sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Caviar manicure: first attempt

Hello! Sper ca ati inceput weekend-ul intr-un mod cat mai placut si ca v-ati mai linistit dupa nebunia Black Friday :D Eu am scapat ieftin acest an, mi-am luat doar cateva carti....in rest, nu prea am simtit ca ma dau pe spate ofertele. Cei de la MakeupShop mi s-a parut ca au avut cele mai tentante oferte dar m-am abtinut cu stoicism pentru ca mi-am propus s-o mai raresc cu produsele cosmetice :)) Ei bine, voi ce v-ati cumparat?

Pentru astazi am pregatit o noua manichiura pe care voiam sa o incerc de mult si iata ca astazi am avut dispozitia necesara (si mai ales rabdarea :D ). E prima oara cand realizez o manichiura caviar si nu pentru ca nu-mi place ideea ci pentru ca mi se pare incomod de purtat, eu una v-o prezint dar nu cred ca rezist prea mult cu ea pe unghii...Trebuie totusi sa recunosc ca e o manichiura de efect si nu mi se pare potrivita pentru zi cu zi ci mai curand pentru o ocazie mai speciala. So here it is :D





Ce parere aveti? Ati purta asa ceva? Eu una sunt foarte incantata cum a iesit si ca urmare am facut o multime de poze. Ca baza am folosit o oja rosie de la Kallos care mi s-a lipit de mana saptamana trecuta :)) Mi s-a parut o nuanta perfecta pentru luna decembrie si a fost o ocazie buna sa incerc pentru prima oara ojele Kallos. Daca va place si voua este vorba despre nuanta 251. Mie mi-a placut mult cum s-a aplicat, consistenta este perfecta pentru doua straturi. Nu pot sa va zic nimic despre rezistenta deocamdata.


 Perlutele le-am ales aurii pentru ca ador combinatia de rosu cu auriu, mi se pare eleganta si pretioasa. Perlutele le-am cumparat de la un magazin oarecare la pretul de 2.5 lei si chiar nu mi se pare necesar sa investiti mai multi bani in asa ceva. Aveti o multime de culori din care sa alegeti si pe care puteti eventual sa le si combinati.





Asadar, ati purta asa ceva? :D

53 de comentarii :

  1. Vai cat e de frumoasa manichiura :X. Imi place tare mult ideea! Sunt curioasa daca si rezista perlutele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine arata, pentru Craciun merge la fix. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-au rezistat bilutele foarte bine, chiar nu ma asteptam, singura problema e ca, nefiind invata cu ele pe unghii, tot trageam de ele, pana la urma asa le-am si scos :)) Manichiura ta arata foarte, foarte bine, cred ca ti-a luat ceva sa o faci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow. Cata rabdare. Si ce culoare frumoasa are aceea oja. Ti-a iesit perfect. Imi plac detaliile la realizarea funditei. Imi place cum ai aplicat perlutele pe degetul mic. E superba manichiura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uaai sunt minunate!Proces super meticulos banuiesc :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa combinatia rosu-auriu! Cat despre bilute, eu nu voi incerca pentru simplul fapt ca le-as imprastia peste tot, la mine nici oja normala nu rezista :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata superb!! Felicitari pentru rabdare pentru ca banuiesc ca ai stat mult sa asezi bilutele :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow this is cool :)



    www.rainbow-nails.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoasa manichiura ta. Imi propun de mult timp sa incerc si eu o manichiura de acset gen dar mi-e teama ca nu o sa am rabdare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Daaaaa :X E perfecta pentru Craciun, vai cat de mult imi place :X:X

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc mult de tot! Sa stii ca rezista destul de bine perlutele odata ce s-au uscat, bineinteles cu conditia sa nu prestezi activitati prea intense :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc mult, si mie mi se par potrivite pentru Craciun, mai ales datorita culorilor :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Aceeasi problema si aici, parca n-am stare si tot le ating! Multumesc mult, da, am stat ceva pana le-am asezat :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc mult! :* Si mie imi e draga fundita si perlutele de pe degetul mic, desi m-am chinuit cel mai mult acolo :D Ma gandeam sa incerc asa pe toate unghiile, combinate cu negru :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc mult :* Da, am stat ceva, mai ales la fundita si la degetul mic :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc mult, nici la mine nu rezista dar sa stii ca odata ce s-au uscat in loc chiar raman acolo. Bineinteles, asta nu implica cine stie ce activitati manuale :)) Mi se pare mai curand o manichiura de purtat o seara si atat.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc mult :* Am stat ceva, la un moment dat ma si enervasem ca nu-mi iesea fundita cum voiam :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc mult! Ehaaa, daca ai sti de cand stateam cu bilutele in sertar cumintele :))) Dar pana azi! :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc mult! :* Initial nu ma gandisem sa fac ceva pentru Craciun, dar ai dreptate, chiar e potrivita!

    RăspundețiȘtergere
  20. cred ca am mvazut poza cu coada ochiului pe fb, nu am stat sa vad cine ce si cum, dar cand am vazut-o am gandit , ce frumos!! Funda e adorabila!!! Sa stii ca e destul de rezistenta manichiura, daca ii mai dai si cu top coat ( distruge un pic aefectul creat si mananca din culoarea bilutelor, dar nu prea tare) te tine 3 zile :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc frumos! :* Am observat si eu ca rezista, odata ce s-au uscat bine n-am avut probleme, oricum eu nu rezist mult cu o manichiura pe unghii :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Dar a meritat, ai facut o treaba foarte buna :*

    RăspundețiȘtergere
  23. Camelia Andrasescu25 noiembrie 2012 la 10:13

    Superb , intr-adevar ! As purta , dar totusi cum ai reusit modelele fara sa se usuce oja si sa poti lipi perlutele ?

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc mult! Pai am aplicat un strat mai gros de lac transparent, se usuca mai greu si am avut timp sa lipesc perlutele. La fundita m-am chinuit mai mult dar am reaplicat lacul exact pe zonele unde aveam nevoie si mi-a iesit pana la urma. Dureaza mai mult la final pana se usuca dar asta e :D

    RăspundețiȘtergere
  25. am incercat si eu perlutele nu rezista foarte mult, foarte frumoasa nuanta rosie de la Kallos trebuie sa trec pe la standul lor :P, imi place mult si modelul e foarte elegant :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Idem :))))

    Superb, atat de stylish! O manichiura perfecta pentru Craciun, love it!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Multumesc mult :* La mine asta e prima oja Kallos, dar cred ca o sa ma mai uit dupa cateva nuante :D

    RăspundețiȘtergere
  28. Mie imi plac foarte mult cum a iesit degetul mic :) este asa de draguuuuuuut :D

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumeeesc! Si mie imi e drag, am sa incerc sa fac o manichiura inttreaga asa, dar nu stiu cand o sa am taria de caracter ;))) E nevoie de multa rabdare :))

    RăspundețiȘtergere
  30. Mademoiselle Lorraine26 noiembrie 2012 la 22:23

    ce frumoase sunt! chiar au efect glamour si ti-a iesit perfect! pup

    RăspundețiȘtergere
  31. Multumesc mult, ma bucur ca iti plac! Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  32. Ce frumoase sunt, mai ales fundita imi place, si unghia 'studded', trebuie sa incerc si eu desi stau tare prost cu rabdarea, e mai usor sa bag degetul in toate bilutele :))

    RăspundețiȘtergere
  33. foarte reusita fundita:) te astept si pe la blogul meu!

    RăspundețiȘtergere
  34. Multumesc mult, si mie imi place unghia studded, am mai vazut la fete manichiura completa facuta asa, mi-as dori sa fac si eu dar trebuie rabdareeee multa :))))) Nu stiu daca o sa am :D

    RăspundețiȘtergere
  35. Zau ca n-ai idee cat asteptam sa vad ce modele ai mai facut.Ca am luat postarile in ordinea in care apareau in tabloul de bord. Si am ajuns si la tine. Yey!Si normal ca iar stau si fac ture intre casuta de comentarii si poze. Mai scriu doua cuvinte, mai fac un scroll in sus catre poze. Deci te pricepi.Am zis-o eu si au zis-o si alte persoane, o zic si eu si ti-o spun si altii si am sa mai spun si eu, vei mai auzi si de la altii. Manichiura asta e superba. La fel ca si restul. Ai o rabdare... o admir.Poate voi incerca si eu.Inca am restanta la manichiura galaxy.

    Si ca sa vezi ca imi place tare mult ce faci aici, ti-am facut ceva. E o prostioara dar na, ca un comentariu nu mi se pare suficient.

    RăspundețiȘtergere
  36. Mi-ai facut ziua mai frumoasa :* Multumesc muuuult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  37. fabulos! in love!

    RăspundețiȘtergere
  38. Imi place mult cum ai facut unghia de la degetul mic :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Multumesc, si mie :D Am in gand un plan malefic sa mi le fac intr-o zi pe toate asa :))

    RăspundețiȘtergere
  40. superbe! am purtat si eu anul acesta manichiura french+ caviar pe inelare...iar acum mi-am cumparat albastru si argintiu, de-abia astept sa le folosesc :)

    http://missingpieceofmypuzzle.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  41. Multumesc mult! Suna foarte bine combinatia de albastru cu argintiu, sunt sigura ca va iesi o manichiura minunata! :*

    RăspundețiȘtergere
  42. Rosul acesta este bestial!!!!! Foarte frumoasa manichiura!


    www.nailglaze.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...