luni, 13 mai 2013

Guest Post Monday (11)

E luni - e Guest Post Monday. Nu cred ca mai e nevoie de alte introduceri :) Invitata mea de astazi este Mihaela de la Lacquer Buzz.Va spun drept ca prima oara cand am dat peste blogul ei habar n-aveam ca e romanca de-a noastra. Noroc ca am citit descrierea si tare mandra am mai fost. Ma bucur mereu cand vad atatea fete talentate ce impartasesc aceasta pasiune pentru nail art. Desi blogul Mihaelei este exclusiv in engleza astazi vi se adreseaza in romana si a pregatit pentru voi o manichiura tare faina.

"Buna! Ma numesc Mihaela si blogul meu este Lacquer Buzz. Am descoperit blogul Josephinei acum cateva luni si am fost placut suprinsa de calitatea exceptionala a pozelor si de unghiile ei superbe. Ma bucur ca m-a invitat pe blogul ei si sper sa-i placa manichiura pe care am pregatit-o. Este ceva vesel si colorat, potrivit pentru vara.



 Pentru a realiza aceasta manichiura am folosit o tehnica destul de originala, dar in acelasi timp simpla pentru a face propriile mele stickere pentru unghii. Am pictat niste "fasii" de oja pe o punga, iar dupa ce s-au uscat le-am desprins cu grija. Apoi am folosit o foarfeca speciala cu model pentru a taia formele si le-am lipit pe unghie.


 Culoarea pe care am folosit-o ca baza este Nicole by OPI Alex By The Books, un verde menta superb. Pentru forme am folosit China Glaze Aquadelic, Barry M Bright Purple si Barry M Cyan Blue. Imi place foarte mult cum arata culorile impreuna si modelul imi aduce aminte de una din acele paturi facute din petece de diferite culori.



Vreau sa-i multumesc mult Josephinei pentru ca m-a primit la ea pe blog. Daca v-a placut manichiura mea va astept si pe blogul meu. Pana atunci, va doresc o zi minunata! "

 

Ei, ce ziceti? Asteptam cu drag comentariile voastre, o zi superba va doresc si eu!

17 comentarii :

  1. arata atat de minunat acest model,imi place enorm ideea Mihaelei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Ma bucur mult ca am putut contribui si eu cu ceva la blogul tau minunat. <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte faina! din nu stiu ce motive imi aminte de cum aratau ouale de dinozaur in desenele animate :)) Deci este tare vesela pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa manichiura!

    RăspundețiȘtergere
  5. O tehnica ingenioasasi o manichiura de efect. Wow! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. misshappyandhernails13 mai 2013 la 15:30

    Ce model interesant! Imi plac culorile folosite.

    RăspundețiȘtergere
  7. Culorile arata minunat impreuna .

    RăspundețiȘtergere
  8. Un rezultat interesant si o tehnica ce merita incercata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabriela Streche13 mai 2013 la 20:18

    Wow cat de bine arata, asa ceva chiar n-am mai vazut. Cred ca trebuie sa vizitez blogul ca sa aflu mai multe detalii despre aceasta tehnica pentru ca chiar originala iar rezultatul e deosebit. Love it!

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu o urmaresc pe Mihaela si sunt mandra ca ne e compatrioata! ARe inrodeauna manichiuri suoerbe si ador zilele ei de luni, zilele albastre :D
    Modelul creat este super interesant!

    RăspundețiȘtergere
  11. Alexandra Teru13 mai 2013 la 20:54

    Ce manichiura interesanta si deosebita !
    Imi place mult rubrica "Guest Monday". Se pare ca nici "invitatele" tale nu se lasa mai prejos si fac o treaba minunata :3. Asa mai descoperim si noi, cele mai noi in "domeniu", bloguri noi :3!
    Multumim <3!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce idee suoerbe, arata tare bine!
    Nicola http://foxxynico.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  13. Good information. Lucky me I found your blog by accident (stumbleupon).
    I have bookmarked it for later!

    My blog post :: coconut oil for hair

    RăspundețiȘtergere
  14. sunt frumoase , imi plac tare mult :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...