marți, 13 august 2013

Avon Opal top coat

Hello!
Iata ca ma mobilizez si eu in sfarsit sa va prezint noul top coat de la Avon. Stiu ca multe dintre voi erati curioase cum arata pe unghii si sper ca postarea mea sa nu vina prea tarziu. Va las sa-l priviti si apoi va zic si parerea mea :D



Dupa cum puteti vedea efectul e Wow! si atrage cu siguranta toate privirile,  partea negativa este ca trebuie sa aveti ceva rabdare la aplicare. Nu va asteptati ca dintr-o singura miscare de pensula sa obtineti acest rezultat. Consistenta lui e putin cam densa iar particulele sunt mari si se desprind destul de greu de pe pensula de aceea trebuie insistat putin pentru a le pozitiona. Ce vedeti pe unghiile mele e un strat generos dar distribuit cu mare grija pe toata unghia. Nu stiu daca puteti observa in imagini dar particulele au forme neregulate si tind sa iasa putin in relief iar daca nu aplicati si top coat riscati sa se desprinda intr-un timp scurt. Eu am lasat-o simpla. Timpul de uscare a fost ok si am purtat aceasta manichiura trei zile, perioada in care s-au desprins cativa fulgisori de pe unghii. Cu toate astea nu arata foarte rau la final si mi s-a parut ca s-a sters mult mai usor decat ojele cu glitter.


  Eu am ales sa-l aplic peste negru ca sa-l vedeti mai bine dar sunt convinsa ca ar arata bine si in alte combinatii. De fapt, puteti sa-l vedeti peste albastru in postarea Abyukinei, eu zic ca arata tare bine si asa. In plus ea l-a comparat si cu Golden Rose Jolly Jewels 101. Eu zic ca seamana destul de bine si daca tot vorbim de asemanari puteti vedea aici postarea Andrei care ne vorbeste despre un top coat aproape identic de la S-he.

Acestea fiind zise, ramane sa va hotarati care din ele merita banutii. Pe cel de la Avon il gasiti deocamdata in brosuri la pretul de 17 lei.


V-am pupat!

17 comentarii :

  1. eu cum am vazut oja aplicata pe unghii, cum am zis ca nu mi-o mai iau :)) desi initial mi o doream enorm, adevarul e ca extrem de asemanatoare cu cea de la s-he si n-are sens sa dau 17 lei pe ceva care mai am acasa :))
    dar, adevarul ca e wow, wow! si eu m-am chinuit putin cu cea de la s-he, dar n-am avut rabdarea ta de-a culege mai multe ,,bucatele" de glitter
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. ps: eu pe a mea am dat 12 lei :D

    dar daca nu ajungeam in celalalt colt al tarii pentru DM, cu siguranta mi-o luam de la avon

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce combinatie frumoasa! Am vazut-o si eu pe cea s-he, nu mai stiu cat costa, dar chiar e foarte asemanatoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fulgisorii aia iti iau ochii. Imi plac mult cum se vad. Pacat insa ca se aplica mai greu. Multumim pentru ca ne-ai prezentat-o.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce frumos arata, exact pe gustul meu :X

    RăspundețiȘtergere
  6. ce bine se vede pe unghiutele tale si pe negru, trebuie sa incerc si varianta asta :D<3 Iti multumesc pentru referinta :D :*:**:

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai cat de frumos e top coat-ul :X L-am vazut si eu in catalog, dar mi-am cumparat altceva atunci :D Imi place super mult cum se vede aplicat peste negru! Nu stiu daca as avea rabdare sa iau atatea particul si sa le aranjez :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Uh la la! Ce sclipirici! Foarte frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  9. E foarte dragut top coat-ul iar peste o baza neagra arata absolut genial!

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata incredibil!
    Chiar daca fulgisorii se desprind ...il vreau si eu. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Cat iubesc modelul asta:D
    Nu stiam ca oja de la Avon e atat de frumoasa in realitate,o voi comanda si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mademoiselle Lorraine14 august 2013 la 13:05

    arata deosebit!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Gabriela Streche14 august 2013 la 13:06

    Mi se pare foarte special top coat-ul asta, pare pretios asa. Si ambalajul si continutul ma duc cu gandul la ceva de mare pret. Imi place si chiar are un pret bun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oau!!! Chiar ma gandeam ca arata mai bine cu o oja inchisa la culoare! <3

    Eu am folosit-o cu una deschisa la culoare..e superba oricum! ;)

    Am prezentat-o aici: http://gina-ionela-love-avon.blogspot.ro/2013/08/notd-opalesce-ballerina.html

    RăspundețiȘtergere
  15. arata superb, si eu mi l-am comandat dar inca nu am apucat sa-l testez :D
    Cred ca peste negru arata cel mai bine :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...