luni, 29 aprilie 2013

Guest Post Monday (9)

 Bine v-am gasit la o noua editie a rubricii Guest Post Monday. Musafira mea de astazi este Anca. Va invit sa-i descoperiti blogul aici si o las pe ea sa va spuna mai multe despre manichiura pe care v-a pregatit-o cu aceasta ocazie :) Mie mi-a placut foarte mult ideea ei, mai ales pentru ca sustine o cauza nobila.


"Buna. Ma numesc Anca si momentan am un blog micut despre unghii in general, http://o-fata-simpla.blogspot.ro/. In primul rand as vrea sa multumesc Josephinei pentru aceasta initiativa frumoasa si pentru ca ma imi acorda si mie o bucatita din blogul ei minunat, pentru a o umple cu o manichiura de a mea. De nail art nu as putea sa zic ca m-am apucat de mult timp, iarna aceasta mi-am cumparat  prima pensula si am realizat primul model mai complicat, dar totul are un inceput nu? De atunci pot sa zic doar ca a mea colectie de oje s-a marit.
Acest blog este plin de manichiuri frumoase asa ca am stat putin si m-am gandit ce sa fac.... Si solutia a venit dintr-o campanile frumoasa, recent am aflat ca luna aprilie este, de asemenea, luna constientizarii abuzului asupra animalelor si am decis, avand in vedere ca imi plac animalele, sa va prezint o manichiura portocalie.



 

Manichiura  nu este una complicata, am realizat cu tehnica buretelului un degrade, iar apoi am desenat cu o pensula restul detaliilor. Sper sa va placa manichiura mea si nu uitati, portocaliu pentru animale. 




Astept cu drag parerile si crticile voastre.

Asadar, ce ziceti fetelor? Va place manichiura Ancai? Asteptam cu drag comentariile voastre, v-am pupat! 
 

6 comentarii :

  1. foarte frumoase aripioarele de fluturas, urmaresc cu placere blogul lui Anca imi plac foarte mult modele ei de unghiute:)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt foarte dragute <3

    te invit pe: http://beautybyiris.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriela Streche29 aprilie 2013 la 16:09

    Foarte frumoasa! Si nici nu stiam ca Aprilie este luna constientizarii abuzului asupra animalelor si nici de culoarea portocaliu. Oricum mi-am cumparat de la cosmobeauty orly festival of lights si intentionez sa o port saptamana asta deci o sa fiu in spiritul acestei postari. Va pup pe amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult fetelor :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaa, sunt foarte frumoase unghiutele ei!! :) Imi place foarte mult degradeul!

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place tare mult :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...