sâmbătă, 3 noiembrie 2012

BYS goodies

De multe ori mi s-a intamplat sa-mi doresc anumite produse si din pacate sa nu le gasesc in Romania. Asa stau lucrurile si cu produsele BYS, pe care le-am tot vazut pe blogurile din afara si imi doream mult sa le incerc. BYS este un brand australian cunoscut la nivel international datorita preturilor accesibile si produselor de calitate. Va spun drept ca in primul rand mi-au atras atentia ojele lor, care se gasesc intr-o multimeee de nuante, care mai de care mai interesante....
Partea buna e ca de acum gasiti aceste produse alaturi de multe alte branduri interesante precum Bodiography, Sally Hansen, NYX, Beauty Uk etc pe makeupcenter.ro . Eu deja am o lista lunga de oje pe care mi le doresc dar o sa vi le arat la sfarsitul postarii. Acum e cazul sa trec la subiect si sa va vorbesc despre produsele BYS pe care am ocazia sa le testez.



BYS Diamond Shadow - Party 'til sunrise

Aceasta paleta face parte din colectia Diamond Shadow iar daca va plac fardurile stralucitoare este o alegere perfecta. Dupa cum puteti vedea si din poze fardurile nu sunt doar sidefate ci sunt pline de sclipiri ceea ce le face perfecte pentru un machiaj de seara.



Fardurile sunt destul de pigmentate. M-am jucat putin cu ele si se aplica frumos. Textura nu este nici prea cremoasa, nici foarte prafoasa. Ca in majoritatea fardurilor cu particule acestea se mai imprastie dar per ansamblu fardul se intinde frumos pe pleoapa si e usor de blenduit. 


Ambalajul este dintr-un plastic nu foarte rezistent si nu are oglinda. Aplicatorul este unul clasic cu buretel. Per ansamblu aceasta paleta mi se pare ideala pentru o persoana incepatoare in ce priveste machiajul, e perfecta pentru a experimenta. Desi in mod normal nu folosesc farduri prea sidefate ci le prefer pe acelea nude presimt ca voi folosi aceasta paletuta destul de des. Nuantele mele preferate sunt prima de pe randul de jos si cele doua marouri din ultima coloana :D


Daca va tenteaza aceasta paleta o puteti gasi aici la un pret accesibil - 18 ron.


Ruj BYS - Flamingo Pink

Daca imi urmariti postarile stiti deja ca nu prea ma dau in vant dupa rujuri. Ei iata ca acesta m-a facut sa-l indragesc de la prima aplicare si va spun sincer ca e produsul meu preferat din aceasta postare.


Buun, si sa va lamuresc si de ce :D Se aplica foarte frumos iar consistenta sa e asemanatoare cu a unui balsam de buze: extrem de moale si de hidratant. Nu-mi plac rujurile prea consistente chiar daca stiu ca acelea rezista cel mai mult. Prefer un produs usor, confortabil de purtat si lejer. Cam asa este acest ruj si in plus e si pigmentat. :D Nu rezista extraordinar de mult dar chiar si dupa ce se sterge culoarea ramane imprimata in buze si nu in modul acela inestetic. Pe mine m-a cucerit. 


 Ambalajul este la fel ca si la paleta dintr-un plastic nu foarte rezistent, nimic fancy, dar totusi practic. Are un sistem de blocare atunci cand e strans complet astfel incat sa nu existe riscul sa se desfaca in poseta.
Nu stiu daca denumirea i se potriveste, e mai degraba un roz cu un subton rece, albastru. Eu una vreau sa mai incerc si alte culori, ceva mai cuminti :D


Il gasiti aici, la pretul de 14 ron. 

BYS Eyeliner Pencil - Sky Blue

De cand am descoperit eyelinerul gel le-am cam neglijat pe acestea clasice, creion si sincer m-am cam dezobisnuit de ele. Acesta e intr-o nuanta frumoasa de albastru. Creionul nu e dur dar nici foarte pigmentat nu e. Se mai gaseste in 6 alte nuante. E practic si usor de ascutit. 



             Il gasiti aici la pretul de 13 ron. 


BYS Chrome Nail polish - Lady Luck

Buun, si am lasat la urma oja :)) Aceasta face parte din colectia Chrome dar BYS mai are pentru voi multe altele: Crackle, Matte, Colour Change, UV, Basic Colors si preferatele mele, cele din gama Glitter & Glitterazzi :D


Imi place sticluta, are un design simplu si practic si cantitatea de 14 ml. Pensula este una din aceea subtire, clasica, dar m-am descurcat destul de bine cu ea. In pozele mele oja este aplicata in 2 straturi. Aceasta mi s-a parut ca s-a uscat cam greu si deocamdata nu stiu ce sa va zic despre rezistenta. Voi reveni cu pareri.
Daca va plac ojele sidefate, cuminti, eu zic ca e chiar simpatica :D



 Daca v-a placut, pueti sa aruncati un ochi aici, imposibil sa nu gasiti vreo nuanta sa va placa :D Pe aceasta o gasiti la pretul de 15 ron.

Toate aceste produse au fost primite spre testare. Parerea mea nu a fost sub nici o forma influentata de acest lucru. 

Si acum, sa va arat o parte din ce mi-as dori eu in materie de oje :D

Out of the blue

                                  Dazzling

Plum crazy with glitter

Matte Charcoal
                          Royal Blue
                      Pot of gold
                   
    Am preluat aceste minunate swatch-uri de aici si va recomand cu drag acest blog daca sunteti pasionate de unghiute ca mine :D


Ufff. iata ca am ajuns si la finalul acestei postari....Sper ca nu a fost prea lunga si sper sa va placa :D Astept cu drag parerile voastre. Pe voi ce v-ar tenta?

Nu uitati de Giveaway! :*

14 comentarii :

  1. Mie imi place foarte mult trusa!Are exact nuantele pe care mi le doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu rujul as vrea sa-l incerc, sunt innebunita dupa cele hidratante, cum ai scris si tu. Prefer sa-l aplic de 10 ori pe zi decat sa reziste 8-9 ore si sa-mi usuce buzele. Iar oja "Out of the blue" e senzationala :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu placere. Toate arata foarte bine. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. hm...am mai vazut cosmetice de la ei, dar nu ii stiam in mod expres. Fardurile nu imi plac pentru ca sunt prea sidefate :D, insa rujul pare ok. SI am sa ma duc sa verific si colectia lor de oje. Cele cu aspect metalic nu ma incanta, dar cele simple sau cu paiete/sclipici imi fac cu ochiul :d

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand iti doresc sa stapanesti sanatoasa toate produsele! Poza cu rujul e frumoasa tare.Parca imi inspira o seara cu fetele in oras. Creionul imi aminteste de unul pe care il am de la NYX.Am uitat de el,normal:))Dar acum parca mi s-a facut dor. Uite cum mai incep si eu sa imi folosesc din cosmetice:)) Sunt tare interesante ojele de la final. Parca trezesc in mine dorinta de cheltuit bani pe oje:)) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, e frumoasa, mai ales daca iti plac fardurile stralucitoare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, exact. Oja aia m-a cucerit, nu stiu daca mai rezist mult pana sa mi-o cumpar :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Daa, cele cu sclipici sunt geniale :X Trebuie sa mi le cumpar cat mai curand, macar am o scuza ca se apropie cu pasi repezi luna cadourilor :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult! Rujul imi e foarte drag :) Iar la capitolul oje, eu deja ma declar bolnava, nu mai am absolut nici un control :))) As cumpara in prostie :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Royal Blue este preferata mea :X

    RăspundețiȘtergere
  11. Daaa, e geniala, de vreo jumatate de an tot ma gandesc la ea :)) Acum pot sa pun mana pe ea in sfarsit ;D

    RăspundețiȘtergere
  12. mersi pentru pont,draga mea.arata foarte bine totul! pupp

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...