joi, 9 mai 2013

L.A. Colors Mini Glitter Color Craze - Review & Swatch


Salutare!
Iata ca incet-incet ma mobilizez si eu sa mai public din postarile restante. Astazi o sa va vorbesc despre un minunat set de lacuri cu glitter de la L.A. Colors. Nu e un secret ca sunt innebunita dupa ojele cu slipici asadar imaginati-va cat m-am bucurat cand am aflat ca le voi primi spre testare din partea www.makeup-shop.ro. Pe site sunt disponibile doua astfel de seturi insa eu l-am ales pe acesta in mare parte pentru ca mi-a facut cu ochiul lacul cu particule mov :D Daca v-am facut curioase va invit sa vedeti pozele ce urmeaza:

   

 1.Primul din set e lacul cu sclipici argintiu. Nimic nou sub soare dar daca va lipseste asa ceva din colectie e o alegere buna. Are in compozitie atat un glitter mai fin cat si particule hexagonale mai mari. Sclipiciul nu e foarte dens, daca vreti sa acopere mai bine unghia trebuie sa insistati. E perfect in schimb pentru a da o nota aparte manichiurii voastre, mi-l imaginez in combinatie cu orice culoare. Eu am ales sa-l aplic peste o oja neagra. Mentionez ca am aplicat si un strat de top coat.

  

2.Numarul 2 e un lac rozaliu cu sclipici fin de diferite culori. Imi plac la nebunie particulele albastre :D L-am aplicat peste negru si peste un roz, in combinatia cu roz mi se pare ca arata foarte girly, o sa-l mai port cu siguranta asa.

  

 3. Urmatorul este lacul cu slipici auriu. Imi place mult cum arata in contrast cu oja neagra, e genul ala de auriu ce bate putin inspre galben, foarte ochios. Si pe acesta mi-l imaginez combinat in multe feluri.

 

4.Iata ca am ajuns si la penultima oja, cea care mi-a atras atentia din primul moment - o combinatie tare reusita de sclipici mov, albastru si rosu. Tind sa cred ca e varianta mini de la nuanta Jewel Tone.
 
 

5. Taaa-daaaa, iata si preferata mea! Chiar nu-mi gasesc cuvintele sa descriu cat de mult imi place oja asta! Sclipiciul este foarte dens si s-a aplicat usor. Am adaugat si un strat de top coat ca sa obtin acest luciu - datorita glitter-ului fin se usuca putin mai mat.  Banuiesc ca e varianta mini la Treasure Island, pacat ca nu e momentan pe stoc, as fi fost tentata sa-mi mai iau una de rezerva :)))

 

Dupa cum ati putut obseva si voi, setul este format din 5 mini lacuri de unghii, care mai de care mai sclipitoare. Fiecare are 4.9 ml, o cantitare micuta dar eu zic ca suficienta pentru cateva aplicari. Daca esti genul de persoana (ca mine) care nu reuseste niciodata sa  termine o oja, setul acesta e ideal pentru tine :D  Un punct in plus e faptul ca lacurile de unghii L.A. Colors nu contin Toluen, Formaldehida si DPB.
Toate s-au aplicat destul de usor si se usuca repede, nu prea mi-a placut in schimb pensula dar m-am descurcat :D Sper ca la cele full size sa fie diferita.
Le gasiti aici la pretul de 27 lei.

Ei bine, ce spuneti, va plac? Care este preferata voastra?

22 de comentarii :

  1. misshappyandhernails9 mai 2013 la 21:03

    Wow, ce de "bijuterii sclipicioase" avem noi aici. Mi-au luat ochii toate. Nu stiu la care sa ma uit prima data. Nu ma pune sa aleg, ca nu ma pot decide. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela Streche9 mai 2013 la 21:07

    penultima e preferata mea dar nici cea roz/rosie nu se lasa mai prejos. De fapt imi plac toate. Ojele astea sunt salvarea unei manichiuri simple.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos setul, penultima e favorita mea pur si simplu superba

    RăspundețiȘtergere
  4. Enchanted Ana9 mai 2013 la 21:53

    Toate imi polac!PRimaul model si ultimul imi plac cel mai mult insa, dar ce sa mai tot bat campii..le vreau pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultimele 3 imi plac cel mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi plac toate :D Sunt superbe :) Deja mi le imaginez in tot felul de combinatii :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Recunosc ca primele 2 nu m-au dat pe spate, insa uramatoarele 3 sunt absolut superbe. Nici nu as putea sa aleg una dintre ele despre care sa spun ca imi place mai mult decat celelate.
    La le porti cu placere si spor la ojat :D
    Pupici,
    Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt minunate!
    Sa le folosesti cu placere in continuare. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac toate ! Sa le folosesti cu placere in continuare !!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ultima oja imi place cel mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place cel turquoise si cel mov <3 Toate sunt faine dar cele doua imi plac mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  12. Toate sunt faine, galbenul ala, verdele, mai ales cum le-ai prezentat :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Alexandra Teru11 mai 2013 la 22:51

    Cat de frumoase sunt! Ultima si pentultima mi se par superbe, ar reusi sa scoata din monotonie si cea mai banala manichiura!
    Sa le folosesti cu placere <3!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce dragute sunt toate!


    Am si eu cateva oje de acest gen, de multe ori ma scot din incurcatura unei lipse de inspiratie sau de timp :)

    RăspundețiȘtergere
  15. ce superbe sunt, ! si eu sunt moarta dupa sclipici ( mi-am cumparat si eu din vacanta vreo 5 oje sclipicioase :D ) cu siguranta le-as cumpara !

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma bucur ca iti plac!
    Asa e, de asta iubesc sclipicioasele :))

    RăspundețiȘtergere
  17. :D Daa, si eu am o mare problema cu sclipicioasele, astea-mi sar primele in ochi :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce frumoase sunt!!Si eu ador ojele cu muuult sclipici! :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...