duminică, 1 iunie 2014

Delicii la dus - Gel de dus Cottage cu smochine

 Salutare! Sper ca nu m-ati uitat :D Postez si eu din an in pasti, important este ca inca mai sunt pe aici, nu?
Cu ceva vreme in urma am primit cateva produse pentru testare de la elevina.ro si cu o mica intarziere o sa incep sa va spun cate ceva despre ele. O sa le iau pe rand iar astazi o sa va prezint un gel de dus.
As putea sa spun ca am o obsesie pentru gelurile de dus, mai exact in ceea ce priveste aromele lor si sunt mereu tentata sa incerc ceva nou. In general imi plac cele dulci, fructate sau florale iar acesta cu smochine de la Cottage m-a cucerit din prima.


Ambalajul este simplu, din plastic, capacelul se deschide usor si nu scapa prea mult produs. Aveti mai jos o poza cu consistenta lui,  usor laptoasa. Face o cantinate considerabila de spuma si nu usuca pielea ba din contra, ramane fina si catifelata. Miroase absolut genial si imi place ca aroma se pastreaza pe piele destul de mult. Dupa ce ies de la dus imi parfumeaza toata casa. E dulceag dar in acelasi timp suav, mi se pare o aroma potrivita pentru orice sezon. Daca iubiti smochinele, cu siguranta veti iubi si acest gel de dus.
Eu as putea sa spun ca l-a depasit in clasamentul preferintelor mele pe cel cu cafea de la Yves Rocher. Asta clar e o performanta, tocmai de aceea sunt sigura ca o sa-l cumpar si eu cu prima ocazie si de ce nu, chiar as fi tentata sa incerc si alte arome.

Produsul are 250 de ml si il gasiti la pretul de 17 lei.


Ce spuneti, am reusit sa va tentez? Imi pare rau ca nu pot sa va trimit o adiere din parfumul lui, sunt sigura ca v-as convinge pe loc :D

Daca am omis sa precizez vreun detaliu nu ezitati sa ma intrebati. V-am pupat!

http://www.elevina.ro/abonare/?utm_source=http%3A%2F%2Frainbowsinajar.blogspot.ro%2F&utm_medium=Content&utm_campaign=Blog14

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...