duminică, 1 iunie 2014

Delicii la dus - Gel de dus Cottage cu smochine

 Salutare! Sper ca nu m-ati uitat :D Postez si eu din an in pasti, important este ca inca mai sunt pe aici, nu?
Cu ceva vreme in urma am primit cateva produse pentru testare de la elevina.ro si cu o mica intarziere o sa incep sa va spun cate ceva despre ele. O sa le iau pe rand iar astazi o sa va prezint un gel de dus.
As putea sa spun ca am o obsesie pentru gelurile de dus, mai exact in ceea ce priveste aromele lor si sunt mereu tentata sa incerc ceva nou. In general imi plac cele dulci, fructate sau florale iar acesta cu smochine de la Cottage m-a cucerit din prima.


Ambalajul este simplu, din plastic, capacelul se deschide usor si nu scapa prea mult produs. Aveti mai jos o poza cu consistenta lui,  usor laptoasa. Face o cantinate considerabila de spuma si nu usuca pielea ba din contra, ramane fina si catifelata. Miroase absolut genial si imi place ca aroma se pastreaza pe piele destul de mult. Dupa ce ies de la dus imi parfumeaza toata casa. E dulceag dar in acelasi timp suav, mi se pare o aroma potrivita pentru orice sezon. Daca iubiti smochinele, cu siguranta veti iubi si acest gel de dus.
Eu as putea sa spun ca l-a depasit in clasamentul preferintelor mele pe cel cu cafea de la Yves Rocher. Asta clar e o performanta, tocmai de aceea sunt sigura ca o sa-l cumpar si eu cu prima ocazie si de ce nu, chiar as fi tentata sa incerc si alte arome.

Produsul are 250 de ml si il gasiti la pretul de 17 lei.


Ce spuneti, am reusit sa va tentez? Imi pare rau ca nu pot sa va trimit o adiere din parfumul lui, sunt sigura ca v-as convinge pe loc :D

Daca am omis sa precizez vreun detaliu nu ezitati sa ma intrebati. V-am pupat!

http://www.elevina.ro/abonare/?utm_source=http%3A%2F%2Frainbowsinajar.blogspot.ro%2F&utm_medium=Content&utm_campaign=Blog14

9 comentarii :

  1. Oana Alexandru1 iunie 2014 la 12:05

    shi eu am o obsesie pentru gelurile de dush,am mereu incepute in casa vreo 5 :))))) ,o sa-l incerc shi pe asta,imi place cum arata sticlutza.....ca un iaurt de baut :)))))))<3 pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate :))) Nu m-am gandit la comparatia cu iautul de baut :)))) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. cherry queen dee1 iunie 2014 la 14:09

    Eu il am pe cel cu aroma de caramel si imi place la nebunie. Imi doresc sa le testez pe toate :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. plioti nicoletta manuela1 iunie 2014 la 15:11

    toate din aceasta gama sunt delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine m-ai tentat!
    Daca-l intrece pe ce cu cafea...trebuie sa-l incerc. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu tot ceea ce-mi place sa mananc as vrea ca aroma pe piele, am observat cu ciocolata. Smochinele nu-mi plac ce-i drept, insa gelul de dus ma tenteaza. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Orange is a more painting modern high key color. Some art teachers say" put a little poppy seed oil for using in their creative work. You can paint your body accordingly with the help of a decorating company. I sometimes find it helpful to make a pleasant color combination.

    Look at my web site ... remonty

    RăspundețiȘtergere
  8. mmm...smochine! delicios..si ca fructe si ca gel de dus :)

    ps: daca vrei sa iti maresti numarul
    de followeri gfc ne putem urmari impreuna - I always follow back ;)

    FASHION-SPIKE.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. suna bine..insa tot yves rocher sunt my favourites

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...