vineri, 10 mai 2013

Favoritele lunii: aprilie (3)

Hello, hello!
Cu riscul sa fi intarziat cam mult, astazi m-am hotarat sa scriu despre favoritele lunii aprilie. M-am apucat recent de aceasta rubrica si ar fi pacat sa sar peste o editie :D In plus, sunt cateva chestiute care m-au cucerit iremediabil. Daca sunteti curioase ce produse m-au incantat in luna ce tocmai a trecut va invit sa cititi mai departe:


Ca intotdeauna o sa incep cu produsele pentru unghii. Am facut excese in privinta ojelor in luna aprilie, am adunat cam multe frumuseti dar cele care m-au impresionat profund si pe care le-am folosit cel mai des sunt acestea 4 de dedesubt: China Glaze Mimosa's before mani's, Spa Ritual Osmium, Golden Rose Jolly Jewels 107 si .Zoya Dahlia.



Combinatia dintre Osmium si Golden Rose a dat nastere la una din manichiurile pe care le-am purtat cu cea mai mare placere in ultima vreme. 


 In ce priveste ingrijirea cuticulelor, m-a impresionat acest stilou de la Spa Ritual. E de departe cel mai bun produs incercat de mine pana acum. L-am vazut prezentat aici de Lucy si am stiut ca trebuie sa-l incerc si eu. Love, love, love! Hidrateaza excelent cuticulele, miroase frumos si e vegan, ce-ti poti dori mai mult? L-am luat de aici si spun cu mana pe inima ca merita fiecare banut.

Pentru machiajul ochilor am folosit cu precadere paleta Undress me too de la MUA. Desi in prima faza nu m-a impresionat atat de mult am inceput treptat sa o iubesc si am folosit-o aproape zilnic. E ideala pentru un machiaj discret, de zi.
Tot din sfera machiaj face parte si pudra Isabelle Dupont Sheer Pressed Face Powder. N-am mai pozat-o separat, dupa cum puteti vedea in poza de grup s-a cam sters scrisul de pe ambalaj :D O am de multicel si am folosit-o constant (am scapat-o si pe jos de cateva ori dar a ramas intacta).  Ma impac foarte bine cu ea si stiu ca sunt multe alte fete care o recomanda. Eu zic ca e un produs bun la un pret excelent. O gasiti aici.


 Si iata ca am ajuns si la ultimul produs, dar nu cel din urma :D, untul de corp I love...vanilla & ice cream. L-am primit spre testare si mi-a placut mult de tot de la prima atingere. E catifelat, parfumat ca o prajiturica si perfect pentru primavara/vara. Imi place ca intra repede in piele si nu lasa o pelicula din aceea grasa, pentru mine e ideal. Pentru cele care nu suporta aromele comestibile pe corp, nu-l recomand :)))


Ei bine, ce spuneti, va face ceva cu ochiul? Care au fost preferatele voastre in luna ce a trecut?

17 comentarii :

  1. Superbe unghiutele! Te invidiez de fiecare data cand postezi <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasa poate sa fie manichiura aceea!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fain e stiloul! Și manichiura e super, ca de obicei! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela Streche10 mai 2013 la 22:20

    Chiar vroiam sa te intreb de unde iti cumperi produsele sparituals dar se pare ca mi-ai citit gandul. Cat despre unul de corp il am si eu (l-am castigat pe blogul lui Katynel) si sunt incantata de el. E delicios si lasa pielea asa fina...ahhh e o placere sa-l folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca la tine am vazut cele mai frumoase tipuri de manichiura de pe blogosfera+internet in general! Esti geniala! Nu te-am vazut participanta la concursul Sephora, meritai sa castigi detasat, pe langa ce "opere de arta" am vazut acolo:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am untul de corp lemon&limes si il ador:X l-as manca pur si simplu:)))
    cred ca al tau miroase mortal daca cel de lamaie miroase asa:D
    Iti ador manichiurile :X te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. De cele mai multe ori specific de unde imi achizitionez produsele :D Ai dreptate, untul de corp e un rasfat pentru piele :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc din suflet. Nu m-am inscris pentru ca a fost un concurs cu like-uri si stim cu totii cat de "obiective" sunt :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos! Chiar sunt curioasa cum e si cel cu limes, poate incerc macar gelul de dus :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai stiut tu de ce intreb :))
    Exact in aceeasi situatie ma aflam si eu, dupa 2-3 ore eram beculet. Si tot Colorstay foloseam (de fapt inca folosesc). Vorbesc la trecut de pudra pentru ca am scapat-o pe jos si praf s-a facut, bine ca mai aveam foarte putin in ea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oja Golden Rose e geniala!!! :X:X

    RăspundețiȘtergere
  12. eu clar am ramas cu ochii la manichiura :D
    Eu pot sa spun cu mana pe inima ca preferatul meu de cateva luni in coace e conturul de la Sleek, il folosesc zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daa, that's what i mint e superba, Ce "pofta" mi-ai facut de lotiunile de corp Oriflame, sper sa reusesc sa dau o comanda curand :))

    RăspundețiȘtergere
  14. :D Si mie mi-a fost draga cand am purtat-o. Conturul Sleek il am pe wishlist, sper sa-l achizitionez cat de curand :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...