joi, 16 august 2012

O surpriza placuta: fardurile Revecen

Dupa cum v-am informat si pe Facebook, saptamana trecuta am avut marea bucurie sa castig o paletuta superba de farduri Revecen, si pe deasupra am mai avut si posibilitatea de a alege nuantele - ce poate fi mai frumos de atat? :) Ii multumesc foarte mult sponsorului concursului, magazinul Ramonei Chirita si organizatoarei, al carei blog - Coltul Cameliei - il urmaresc cu drag. E prima oara cand castig ceva la astfel de concursuri deci se poate, trebuie doar sa ai rabdare sa-ti surada norocul :)
Am avut posibilitatea sa aleg dintr-o multime de farduri care mai de care mai colorate si mai frumoase, dar am hotarat in cele din urma sa optez pentru nuante naturale, pentru ca in definitiv asta e machiajul care ma defineste si pe care il port cel mai des. Asadar, aceasta e paletuta:



Dupa cum puteti vedea, pastilele de fard sunt chiar mari - vedeti comparatia cu o moneda de 50 de bani, o cantitate suficienta pentru o utilizare indelungata. Paletuta este dintr-un plastic lucios, destul de rezistent. E prevazuta cu o oglinda marisoara si cu un aplicator. E compacta si solida, plus foarte practica si eleganta, ideala de purtat in portfard in mici deplasari.



V-am pregatiti si cateva swatch-uri, desi aparatul meu se pare ca nu exceleaza in a fotografia astfel de lucruri, sau mai degraba nu ma prea pricep eu :)) Oricum sper sa va fie de folos. Asa ca o parere personala, pot sa va spun ca fardurile sunt calitative, suficient de pigmentate pentru un machiaj natural, cu o consistenta satinata, nici foarte cremoase, nici prafoase. Rezista bine pe pleoape cateva ore bune fara o baza . Daca va intereseaza nuantele in sine, nu stiu sa aiba o denumire sau ceva, dar va las link-urile cu care le puteti gasi pe site: aiciaici si aici.





 In concluzie, imi place mult aceasta paleta, si presimt ca imi va fi o companie de incredere in perioada urmatoare. Este cu siguranta una dintre surprizele placute ale acestui an :)

    Kisses!




8 comentarii :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...