duminică, 12 august 2012

Seventeen flakies si un bleumarin superb

Am in sfarsit oja cu fulgisori :))) Si daca tot am tanjit atat dupa una, era neaparat necesar sa o si incerc. Asa ca pentru astazi v-am pregatit o manichiura intr-o nuanta superba de bleumarin, cu o unghie accent stralucitoare.  
Mi-ar fi placut si pe toate unghiile, dar vreau intai sa mai experimentez, sa vad peste ce nuanta ar arata cel mai bine. E superba si nu ma mai pot satura sa o privesc.


Nuanta de bleumarin este de la Golden Rose Paris, numarul 231. Imi plac ojele astea pentru ca sunt ieftine, se usuca repede si se aplica destul de frumos, plus ca si nuantele sunt foarte variate. Oja e complet opaca abia din trei straturi, dar are un luciu foarte frumos si nu mai este necesara aplicarea unui top coat.



Oja cu flakies e de la Seventeen, e in nuanta 103, si are irizatii superbe verzui, galbene si rosiatice...intr-un cuvant e superba. Va spun sincer ca oricat am incercat sa-i redau frumusetea, imaginile nu-i fac dreptate intru totul.






 Sper ca v-a placut postarea mea scurta de duminica si sper sa va mai incant cat de curand cu o postare mai consistenta. Sunteti libere sa-mi oferiti sugestii! :*

19 comentarii :

  1. Arata tare bine oja de la Seventeen!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o combinatie de milioane, imi place foarte mult. Fotografiile sunt superbe ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Offf, si eu imi doresc o oja ca cea de la Seventeen de mult timp!:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Your nails look stunning. I love the glitter on one nail. Very pretty hun.
    Lots love Julia

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi ti-am descoperit blogul si nu mai vreau sa plec de aici. Serios, faci orice oja sa mearga. (stiu ca exprimarea e ciudata, am zis sa nu scriu in engleza) Cu alte cuvinte, ador pozele pe care le faci. Am si eu oja aceasta de la Golden Rose Paris, dar la mine nu arata asa. Poate o sa vrei candva sa impartasesti cu noi si din tainele fotografiei. :) Am vazut si articolul cu ojele de la Lady's, mai scrii articole si pentru celelalte marci, ce zici? Ultima intrebare: de unde iti iei ojele Moyra? Atat, deocamdata! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase :* Lacurile Moyra le-am comandat fie de pe e-unghii.ro , fie de pe beauty4you.ro . Cu siguranta va fi o postare in viitor si despre celelalte marci. Cat despre fotografie, cel mai mare secret e lumina naturala, despre restul dealiilor poate voi vorbi pe larg candva pe blog :P

      Ștergere
  6. Ce frumoasa este oja de la seventeen.cat a costat?

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru ca ai fost pe blogul meu si ti-a placut,am intrat si eu la tine....si imi place.nu vrei sa ne urmarim?eu m-am inscris deja la tine...te astept cu drag http://pictura-pe-unghii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. galorious.blogspot.com17 martie 2013 la 16:38

    omg this is such a pretty combo!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...