miercuri, 31 iulie 2013

The polishes challenge: Ugliest

Salutare!
Astazi a venit momentul sa va arat cea mai urata oja din colectia mea :)) Sa stiti ca eu am luat postarea asta in serios, sper sa nu va speriati de grozavenia din imaginea urmatoare :D De fiecare data cand o vad ma tot intreb ce m-o fi determinat sa ies cu ea din magazin, probabil ochii nu m-au servit cum trebuie :)) Pentru toate fetele care mi-au comentat in trecut la postari ca unghiile mele arata bine cu orice oja, iata si dovada ca nu e asa :)))

Hello!
Today's post is dedicated to the ugliest polish I own. I warn you, I took this challenge very serious, I hope you won't get scared by this abomination :D Each time I see it I keep asking myself what was I thinking when I bought it, I guess I was hit by a temporary blindness :))


Ca sa nu va ramana intiparita in minte asa o monstruozitate va las totusi cu manichiura pe care o port astazi. Mult mai dragalasa, nu-i asa?

I don't want you to leave my blog with such a monstrous image in your mind so I decided to show you what I'm currently wearing on my nails. Really cute, isn't it?


Here are the other girls taking part in this challenge:

marți, 30 iulie 2013

Sugar spun nails - take two

 Astazi mi-am luat inima in dinti si am repetat manichiura sugar spun in colaborare cu cateva fete indraznete. Imi place mult tehnica asta dar din pacate ocupa cam mult timp si e necesar ca ojele sa aiba o consistenta anume ca sa iasa cum trebuie. Din pacate oja mea verde n-a fost chiar ce trebuia dar n-am mai avut rabdare sa caut altceva. Pentru ca data trecuta nu mi-a placut deloc cum arata manichiura cu top coat astazi am sarit peste aceasta etapa, pana la urma efectul 3D e toata smecheria :)) Sper sa va placa combinatia mea de culori. Va las cu manichiura!

Today I decided to tough up and try once again the sugar spun manicure, along with a few other fellow bloggers. I really love this technique but I don't like the fact that it's time consuming and that you have to be quite careful when you pick your polishes cause they need to have the right consistency in order to work. Unfortunately my green nail polish wasn't that great but I didn't have the patiente to look for another one. This time I decided to skip the top coat, after all the 3D effect is what does the trick for this nail design. I hope you'll enjoy my color combo, here's my manicure!



Si acum sa aruncam o privire la celelalte participante:
  1. Alexantza - http://alexantza.blogspot.ro
  2. Iulia - http://the-colorful-world-of-iulia.blogspot.ro/
  3. Dee - http://bydee-make-up.blogspot.ro/
  4. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  5. Elisa - http://littlebeautybagcta.blogspot.com
  6. Romina- http://sparkleandlove.wordpress.com
  7. Carla - http://sunafterstormblog.blogspot.ro/
  8. Josephine - http://rainbowsinajar.blogspot.ro
  9. Ryta -http://addictedofbutterflies.wordpress.com
  10. Ana Maria - http://unghiutelemele.blogspot.ro/

 

Kisses!

luni, 29 iulie 2013

(Glitter) Gradient - 31 TM Collab

Oricat de mult mi-as dori sa postez mai des se pare ca de fiecare data intervine cate ceva. Postarea de astazi e intarziata de sambata iar ca tema am avut manichiura gradient. Stiti cat de mult imi plac manichiurile cu sclipici asadar nu puteam sa ratez ocazia sa incerc noul meu top coat de la L'Oreal - Gold Carat. L-am aplicat peste nuanta 337 de la Gabrini si-mi place mult ce a iesit.

As much as I would like to post more often life keeps getting in the way. This post was due last Saturday and the theme was gradient nails. You know I love glitter gradients so I couldn't miss the chance to try my new L'oreal top coat - Gold Carat. I applied it over shade 337 from Gabrini and I really love the result.

 

 


 Va invit sa le faceti o vizita si celorlalte fete care au participat la aceasta colaborare:
Here are the other girls taking part in this challenge:

 Bye!

miercuri, 24 iulie 2013

The polishes challenge: Most Expensive

Salutare!
Dupa cum spuneam si in postarea de aseara, astazi e momentul sa va arat cea mai scumpa oja neincercata de mine.  O sa va arat ultima mea achizitie, Solitaire de la O.P.I. Da, trendul cu ojele texturate m-a prins rau de tot si acesteia pur si simplu n-am putut sa-i rezist.

Hello!
As I was saying in yesterday's post, today I'll present to you the most expensive untried polish I own. So here's my last buy, O.P.I's Solitaire. Yes, these textured polishes really started to grow on me and I simply couldn't resist this one.

 


O sa fiu sincera si o sa va marturisesc ca nu ma vad purtand-o de una singura, cel putin nu pe unghiile de la maini. Mi se pare in schimb ideala pentru o pedichiura de vara si de abia astept sa o incerc :D Daca va intrebati totusi de ce mi-am dorit-o, iata si raspunsul :D Pentru astazi am pregatit un gradient dar sunt o multime de alte combinatii la care imi sta gandul.

I'll be honest and confess that I'm not seeing myself wearing it on its own, at least not on my finger nails. Nevertheless, I find it ideal for a summer pedicure and I can't wait to try it. In case you're still wondering why I bought it, here's your answer. :D I've made a gradient for today but there are tons of other combinations which I can think of.

 



Sper ca v-a placut manichiura mea, va invit sa le faceti o vizita si celorlalte participante la provocare.

Hope you enjoyed my manicure, here are the other girls taking part in ths challenge, you can visit them too if you like:



marți, 23 iulie 2013

The polishes challenge: Cheapest

Mda, nu mai zic nimic ca ma fac de bafta :)) Am intarziat iarasi la provocarea noastra cu aproape o saptamana insa eu sper sa ma iertati. Oja din postarea aceasta trebuia sa fie cea mai ieftina neincercata si am ales sa va prezint un lac cu sclipici de la Gabrini. Nu prea stiam peste ce sa-l aplic dar mi-am amintit de oja asta mov si am trecut la fapte. Am primit-o de la Andra, o persoana minunata si atenta mereu. Sper sa va placa manichiura!


Oja Medusa s-a aplicat surprinzator de bine si chiar daca nu s-a uscat extrem de repede s-a dovedit a fi destul de rezistenta. In plus are un luciu foarte frumos!

Am ajuns sa indragesc ojele Gabrini relativ recent dar va zic ca sunt extraordinare pentru pretul lor. Mi-a placut sclipiciul asta din prima clipa in care l-am vazut si cred ca ar arata dragut in tot felul de combinatii.


Sper ca v-au placut ojele mele si va astept si maine cu o noua postare din cadrul acestei colaborari, de data aceasta cu cea mai scumpa oja neincercata.

Va invit sa treceti si pe la celelalte participante, in caz ca nu le-ati vazut inca manichiurile :D

luni, 22 iulie 2013

2000 likes Giveaway!

Yeeei! Iata ca s-au adunat in sfarsit 2000 de like-uri pe pagina mea de Facebook! Bineinteles ca am pregatit pentru voi si o surpriza. O fata norocoasa poate castiga toate ojele din imagine. Asadar, daca va plac, va astept sa va inscrieti! 

 
 
Regulile sunt simple!
- like paginii mele Rainbows in a jar
- share imaginii de concurs
- trimiteti-mi o poza cu o manichiura de-a voastra (nu vreau nimic elaborat, poza poate fi facuta si cu telefonul atat timp cat este clara - nu vreau decat sa vad ca apreciati ca si mine o manichiura ingrijita!) Poza o puteti incarca fie pe pagina, fie intr-un e-mail la rainbowsinajar@yahoo.com unde sa precizati numele cu care ati dat like paginii.

Atentie!
Nu accept inscrieri de la barbati! ( s-a mai intamplat in trecut si n-as vrea sa se repete povestea ) Acest premiu este exclusiv pentru doamne si domnisoare!
Nu vreau sa luati poze de pe internet! De aceea va rog sa faceti poza tinand in mana o foaie pe care sa scrie "rainbows in a jar" pentru a-i putea verifica autenticitatea.
Din pacate concursul este deschis doar pentru citioarele mele din Romania.
Perioada de desfasurare este 22 iulie - 5 august.
Voi selecta 10 poze care imi vor placea cel mai mult iar dintre acelea voi alege cu Random.org o castigatoare!
Imi rezerv dreptul de a descalifica persoanele care nu respecta aceste reguli.

Sper ca sunt destul de clare regulile iar daca aveti orice nelamuriri astept intrebarile voastre!
Succes!

sâmbătă, 20 iulie 2013

TAG: Rainbow colors

Am vazut tag-ul asta zilele trecute la Carla si uite asa mi-am amintit si eu ca ramasesem datoare fata de Aby cu acelasi tag. Fiindca in ultima saptamana n-am prea avut nici timp, nici dispozitia necesara pentru manichiuri mai elaborate (din pacate am o gramada de idei in asteptare) m-am gandit ca astazi sa va delectez cu aceasta postare relaxanta. 
Iata care sunt regulile: trebuie sa numesti un produs/accesoriu/haina pentru fiecare culoare din curcubeu plus inca 2  : roz si multicolor. Acestea fiind zise, sa incepem :D

ROSU
 O sa incep marturisindu-va ca nu am prea multe chestii rosii. Da, e o culoare superba, eleganta, insa uneori mi se pare pur si simplu obositoare, poate e prea puternica pentru mine. Cu toate astea imi place mult sa o port pe unghii si va zic cu mana pe inima ca oja pe care v-o prezint in continuare e cea mai frumoasa nuanta de rosu pe care o detin. Sper ca poza sa vorbeasca de la sine si va las cu A England  - Rose Bower.


PORTOCALIU
Singura chestie portocalie care mi-a sarit in ochi in colectia mea de cosmeticale a fost rimelul Infinitize de la Avon. L-am luat ca era la oferta :)) Nu m-a impresionat dar nici rau nu e, daca sunteti obisnuite cu pensulele curbate cred ca v-ati putea intelege destul de bine cu el. Eu raman in continuare fidela rimelului Supershock insa il voi folosi si pe acesta.
 

GALBEN
Cu galbenul chiar am avut o problema. Ma uitam pierduta prin casa dupa ceva galben si nu gaseam nimic :)) Da, culoarea asta pur si simplu nu ma atrage. Imi place in natura dar cam atat :)) Noroc ca mi-am amintit de BB Cream-ul asta de la Olaz. E un BB ideal pentru zilele fara probleme, cu o textura lejera si o acoperire mica. 

 

VERDE
Cu verdele n-am stat deloc pe ganduri . Spray-ul asta de corp de la Rituals e revelatia verii pentru mine. Cateva pufuri dupa dus seara inainte de culcare si adorm complet relaxata ca un bebelus, miroase divin!


ALBASTRU
  O.P.I. Get your number, cam atat am de zis :)))

 

INDIGO
Aici am trisat putin pentru ca produsul ales de mine nu-i tocmai indigo ci mai degraba un albastru inchis. E vorba de creionul de ochi Intense Midnight de la Clinique de care sunt pur si simplu indragostita.
  

 VIOLET
 Primii care mi-au venit in gand au fost cerceii astia cu pietre. I-am primit cadou si-mi sunt foarte dragi.

 

 PINK
 Nu stiu ce legatura are rozul cu clasicul curcubeu dar daca asta prevedea tag-ul am ales pentru voi si un produs roz. Cu putin roz pe ambalaj de fapt :)) E vorba de apa micelara de la l'Oreal si am tinut sa o mentionez pentru ca m-a impresionat intr-un mod placut. Chiar e buna!


 Si iata ca am ajuns si la finalul tag-ului curcubeu, trebuie doar sa va mai arat un produs multicolor. Ce altceva puteam sa aleg daca nu glitterele mele confetti? :))) Avem asa: Nicole by Opi Confetti Fun, Essence Circus Confetti si Beauty Uk Intergalactic. Superbe, nu? :D


Sper ca a fost pe placul vostru acest tag si mi-ar face deosebita placere sa-l preluati si voi :D


vineri, 19 iulie 2013

Top twenty favorite nail polishes

Salutare!
Postarea de astazi este dedicata unui top al ojelor mele preferate. Mi-a facut placere sa-mi iau colectia la puricat dar mi-a fost extrem de greu sa aleg doar 20. Cu exceptia unei singure oje, le-am prezentat deja pe toate in diferite postari si le-am ales tocmai pe acestea pentru ca le-am purtat si sunt sigura ca le voi mai purta si pe viitor cu placere. Eu va las cu pozele!

Hello, hello!
In today's post I will show you my top twenty nail polishes. It was fun to sift through my stash but it was quite difficult for me to choose only twenty of them. I've already posted separately about most of these and I made this choice because I've worn them proudly and I'll surely wear and enjoy them in the future too. That being said, here are the pictures!


duminică, 14 iulie 2013

Cosmic nails from Avon

Hello!
Ma zbat sa fac postarea asta de la inceputul saptamanii insa tot a aparut cate ceva si am amanat. Dar pana acum. V-am starnit deja curiozitatea pe facebook cu aceste 4 noi oje de la Avon asa ca o sa trec direct la subiect. Adica la poze :)))

Hello!
 I'm struggling to write this post for almost a week, unfortunately all kind of things kept me busy. Until now. I've already made you curious about these 4 new Avon polishes on my facebook page so I'll cut to the chase. Enjoy the pictures!

sâmbătă, 13 iulie 2013

Galaxies - 31TM Collab

 Salutare!
Iata ca am ajuns si la cea de-a 26-a tema din colaborarea noastra, unghiute cosmice. Am mai incercat acest model in trecut, gasiti postarea mea si un mic tutorial aici. Astazi am vrut sa ma indepartez putin de la modelul clasic si primul meu gand a fost sa fac pe unghiile mele o nebuloasa. Eu zic ca m-am apropiat destul de mult de ceea ce am avut in plan si sper sa va placa.

Hello, hello!
Today we finally reached the 26th theme from our 31 day nail challenge - galaxies. It's not my first galaxy manicure, you can find my other post and a brief tutorial here (sorry, romanian only). For this manicure I wanted to try something different and my first thought was to paint a nebula on my nails. I think my result is pretty close to what I had in mind and I hope you'll enjoy it.

miercuri, 10 iulie 2013

The polishes challenge: Newest (My vampire is buff)

Buna fetelor!
Astazi avem din nou colaborare! Pentru aceasta manichiura trebuia sa folosim cea mai noua oja neincercata din colectia noastra. Nu stiu daca e chiar cea mai noua dar pur si simplu nu mai aveam stare si trebuia sa-mi pictez unghiutele cu My vampire is buff de la O.P.I. E una dintre nuantele ce a stat in loc de frunte pe wishlist-ul meu si acum ca e a mea sunt mai mult decat incantata. Sper sa va placa manichiura!

Hello girls!
It's time for a new challenge! For today's manicure we had to use the newest untried polish from our stash. I'm not sure it's my newest buy but I just had to paint my nails with O.P.I's My vampire is buff.  This baby was on my wishlist for quite a while and now that it's finally mine I'm more than thrilled. Hope you'll enjoy my mani!

 

marți, 9 iulie 2013

She walks in beauty

Hello girls!
Astazi am pregatit pentru voi swatch-uri si o manichiura cu o oja nou-venita in colectia mea - She walks in beauty de la A England.  Mi-am dorit oja aceasta din prima clipa in care am zarit-o si acum ca e in sfarsit a mea pot sa zic ca e chiar mai surprinzatoare decat m-am asteptat. Pentru asta trebuie sa le multumesc celor de la cosmetice-deluxe.ro de unde am primit-o spre testare. Puteti sa urmariti aici pagina lor de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile. Va las cu manichiura mea si va avertizez ca urmeaza multe poze, pur si simplu nu m-am putut hotari la care sa renunt :)) 
Ce altceva puteam sa fac daca nu un gradient? :D


duminică, 7 iulie 2013

The polishes challenge: Oldest

Salutare!
Astazi vin cu o postare restanta de miercuri din cadrul colaborarii "The polishes challenge". Imi cer scuze fata de celelalte participante pentru aceasta intarziere si fara prea mare tam-tam va las cu manichiura pregatita.

sâmbătă, 6 iulie 2013

Rainbow nails - 31 TM Collab

Hello!
Iar am tras chiulul saptamana asta dar colaborarea de astazi, rainbow nails, nu puteam sa o ratez :)) Din pacate manichiura nu mi-a iesit cum as fi vrut cu toate astea sper sa va placa ideea si sa apreciati timpul pierdut :)))


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...