vineri, 3 august 2012

Review Daniel Jouvance - Gel racoritor pentru picioare

In ultima vreme au fost cam multe postari cu unghiute si m-am hotarat sa destram putin monotonia. De altfel, acest review il aveam in plan de ceva vreme si iata ca m-am mobilizat. Folosesc acest produs de vreo 2 luni de zile si declar ca este cel mai bun produs pentru picioare incercat de mine pana acum.
Pentru inceput cred ca este cazul sa clarific cateva lucruri. Produsele Daniel Jouvance sunt fabricate in Franta si au la baza ingrediente active marine. Aveti de ales dintr-o gama variata de produse, atat pentru ingrijirea tenului, cat si a corpului, dar si produse de machiaj. Daca va place limba franceza, si aveti rabdare sa cititi va invit sa le vizitati site-ul AICI. De asemenea, produsele se pot achizitiona de pe site, dar livrarile se fac doar in Franta, Germania si Belgia. Daca locuiti intr-una din aceste tari, sau aveti pe cineva care vi le poate comanda, eu va recomand produsele cu drag. Sistemul de vanzari este similar cu cel de la Yves Rocher si foarte avantajos. De altfel, brand-ul Daniel Jouvance, alaturi de altele precum Dr, Pierre Ricaud, Isabelle Deroisne etc, face parte si este administrat de grupul Yves Rocher.


 Sa trecem totusi la produsul testat de mine pe numele lui complet Gel Fraicheur Active - Jambes legeres. Gelul are la baza uleiuri esentiale de pin maritim si promite urmatoarele lucruri:
    - ajuta la decongestioarea si drenarea picioarelor
    - elimina senzatia de oboseala si ofera picioarelor un efect de usurare
    - are un efect racoritor imediat si de lunga durata.

Va marturisesc ca este primul produs pentru picioare pe care l-am incercat care face exact ceea ce promite. Produsul are consistenta unui gel translucid iar odata aplicat pe piele se transforma imediat in apa, se absoarbe aproape instant si racoreste. Produsul se aplica cu miscari circulare de masaj, ascendent,pe gamba, pentru favorizarea circulatiei.
Uleiul esential de pin maritim este frecvent utilizat pentru stimularea microcirculatiei sanguine, oferind un bun drenaj si senzatia de picioare usoare.
Ca sa ma raportez exact la experienta mea, va spun ca produsul este extraordinar folosit mai ales seara, dupa o zi obositoare. Pe langa efectul incredibil asupra picioarelor, tot organismul se simte revigorat din cauza mirosului puternic de menthol. Picioarele se simt vizibil mai bine, iar senzatia de racorire este aproape imediata, foarte intensa si de durata. Desi nu este un produs hidratant, nu usuca pielea deloc.
Produsul este destul de economic, aveti nevoie de foarte putin produs pentru un rezultat dincolo de asteptari.


In incheiere va declar ca sunt cucerita complet de acest produs si sunt convinsa ca il voi recumpara pe viitor cand voi mai avea ocazia. 

Cantitate: 125 ml
Pret: 15 € / la reducere 7.5 
Unde il gasiti: www.danieljouvance.com

Pe data viitoare!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...