luni, 28 octombrie 2013

Is it spring already? Miyo Nailed it! #28

Hello!
La mine pe blog se pare ca in locul toamnei a venit primavara :D Ieri am avut o pornire sa-mi colorez unghiile intr-o culoare deschisa si mi-am amintit ca nu apucasem sa testez oja Miyo primita de pe Magiq. La asa o culoare frumoasa nu putea sa mearga decat o manichiura vesela, cu sclipici si floricele, nu-i asa?


Cam asa arata Miyo #28 Grape pe unghii. Am aplicat-o in doua straturi si chiar daca nu este foarte pigmentata acopera unghia frumos si uniform. Are un luciu puternic dar n-as putea sa zic cat si-l pastreaza pentru ca eu am aplicat top coat dupa ce am realizat manichiura finala.
Lacul are 8 ml si il gasiti la pretul de 11 lei.



Despre manichiura n-ar fi prea multe de zis. Am realizat un gradient cu Essence Circus Confetti iar trandafirasii i-am facut rapid cu oja alba Farmasi si cu alte 2 oje de pe Magiq, Pierre Rene Top Flex #265 si Miyo Perfume Drops Papaya. La final am aplicat un strat de top coat Gel-look de la Essence. Trebuie sa recunosc ca aspectul chiar e super glossy dar are multe puncte in minus din partea mea pentru timpul indelungat de uscare :(


Ce spuneti, va place manichiura mea?


2 comentarii :

  1. Cat de frumosi sunt trandafirasii, de ce eu sunt un dezastru cand vine vorba de pictat flori? :)))
    Iti admir unghiutele si nu am nimic de reprosat, sunt perfecte :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...