luni, 5 mai 2014

Testing, testing: 1, 2, 3...Elevina.ro

De cateva zile ma tot tin sa fac postarea asta dar gata, astazi i-a venit vremea :D Inainte de Paste am primit cateva bunatati pentru testare din partea magazinului Elevina.ro si m-am gandit sa vi le arat si voua, poate va face cate ceva cu ochiul.  M-am bucurat ca am putut alege ce mi se potriveste de pe site dar mi-a fost incredibil de greu sa ma hotarasc. Fara nici un fel de exagerare, sunt atat de multe produse interesante in magazin incat chiar si dupa ce mi-am ales 4 produse am ramas cu un wishlist cat o zi de post :)) O sa enumar doar cateva dintre brandurile comercializate ca sa va faceti o idee: Neutrogena, Alfaparf, Indola, Skincode, Anubis, Olay, Nectra, Parisax, O.P.I, Oyster, Wella, Babyliss etc. Da, eu zic ca merita sa aruncati si voi o privire pe site, macar de curiozitate :D

Acestea fiind zise, iata si produsele alese de mine:

  

Primul la care m-am oprit a fost  serul matifiant Skincode. Se apropie vara si tenul meu gras are nevoie de putin ajutor ca sa faca fata temperaturilor. Ma tenta si lotiunea cu Spf +50 dar l-am ales pana la urma pe acesta. Dupa cateva utilizari pot sa spun ca sunt incantata si de abia astept sa-l mai folosesc incat sa-mi formez o parere completa si sa revin cu un review.


Nu m-am putut abtine si m-am indreptat apoi la sectiunea geluri de dus. Am fost incantata cand le-am descoperit pe acestea de la Cottage si mi-am ales sortimentul cu aroma de smochine. 
A fost dragoste la prima adulmecare :))


Pentru par mi-am ales un ser pentru netezire Indola.
E prima oara cand incerc produsele Indola si pentru inceput pot sa zic ca sunt incantata. Ramane sa vad si rezultatele pe termen lung si voi reveni cu o recenzie.


Ultima dar nu cea din urma e o oja :)) Da, nu puteam sa nu aleg macar ceva din categoria mea mult iubita de produse, un lac fixator cu reflexii Parisax.
Imi plac lacurile acestea cu particule pentru ca pot scoate orice oja simpla din anonimat. Deocamdata nu l-am purtat dar l-am incercat pe o margareta peste mai multe culori. Cel mai mult imi place cum arata peste violet, de abia astept sa realizez si o manichiura cu el.



Si iata ca am ajuns si la final. Sunt curioasa, am reusit sa va tentez? :D Astept cu drag comentariile voastre, v-am pupat!

Elevina.ro a pregatit ceva si pentru voi :D Daca va abonati acum la newsletter aveti sansa sa castigati o trusa de machiaj Fraulein cu 180 de culori! Faceti click pe imagine daca doriti sa va inscrieti!

http://www.elevina.ro/abonare/?utm_source=http%3A%2F%2Frainbowsinajar.blogspot.ro%2F&utm_medium=Content&utm_campaign=Blog14

13 comentarii :

  1. Ce multe produse sunt pe site; si mie mi-ar fi fost greu sa ma rezum doar la cateva! Ce oja e cea violet? <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana Alexandru5 mai 2014 la 21:51

    vaiiiii ce frumos este lacul sclipuricios :) <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Lacul este foarte dragut si gel de dus cu smochine? Vreau! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu placere. Gelurile de dus Cottage ma tenteaza si pe mine, am vazut cateva in Carrefour si stiu sigur ca pe cel cu caramel TREBUIE sa il am. Se putea sa nu ai tu in comanda si ceva pt unghiute?:)) Nu se putea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Lacul cu reflexii m-a dat pe spate! Astept sa citesc mai multe despre serul matifiant, ma tenteaza si pe mine :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Spor la testat!
    Toate arata excelent. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Serumul matifiant suna tare bine. Astept sa citesc parerea ta despre el , il pun in wishlist pana atunci .

    RăspundețiȘtergere
  8. Lacul e absolut bestial, I need it in my life <3 Sa le folosesti pe toate cu multa placere :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Lacul este foarte frumos !

    RăspundețiȘtergere
  10. Maria Dumitrescu6 mai 2014 la 15:02

    Ce bine arata oja de la Parisax...si restul produselor par interesante. Chiar sunt curioasa cum miroase gelul de dus. As incerca si eu serul de ls Skincode, am citit numai pareri bune despre produsele lor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma intereseaza produsul pentru par!!! :D
    Da, sunt putin obsedata, dar ma tenta si pe mine sa aleg un produs marca asta pentru ca nu le-am folosit pana acum. Asa ca asteptam verdictul!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Oja este foarte speciala, imi place foarte mult iar restul produselor par foarte interesante!

    RăspundețiȘtergere
  13. Interesante produsele alese, spor la testat si experiente bune! xo

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...