miercuri, 22 august 2012

Disco Nails: Farmec no. 31

Astazi va prezint o manichiura mai speciala, nu chiar de toate zilele, ci mai degraba potrivita pentru o iesire in oras. Cautam de ceva vreme ojele Disco de la Farmec si ieri am pus in sfarsit mana pe cea care ma tenta cel mai mult dintre ele.M-am tot gandit peste ce oja ar arata cel mai bine si aseara mi-a venit ideea. Este vorba despre aceeasi oja albastra de la Flormar Plus Quartz, numarul 099, folosita si in cateva din postarile precedente, dar in aceasta combinatie a capatat o fata cu totul noua. Cand am vazut rezultatul final, va spun sincer ca m-am indragostit iremediabil de minunatul lac Disco de la Farmec. Va las cu imaginile, eu una cu greu imi pot desprinde privirile de la unghii :))


Prima data ma gandisem sa il aplic doar pe o singura unghie, pentru ca ma gandeam ca ar fi prea indraznet rezultatul pentru a fi purtat ziua, dar cand am vazut cat de minunat arata, n-a mai contat. Oricum, pentru cele dintre voi mai putin "excentrice" arata minunat si asa.





Si acum...Ta-Daa!!!
Cu siguranta va atrage privirile aceasta manichiura si o voi purta cu drag o perioada indelungata, mai ales ca acest lac imi pare foarte rezistent (in plus s-a uscat si foarte repede).









Sunt curioasa ce parere aveti despre aceasta manichiura si daca va place atat de mult cat imi place si mie :P
Kiss Kiss!

18 comentarii :

  1. Wow, cat de superb arata aceasta combinatie! Eu sunt din Cluj si am vazut mai des oja aceasta in magazine, dar sincer nu asi fi crezut ca arata atat de minunat pe unghii!
    Superbe fotografii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Nici eu nu ma asteptam la asa un rezultat cand am cumparat-o :P

      Ștergere
  2. Minunat!:X Trebuie sa-mi cumpar si eu oja asta de la Farmec!:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare! Nu ma asteptam sa aiba Farmec asa o oja faina!
    Si apropo, ai facut niste poze foarte foarte frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Sincer nici eu nu ma asteptam sa imi placa atat de mult oja asta..

      Ștergere
  4. Imi place ce ti-a iesit pe unghiute! Iti rasfoiesc de ceva
    vreme blogul, definitely follow. Keep up the good
    work! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut aceasta oja de multe ori prin magazine, dar nu ma gandeam ca arata atat de bine pe unghii. E absolut superba, cred ca o sa o iau zilele astea.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce frumoasa-i!!! eu am avut una de la models own la fel, am facut-o cadou la cineva care o apreciaza la adevarata valoare :)) cand o stergeam, ma faceam toata MANA de sclipici si se lua super, super greu. Asta cum se sterge? M-ar tenta, ca i frumoasa rau

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...