sâmbătă, 28 decembrie 2013

Be merry, be bright!

Am vazut ca v-a placut poza pe care am postat-o aseara pe Facebook asa ca m-am hotarat sa va arat mai in detaliu manichiura cu frumoasa Be Merry, Be Bright de la China Glaze. Oja face parte din colectia de sarbatori de anul acesta si e intr-adevar festiva, cred ca ar merge purtata si de revelion.



Am incercat-o si peste auriu mai demult dar am simtit din prima ca peste o culoare inchisa ar iesi cel mai bine in evidenta. N-am avut dispozitia necesara pentru negru asa ca am ales o baza maro-roscat tot de la China Glaze - Call of the wild. Imi pare rau ca nu i-am facut poze si acesteia separat. E minunata, s-a aplicat usor, a fost opaca din 2 straturi si e foarte lucioasa.
Nu m-a dezamagit nici Be merry, be bright!, glitterul e dens si se distribuie destul de usor si uniform. In plus, combinatia de culori e extrem de reusita, pur si simplu iti fura privirile! Se usuca repede dar se simte o usoara textura din cauza sclipiciului, eu am vrut un aspect glossy asa ca am aplicat si un strat de Seche Vite. 



Sper sa va placa manichiura chiar daca nu am depus cine stie ce munca la realizarea ei. Uneori, cand nu avem timp, astfel de oje sunt solutia perfecta pentru a ne scoate din impas. Daca va fac si voua cu ochiul va informez ca le puteti comanda de la Beauty In The Bottle la un pret de 24 lei buc.

Astept cu drag comentariile voastre, v-am pupat!


luni, 23 decembrie 2013

Getting ready for Christmas...with Sleek

Numai maine nu-i Craciunul! Sunteti nerbadatoare sa aflati ce surprize o sa va lase mosul sub brad sau v-ati 'cadorisit' singure? :D Se pare ca eu am fost cuminte anul acesta pentru ca mosul m-a vizitat mai devreme cu un cadou din partea MakeupShop Romania. Daca sunteti curioase sa vedeti ce am primit si vreti sa aflati parerea mea despre produsele Sleek va invit sa cititi aceasta postare.


Cand vine vorba de cadouri cel mai mult imi place sa le desfac iar senzatia aceea din momentul in care descoperi surpriza e unica. Daca e vorba de un cadou colorat impactul e chiar mai mare. Ma credeti ca m-am bucurat ca un copil mic cand am vazut paletuta asta cu blushuri roz? :) Daca nu ati recunoscut-o e vorba despre paleta Sleek Candy Collection Sweet Cheeks. Eu m-am indragostit de ea de la prima vedere dar o sa recunosc ca am fost putin speriata ca nu cumva nuantele sa fie cam intense pentru mine. Din fericire pot sa spun ca nu e cazul, desi sunt pigmentate se uniformizeaza frumos pe ten astfel incat sa fie purtabile chiar si de o persoana alba ca varul ca mine :)) Primul blush este crema iar celelalte doua sunt pudra. N-am mai avut pana acum un blush crema de aceea m-am hotarat sa-l incerc pe el primul. L-am aplicat cu o pensula de stippling si m-am mirat cat de usor s-a amestecat. Nu prea se observa in pozele mele pentru ca mi-am dat seama prea tarziu ca aveam parul pe fata. Asa e cand te obisnuiesti sa-ti pozezi numai unghiile :)
Urmeaza mai multe imagini cu paleta dar si swatch-uri.





Cel de-al doilea produs primit a fost un ruj - Sleek True Color Matte in nuanta Heartbreaker.  Daca va spun ca nu mi-am mai cumparat un ruj de vreun an de zile ma credeti? :)) Nu sunt obisnuita deloc sa port dar m-am bucurat sa vad nuanta aceasta intensa pentru ca stiam ca o sa fiu nevoita sa ies din zona mea de confort. Culoarea e pur si simplu superba. Desi are tendinta sa usuce putin buzele mie imi place, rujurile prea cremoase mi se par incomod de purtat dar acesta e perfect. E pigmentat si rezistent.





 Am incheiat cu parerile despre produsele primite dar o sa va mai vorbesc si despre un cadou de la mine pentru mine :) A fost de fapt mai mult o achizitie din impuls, am cumparat o paleta Sleek cadou pentru o prietena si pur si simplu nu m-am putut abtine asa ca am mai adaugat una in cos si pentru mine: Vintage Romance. Acum sunt fericita posesoare a 4 palete Sleek si sunt tare mandra de mine.  Nu am facut si swatch-uri, sa-mi spuneti daca vreti :)



Pe final va las si cu un look obtinut cu aceste produse. De abia astept sa am ocazia sa ma joc cu ele mai mult!
 

 Ei bine, ce spuneti, v-am convins? V-ar placea sa primiti sau sa oferiti un cadou Sleek? Mie produsele mi se par cadoul perfect pentru sarbatori, calitatea e ireprosabila, pretul e accesibil si aveti de unde alege astfel incat sa aduceti o incantare si celei mai mofturoase persoane. Ce femeie nu-si doreste farduri colorate, un ruj intr-o nuanta sexi sau un blush in cea mai optimista nuanta de roz?



duminică, 22 decembrie 2013

Getting ready for Christmas: 8.The Christmas Red

Greetings! Today I am supposed to show you the classic red shade of nail polish to wear during Christmas. It was a time when I was crazy about red nails and although I don't wear red nail polish that often  I still think it's the classiest of them all. It was difficult for me to choose only one so I actually picked three :D

1. Farmasi no. 51 ? I'm not sure about the number so if I'm wrong please forgive me. I've had this one for quite a while and I love it, it's creamy, glossy and so vibrant! In real life it looks a little bit darker.


2. Spa Ritual Spellbound - this one's a jelly filled with glitter, so rich and festive! It's prettier in real life, I tell you!


3. Zoya Chyna - I don't own this one yet, I'm supposed to get it tomorrow but I'll mention it anyway cause it's probably what I'll wear this Christmas. Pixie Dusts stole my heart this year, no doubt!

Photo borrowed from: http://lawlesslacquer.com

What do you think about my selection? Which is your favorite?
Don't forget to visit Elsa's page, she is sharing there all the entries for this challenge!


http://likeacandyshop.com/the-getting-ready-for-christmas-challenge-preview/

sâmbătă, 21 decembrie 2013

Getting ready for Christmas: 7.All I want for Christmas..

All I want for Christmas is peaceful moments with my family and friends, love, happiness, a little bit of snow and these: :))))


  • The Naked 3 palette - aaaah, just look at this beauty! I'm a sucker for neutral eyeshadows and this one seems perfect for me!
  • Zoya Logan -  this baby is haunting me for far too long :)) Although it won't be under my Christmas tree I'm sure I'll get it pretty soon.
  • Chanel Taboo -  You know I have an unhealthy obsession with nail polish so a Chanel would be the perfect addition to my evergrowing collection.
  • A new lens for my camera - a macro lens is my ultimate Christmas dream so please Santa, if you're real, make this possible :))
  •  A watch - I'm not crazy about wristwatches but this one looks perfect, I love the nude strap and the rose-gold round case.
  • Gucci Flora Gracious Tuberose - I love how this perfume smells and although I probably have enough I still think about this one all the time :))
  •  An elegant winter coat -  this is something I really need. I just hope I'll find a pretty one soon enough.
Now, don't get me wrong, I don't expect to find all this items under the tree but I would be happy with at least one or two :)))
Please let me know, what would you love to get this Christmas?


http://likeacandyshop.com

I invite you to visit Elsa's page, she is sharing there all the entries for this challenge!


vineri, 20 decembrie 2013

Getting ready for Christmas: 6.Snowflakes manicure

 Hello dear friends! It's time for the 6th entry from the "Getting ready for Christmas" challenge - snowflake nails. I'm not sure how but a white Christmas makes us feel like little kids all over again, it's magic. Unfortunately, snow is not expected for the next days in my country but I'm still hopeful :) Here's my manicure.



This look was really easy to achieve: I applied 2 coats of essence Goofy Blue , I placed the snowflake stickers and then I used Golden Rose Carnival 01 to create a snowy gradient. For a frosty look I applied one coat of Miss Cop 01. I sealed the manicure with a coat of Seche Vite and that was it!


I hope you like my snowy nails and don't forget to check out Elsa's blog, the wonderful girl behind this challenge.
Until next time!

miercuri, 18 decembrie 2013

My first Firmoo sunglasses

Salutare!
Cum merg pregatirile pentru Craciun? Nici nu-mi vine sa cred ca mai sunt doar cateva zile, timpul parca zboara. Nu mi-a placut niciodata agitatia specifica sarbatorilor de iarna si am senzatia ca nu apuc sa finalizez nimic din ce-mi propun. Imi pare rau ca nu reusesc sa postez aici pe cat de des mi-as dori. 

Astazi o sa va vorbesc despre prima mea pereche de ochelari Firmoo. As fi vrut sa va scriu mai degraba despre ei dar ba n-a fost vremea favorabila, ba a intervenit cate ceva, stiti si voi cum merg lucrurile :) Sunt convinsa ca ati auzit de Firmoo, dar daca totusi nu stiati va spun eu: Firmoo este cel mai cunoscut magazin online ce comercializeaza atat ochelari pe baza de prescriptie medicala cat si ochelari de soare. Sunt o multime de modele de rame, asadar aveti de unde sa alegeti iar preturile sunt destul de accesibile. In plus, daca sunteti clienti noi si doriti sa testati si voi o pereche de ochelari puteti sa-i primiti gratis, e necesar sa achitati doar taxele de livrare. Mai multe detalii despre acest program aflati aici.

Am avut ocazia sa-mi aleg ce doresc de pe site si fiindca momentan nu am nevoie de ochelari de vedere m-am oprit la o pereche de ochelari de soare  - puteti sa vedeti si voi modelul aici. Eu sunt extrem de incantata de ei si ma bucur ca i-am ales. Mi-a fost de ajutor si sistemul Virtual Try-on de pe site: mai exact incarci o poza cu tine si poti proba astfel ochelarii virtual. Fain, nu? :D O sa mai iau o pauza de la trancaneala si va las cu cateva poze. Si de data aceasta modelul a fost tot verisoara mea.



Comanda a ajuns la mine cam intr-o saptamana de la data in care a fost plasata, am fost deosebit de incantata de acest fapt. A fost livrata de cei de la DHL si n-am fost nevoita sa achit niciun fel de taxa suplimentara. Ochelarii au fost ambalati extrem de bine, practic ar fi fost imposibil sa se deterioreze in timpul transportului. Au venit intr-un etui roz impreuna cu o laveta si o mica surubelnita cu suruburi de rezerva. Sunt dintr-un plastic rezistent, lucrati foarte bine, chiar nu gasesc niciun aspect negativ pe care sa-l precizez.



Ca o mica paranteza, trebuie sa aduc vorba si despre esarfa Stradivarius de la Kurtmann  pe care de abia acum reusesc sa v-o prezint. Am fost innebunita anul acesta dupa culoarea asta si nu i-am putut rezista. Din pacate nu mai este pe stoc dar sunt convinsa ca veti gasi si alte modele interesante. E finuta, potrivit de grosuta si se aseaza frumos. Puteti citi si postarea aceasta unde veti gasi mai multe informatii despre Kurtmann.
 

 Una peste alta chiar sunt incantata de acesti ochelari si va recomand cu drag site-ul Firmoo - colaborarea mea cu ei a fost una extrem de placuta.
Voi ce ziceti, va plac? Ce modele va fac cu ochiul? Eu ma gandesc sa-mi iau o pereche de protectie pentru orele luungi pe care le petrec la calculator.

V-am pupat!

duminică, 15 decembrie 2013

Getting ready for Christmas: 5. Blue & Silver

 Hello!
I've been quite uninspired, clumsy and let's face it - lazy lately so my blog posts were not as many as I wish they'd be. I really hope things will change soon.
Anyway, here's the 5th manicure from the "Getting ready for Christmas" Challenge, Blue and Silver.


I'm not happy with these photos, I assure you the tree looks way better in real life. It's a simple mani but the sparkly silver holographic glitter makes it look really festive.The products used here are: Essence Colour 3 Midnight Date, Golden Rose Rich Color 20, Flormar 392, Top coat Seche Vite.



http://likeacandyshop.com/getting-ready-for-christmas-5-blue-and-silver/

What do you think, would you wear this manicure?

marți, 10 decembrie 2013

Getting ready for Christmas: 4. Red and gold

Hello! Today I'm happy to show you my 4th manicure from the "Getting ready for Christmas" challenge. I'm really pleased how it came out and I hope you'll like it too. It definitely screams Christmas as I was inspired by one of my Christmas tree ornaments. Enjoy the sparkly pictures!





There's not much to say about this manicure, you just have to be patient cause placing all those beads is quite time consuming. The nail polishes used here are Kallos Love 251 and Spa Ritual Aurum.  .



Don't forget to visit Elsa's blog, the creator of this wonderful challenge! Kisses!


duminică, 8 decembrie 2013

Getting ready for Christmas: 3.Under the mistletoe

 Hello friends! Today I'm showing you the third manicure from the challenge "Getting ready for Christmas" created by Elsa. The theme was "Under the mistletoe" and although at first I found it very cute in the end I wasn't very inspired. I'm not very happy how my manicure turned out but I don't hate it either. I guess a golden base would have looked better. If you're curious, the essence polish is called Pink and proud and it's one of those foil nail polishes that I simply don't like :)




So, what do you think?
Don't forget to check out Elsa's facebook page - Like a candy shop, she's sharing all the entries for this challenge there.
Kisses!

sâmbătă, 7 decembrie 2013

T.P.A. Group Challenge: 15. Nautical nails

Salutare! Manichiura de astazi nu e tocmai de sezon dar mi-a facut placere sa o pregatesc. Chiar daca la noi e frig, tot e cald si soare pe undeva. :D Sper sa va placa!



Tema "nautical nails" m-a dus imediat cu gandul la soare, la valuri si la stelutele de mare. Fiindca am o multime de tinte de diferite dimensiuni am zis ca trebuie neaparat sa fac si o ancora. Desigur, nu putea sa lipseasca unghiuta imbracata in dungulite cu alb si albastru. 
Pentru aceasta manichiura am folosit urmatoarele: Opi Eurso Euro, Barry M Bright Red, Zoya Tomoko, Farmasi 112 si 02, culori acrilice, tinte metalice, top coat Seche Vite.



  Iata si celelalte fete care au participat la colaborarea de astazi:

joi, 5 decembrie 2013

Rendezvous with you

Salutare! Intrerup putin seria manichiurilor de Craciun ca sa va arat o oja superba de la China Glaze; e vorba despre nuanta Rendezvous with you ce face parte din colectia Autumn Nights. Oja asta mi-a fost draga de cand am vazut primele poze cu intreaga colectie si ma bucur ca a ajuns in manutele mele, multumesc Beauty in the bottle. Dupa cum vedeti nu m-am putut abtine s-o las simpla si am aplicat si un sticker floricica. Le-am luat acum ceva vreme dintr-un magazinas cu doar vreo 3 lei. Eu zic ca sunt de efect si pot face o manichiura sa para mai interesanta atunci cand n-aveti timp de altceva mai deosebit.


Trebuie neaparat sa va arat si oja simpla. Mie imi place mult de tot! E drept ca sunt innebunita dupa nuantele astea inchise dar asta nu e tot. Oja s-a aplicat superb dintr-un singur strat, n-am fost nevoita sa fac corecturi si s-a uscat repede. Finishul ma trimite cumva cu gandul la ojele acelea suede dar nu se usuca mat ci este foarte lucioasa. Particulele metalice argintii ii dau o stralucire aparte.




Ce spuneti, va place? Eu sunt foarte incantata de ea si sunt convinsa ca o voi purta cu drag si cu alte ocazii. Ma bate chiar un gand s-o incerc la stampilat, ceva imi spune ca ar functiona bine :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...