nautical

Hello!
O noua sambata, o noua colaborare - tema pentru astazi a fost "Blue nails" :D Stiu ca majoritatea fetelor iubesc aceasta culoare asadar ma astept sa vad o multime de manichiuri care mai de care mai frumoase. 
Superba Eurso Euro din colectia O.P.I Euro Centrale si-a gasit de curand loc in colectia mea si am vrut neaparat sa o folosesc pe ea pentru unghiutele de azi. Imi doream de mult sa incerc un astfel de model si acest albastru s-a dovedit a fi perfect pentru el. Scuzati manichiura facuta in graba si manjita, asa se intampla cand aplici top coat prea repede si cu picioarele :)) Eu totusi sper sa va placa oja :D

joi, 11 aprilie 2013

Zoya Pixie Dust - Dahlia

Salutare!
In seara asta m-am hotarat sa va prezint mai amanuntit frumoasa Dahlia din colectia Zoya Pixie Dust. Daca sunteti si voi pasionate de oje ca mine e imposibil sa nu va placa si aceasta. :D Desi initial mi-am dorit-o pe cea rosie numita Chyna am luat-o pana la urma pe aceasta si bine am facut. Eu ador lacurile de unghii inchise si le port cel mai des asadar a fost cu siguranta o investitie inspirata. In plus poate fi purtata in atat de multe moduri! Daca n-ati vazut ultima mea manichiura realizata cu aceasta oja dati un click aici. Va las cu pozele:

miercuri, 10 aprilie 2013

Polish Days April - 7 deadly sins

Hello ladies! It's time for April's Polish Days Event and here I am posting rather late again. This month's theme is "7 deady sins" - great idea I must say, don't we all have our own sins? 
After a bit of thinking I chose to represent wrath, mostly because I'm a calm person - makes a lot of sense, don't you think? :)). I admit that I am usually lazy, I can be greedy, envious or I can even be proud but I'm rarely angry. So I thought that's what I should paint on my nails. Hope you'll like my manicure:


marți, 9 aprilie 2013

China Glaze Snap my dragon & Zoya Dahlia


Hello, hello!
E vremea pentru o noua manichiura, o manichiura pe care de abia asteptam sa v-o arat. In ultima vreme colectia mea s-a imbogatit cu o multime de frumuseti printre care se numara si urmatoarele doua: China Glaze Snap my dragon si Zoya Dahlia. Mi s-a parut ca ar arata foarte bine impreuna asadar am ales un model simplu si am trecut la treaba. Am fost mai mult decat incantata de rezultat si marturisesc ca manichiura aceasta ma reprezinta intru totul. Va las cu pozele.

luni, 8 aprilie 2013

Guest Post Monday (6)

Salutare!

Astazi am o noua invitata si anume Nicoleta de la foxxynico.blogspot.ro. Imi plac mult de tot unghiile ei lungi si frumoase asadar imi face o deosebita placere sa-i cedez astazi locul aici pe blog. Daca nu-i cunoasteti inca blogul va invit sa-i faceti o vizita iar acum haideti sa vedem ce ne spune chiar ea...


'' Buna, ma numesc Nicoleta, sunt detinatoarea blogului foxxynico, ador nail art-ul si ma simt super onorata ca Georgiana sa posteze pe minunatul ei blog o manichiura de-a mea, o admir foarte mult si-mi plac unghiutele si manichiurile ei la nebunie :)



sâmbătă, 6 aprilie 2013

Inspired by a book - 31TM Collab: The Scarlet Letter

 Hello girls!
Astazi avem de-a face cu tema numarul 12 din colaborarea noastra si anume o manichiura inspirata de o carte. N-o sa va mint, am avut ceva probleme pana m-am hotarat cum sa-mi pictez unghiile dar intr-un final (azi dimineata) m-am oprit la acest model. Sursa de inspiratie a fost romanul Litera stacojie scris de Nathaniel Hawthorne. A fost unul din preferatele mele dintre cele citite in scoala si-mi aduce aminte cu drag de orele de literatura engleza :) Romanul o are in centru pe Hester Pryne, o tanara mama adultera ce lupta pentru o noua viata in societatea dura a unui sat puritan. E o poveste despre pacat, demnitate si acceptare iar litera A este simbolul central al romanului, emblema rusinii pe care e nevoita sa o poarte Hester. Va las cu manichiura si de ce nu, poate v-am facut curioase si in legatura cu cartea :)


joi, 4 aprilie 2013

Some sort of animal print

Hello!
Am revenit cu o noua manichiura, de data aceasta inspirata de o hartie de impachetat :)) De cum am vazut-o mi-a atras atentia si m-am gandit ca n-ar fi foarte greu sa transpun pe unghiute acest imprimeu. Zis si facut, va las cu unghiutele :D  

miercuri, 3 aprilie 2013

Favoritele lunii: martie (2)

Hello, hello!
Am intrat deja in forta in luna aprilie si ca sa nu risc sa intarzii prea mult m-am hotarat sa fac repejor postarea cu favoritele lunii martie. Prea multe nu s-au schimbat in rutina mea fata de luna februarie dar au fost totusi cateva produse care m-au impresionat si pe care trebuie neaparat sa le mentionez. Va las cu poza de grup iar apoi urmeaza cateva cuvinte despre fiecare in parte.

marți, 2 aprilie 2013

Blue Nails - Ziua internatioanala de constientizare a autismului

Salutare!
Astazi, in data de 2 aprilie este Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului si va fi marcata international prin diverse evenimente, conferinte si alte actiuni cu scopul de a atrage atentia asupra acestei afectiuni. Culoarea simbolica a acestei zile este albastru. In semn de solidaritate, alaturi de alte cateva bloggerite am decis sa evidentiem si noi aceasta zi printr-un mic gest albastru: o manichiura, un machiaj, un accesoriu, orice. 
Asadar, va las cu unghiutele mele albastre:

luni, 1 aprilie 2013

Guest Post Monday (5)

Salutare!
Astazi reluam seria guest post-urilor si am deosebita placere sa v-o prezint pe Maria, alias Konad Addict. Cu siguranta multe dintre voi o cunoasteti deja, eu una ii urmaresc cu drag blogul si trebuie sa recunosc ca sunt fascinata de toate manichiurile ei cu placute Konad si-mi doresc si eu macar 10% din ele :))
Astazi a ales sa va prezinte un alt fel de model dar mai bine o las pe ea sa va spuna despre ce e vorba.

Buna,
In primul rand, vreau sa va spun ca ma bucur foarte mult ca mi s-a dat ocazia sa scriu un guest post pe unul din blogurile mele preferate. M-am tot gandit si am decis sa fac o manichiura pe care sa o poata realiza oricare dintre voi, cu lucruri ce le aveti in casa: un burete de spalat vase sau unul de machiaj, banda lipicioasa subtire (striping tape) si trei nuante apropiate de oja. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...