joi, 29 noiembrie 2012

NOTD: Essence Passion for fashion + Moyra 04

Am fost cam lenesa cu postarile saptamana asta si sincer n-am nicio scuza :D Asa ca trebuie sa recuperez! Am trisat putin si v-am aratat deja manichiura aceasta pe Facebook dar cred ca e necesar sa vin si aici cu cateva detalii in plus si cu povestea ei. 


 Protagonistele de astazi sunt, conform titlului postarii,  Passion for fashion de la Essence si Moyra numarul 04. Passion for fashion cred ca o stiti, am vazut-o deja la multe dintre voi. E o nuanta superba de mov care nu vrea deloc sa se arate la camera, cel putin nu in cazul meu. E mult mai mov in realitate decat mi-a iesit mie in poze, deh... Cireasa de pe tort e nuanta de la Moyra, banuiam ca e frumoasa dar am avut un adevarat soc cand am vazut-o in realitate. Am cumparat-o mai mult din intamplare, dadusem o comanda de catifea pe Tienda si pentru ca trebuia sa intrunesc o anumita suma si chiar nu stiam ce sa mai adaug in cos am ales minunea asta :))) De cand am pus-o pe unghii ma uit isteric la ele din toate unghiurile, ma simt ca intr-o poveste cu zane si unicorni :D


Am aplicat 2 straturi din oja essence si un strat din cea Moyra. Cea din urma s-a aplicat perfect si s-a uscat chiar repede. Suprafata unghiei nu ramane perfect lucioasa cand se usuca dar daca va doriti asta se poate remedia cu un top coat. Mie imi place asa si oricat ma chinui nu stiu cu ce sa o compar. De abia astept in schimb sa o incerc peste alte culori, sunt sigura ca voi fi surprinsa.



In rest nu prea stiu ce sa va zic....imi place! Mi-e teama ca o voi termina repede si ma bate gandul sa-mi mai iau una -  va spun sincer ca nu prea patesc din astea, mai ales ca in fiecare zi apare cate ceva nou sa ma tenteze.


Voi ce spuneti? Va place la fel de mult sau sunt eu nebuna ? :)))

32 de comentarii :

  1. Ce bine arata, e perfecta pentru iarna! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. arata superb. In sticluta oja essence nu e mov, dar pe unghii, cu top coatul este :D ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele doua oje merg atat de bine impreunaaa :X deci arata superb, parca nu-mi vine sa-mi iau ochii de la unghiutele tale :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draguta si interesanta combinatia sclipicioasa, exact cum imi place mie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Superba combinatie ;) Mai am si eu obiceiul cand imi place foarte mult cate o manichiura,sa stau si sa ma tot uit la ele :))

    RăspundețiȘtergere
  6. E frumoasa, nu ai luat-o tu razna :)) Am admirat-o si eu cand am cumparat oja Moyra 43, dar nu am avut bani la mine sa le cumpar pe amandoua...dezavantajul cand umbli mai mult cu cardul dupa tine :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi-e frica sa mai si intru pe blogul tau ca mai am putin si raman fara cuvinte de lauda. Daca exista dictionar de epitete il vreau ca am nevoie:))Se vede tare frumos. Parca-i un cer instelat sau un oras pe timp de noapte care e luminat de sute de beculete:x

    RăspundețiȘtergere
  8. ai niste unghiute superbe iar oja Moyra este absolut geniala :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar ca e extraordinara oja de la Moyra, arata super! Imi place manichiura, ai combinat ojele frumos :*

    RăspundețiȘtergere
  10. E superba combinatia! PfF de la Essence imi place si mie atat de mult, ca mi-e mila sa o port prea des. Nu vreau sa o termin ca nu mai am de unde s-o cumpar :( Vreau si eu oje Moyra, ma bucur ca macar online pot gasi :D

    RăspundețiȘtergere
  11. da stiu cum arata in realitate aceasta nunata de mov e frumoasa, iar oja cu sclipici de la Moyra e foarte finuta imi place,sa o folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place rau de toooot!! E o combinatie f reusita ♥

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc, am observat si eu, cine stie ce ciudatenii mai sunt si astea :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc, ma bucur mult ca iti place!

    RăspundețiȘtergere
  15. :)) Multumesc! Eu zic sa o cumperi pana la urma si pe ea, ca merita :))) Ar trebui sa mai umblu si eu fara bani cash la mine ca prea fac ravagii cand vine vorba de oje, tot ce-mi sclipeste in fata ma atrage :D

    RăspundețiȘtergere
  16. :))) Sa stii ca orice cuvinte sunt bune, nimic nu ma bucura mai tare decat sa va citesc comentariile! Multumesc mult, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc mult, ma bucur ca iti place combinatia! :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc mult, mie imi plac foarte mult ojele Moyra dar din pacate nu prea se gasesc pe oriunde. Ma bucur nespus ca le pot gasi si online!

    RăspundețiȘtergere
  19. Culmea e ca in realitate e mov :)) N-a vrut deloc sa iasa in poze, sunt cateva culori care il cam pacalesc pe aparatul meu foto :)))

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc mult, ma bucur ca iti place! :*

    RăspundețiȘtergere
  21. Haha, pai la mine nu a fost strategie deloc, am fost in Dm inainte :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Waaaa...ce frumoasa e ,imi place rau,trebuie sa mi-o iau si eu :))
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  23. Ma bucur mult ca iti place, e intr-adervar o oja deosebita :X Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...