luni, 10 martie 2014

Golden Rose Rich Color Swatches

Salutare!
Sper sa-mi iertati absenta din ultima perioada pentru ca astazi revin cu o noua postare si vreau pe cat posibil sa incep sa public din nou, macar saptamanal. 
De data aceasta vor fi in centrul atentiei 5 oje din colectia noua Golden Rose Rich Color. Vi le-am mai aratat si pe Facebook dar meritau o postare speciala. Daca nu ati incercat pana acum lacurile de unghii din gama Rich Color vi le recomand cu mare drag; in plus, aveti si de unde alege!
 

Golden Rose Rich Color 116 - o nuanta putin mai neobisnuita, mustar cu o tenta verzuie si particule stralucitoare argintii. Se aplica usor si este opaca din doua straturi.


Golden Rose Rich Color 106 - o nuanta de fuchsia cu reflexe albastrui. Si aceasta s-a aplicat usor si e opaca din 2 straturi. Se usuca putin mat, pentru un luciu ca cel din imagine aveti nevoie si de un top coat.


Golden Rose Rich Color 59 - albastru metalic. Aceeasi poveste: se aplica usor si e opaca din 2 straturi. Datorita formulei metalice raman ceva dare de la pensula dar pe mine nu ma deranjeaza.


Golden Rose Rich Color 110 - un verde cu irizatii metalice superbe. Arata mult mai bine pe unghie decat in sticluta. S-a aplicat cu usurinta datorita pensulei late si e opaca din 2 straturi. Am purtat-o cateva zile si mi s-a parut chiar rezistenta.


Golden Rose Rich Color 108 - nuanta mea preferata, un albastru verzui superb. E cea mai pigmentata dintre toate, eu am aplicat 2 straturi dar acopera destul de bine si cu unul singur. Are un luciu frumos si e rezistenta. Eu am purtat-o de cateva ori pana acum in diferite combinatii si m-am bucurat sa vad ca nu pateaza unghiile chiar fara o baza.


Sunt curioasa, care este preferata voastra? Ati incercat ojele Golden Rose Rich Color? Le puteti achizitiona si voi de pe www.cosmania.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...