luni, 20 august 2012

Red Friday on a Monday

Saptamana trecuta am participat la un proiect foarte interesant initiat de Monique, avand ca scop principal mobilizarea blogosferei. Din primul moment am fost foarte atrasa de idee pentru ca pe langa suflul nou pe care il aduce, acest proiect ofera blogurilor mai mici posibilitatea de a fi remarcate, ne apropie pe noi bloggeritele si ne indeamna la creativitate. Tema saptamanii a fost culoarea rosie, de aici si denumirea Red Friday. S-a desfasurat pe mai multe planuri, insa avand in vedere pasiunea mea pentru manichiura, e evident ce am prezentat in cadrul proiectului - unghiute rosii.
Acestea fiind spuse, va las mai bine cu imaginile:





Va spun sincer ca manichiura si pozele au fost facute cam in graba, in mare parte din lipsa timpului. As fi vrut sa pregatesc ceva mai original, mai nonconformist, dar sunt sigura ca vor mai exista si alte ocazii.
Mi-a placut foarte mult tema acestui proiect pentru ca ador culoarea rosie, mai ales pe unghii. Mi se pare un simbol clasic al feminitatii. Nu intamplator am ales sa folosesc un rosu superb de la Bourjois, in nuanta 25 Rouge Casino. Si fiindca denumirea ojei m-a trimis cu gandul la extravaganta, am ales sa adaug si ceva stralucire. Pe varfuri am aplicat cu buretelul nuanta Ruby Slippers de la Avon, putin din superba oja cu fulgisori de la Seventeen prezentata intr-o postare anterioara si putin glitter verzui. Am sigilat totul cu top coat-ul Impala de la Lady's. Eu una am fost multumita de rezultat.






          Cam asta a fost tot pentru astazi! Astept parerile voastre! Pana data viitoare, v-am pupat!!!

7 comentarii :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...