sâmbătă, 3 mai 2014

Tail me something

Daca va intrebati de unde vine denumirea acestei postari, ei bine, vine de la o frumoasa oja China Glaze din colectia Sea Goddess, cea care m-a inspirat sa realizez aceasta manichiura. Da, e drept ca am folosit-o doar pe o unghiuta, ca accent, dar mi se pare ca schimba complet aspectul manichiurii. Am purtat-o si simpla, puteti vedea intr-o imagine mai jos, insa am ajuns la concluzia ca arata mult mai bine combinata cu alte culori si texturi.


Iat-o si simpla, acopera perfect din doua straturi si se aplica destul de usor. Nuanta as descrie-o ca un liliachiu metalic. In fotografia mea nu sunt vizibile dar contine si niste particule de sclipici o idee mai inchise la culoare care se vad tare frumos la lumina. Am purtat-o cateva zile si mi s-a parut chiar rezistenta. Daca va face si voua cu ochiul o gasiti la Beauty In The Bottle, alaturi de alte nuante din colectie.
 


 Pentru celelalte unghii am folosit nuanta China Glaze That's shore bright din colectia Sunsational de anul trecut, un glitter no name pe inelar si o tinta metalica dreptunghiulara pe aratator. A fost o manichiura usor de realizat dar combinatia tuturor acestor elemente o face sa arate speciala.


V-am pupat si sper sa va placa!

12 comentarii :

  1. Foarte frumoasă manichiura ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Carla Curcuta3 mai 2014 la 11:39

    ce draguta este

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata minunat ♡ ai niste unghii superbe, ar trebui sa postezi din nou mai des :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Superba manichiura:) Imi place oja in combinatia aleasa, parca e mai draguta asa decat simpla. Am si eu oja cu textura asemanatoare acum pe unghii, dar de la Golden Rose. Si culoarea mea e pala rau comparativ cu a ta:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Unghiile tale sunt de milioane, mi-as dori sa le am si eu asa :( Oja e senzationala! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata demential manichiura ta! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur atat de mult ca te-ai reintors :D La fiecare manichiura pe care o poestezi raman muta de uimire, ATAT DE FRUMOASE SUNT! <3 :*

    RăspundețiȘtergere
  8. O nebunie!! Ador nuanta, caut o nuanta asemanatoare de mult timp si nu am gasit

    RăspundețiȘtergere
  9. Ojele sunt superbe ca si manichiura ta!

    RăspundețiȘtergere
  10. So pretty! I love purple manis <3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...