luni, 10 februarie 2014

Ingrijirea parului: Review sampon si balsam cu ulei de argan Marien Profesional

Salutare!
Dupa o luna de absenta iata ca revin si eu in cele din urma cu un nou articol. Desi imi e tare dor sa va arat cate o manichiura postarea de astazi trateaza un subiect total diferit: ingrijirea parului. Cele doua produse pe care urmeaza sa vi le prezint fac parte din rutina mea de aproximativ 2 luni si m-au incantat de la prima utilizare. E vorba mai exact despre samponul si balsamul cu ulei de argan de la Marien Profesional, produse disponibile pe www.triodeluxe.ro. Daca sunteti curioase sa aflati parerea mea despre acestea va invit sa cititi in continuare.


 Ambele vin ambalate in recipiente cu pompita, fapt care m-a bucurat nespus. Imi e mult mai simplu si la indemana sa le folosesc asa. Mai aveau si un alt capac dar am renuntat la el pentru ca mi se parea fara rost. Cantitatea este generoasa: 500 ml fiecare, suficient pentru numeroase utilizari.

In general sunt destul de reticenta cand vine vorba de incercat sampoane noi pentru ca am scalpul sensibil dar mi-am facut curaj si nu mi-a parut rau. Nu mi-a iritat pielea, nu mi-a cauzat matreata sau oricare alte neplaceri. Samponul Marien cu argan curata parul foarte bine chiar daca nu face o spuma incredibil de densa. Imi place ca se clateste foarte usor si are un miros subtil. Consistenta este destul de lichida dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Am fotografiat si lista de ingrediente daca sunteti curioase.




Despre balsam nu  am decat cuvinte de lauda. Il aplic pe toata lungimea parului, il las sa actioneze cateva minute si apoi clatesc. Are un parfum placut, nu foarte intens si consistenta unei creme, se intinde usor pe par si se clateste la fel de usor. Parul ramane elastic, descurcat, disciplinat, imi place la nebunie. Chiar pot sa spun ca parul se simte mult mai sanatos si viguros dupa spalare. Aveti mai jos si lista cu ingredientele.




Ca sa aveti dovezi concrete am facut o poza cu parul meu proaspat spalat si uscat, eu sunt incantata cum arata. E usor de pieptanat si de aranjat, are volum. Cu siguranta voi achizitiona balsamul si pe viitor.


Ati incercat aceste produse? V-ar tenta?
Le gasiti pe www.triodeluxe.ro la pretul de 60 lei samponul si 58 lei balsamul si chiar daca pretul e ceva mai ridicat eu spun ca merita incercate.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...