joi, 22 noiembrie 2012

NOTD: Put some sparkle on it

Dupa cum va spuneam in postarea trecuta, mi-a placut atat de mult nuanta burgundy din setul Beauty Uk incat a trebuit sa o folosesc intr-o manichiura. Si cum altfel decat una sclipicioasa :D


Iata ce am folosit: Beauty Uk - Burgundy, Avon - Ruby Slippers, Farmec Disco - nr. 31, top coat Impala de la Lady's


Manichiura asta este extrem de simplu de facut. Dupa ce ati aplicat la baza o oja la alegere, in cazul meu cea de la Beauty Uk, trebuie sa realizati un gradient cu sclipici. De ce este simplu? Pentru ca nu aveti nevoie de buretel ci pur si simplu va folositi de pensula ojei cu sclipici. Eu am aplicat intai pornind de la cuticule un strat din oja rosie de la Avon si pentru ca nu mi s-a parut destul am mai aplicat deasupra si un strat din sclipiciul disco de la Farmec. Secretul ca sa va iasa un gradient cat mai reusit este sa luati cat mai putin lac pe pensula si sa incercati sa intindeti sclipiciul cat mai uniform spre jumatatea unghiei. La final aplicati top coat-ul si asta e tot. 







Ce spuneti, va place aceasta combinatie? Ati incerca acest model? Desigur, voi puteti sa-l realizati cu oricare alte culori.
Va pup!

35 de comentarii :

  1. acum este vremea sclipiciului , nu ? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac mult de tot! De-acum o sa scriu in comentarii "idem", ca nu am decat vorbe de lauda :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa, arata super aceasta combinatie :) tocmai mi-am adus aminte ca tot zic de vreo 2 luni ca imi iau oja farmec :)) si desigur ca n-am luat-o...

    RăspundețiȘtergere
  4. haha...am vazut si eu week-endul trecut un tutorial de genul pe youtube si am incercat si eu :)))))) pacat ca nu am avut un sclipici mai bun ...caci mi-a iesit un maare NIMIC :)) o sa mai incerc cu siguranta :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte faina combinatia..Nu m-as fi gandit ca ar merge burgundy cu sclipicelul ala de la Farmec, dar arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daaa, si inca n-a venit luna decembrie :))

    RăspundețiȘtergere
  7. :D Pai trebuie sa recuperezi, si-asa vine Mos Nicolaie, ai o scuza :)) Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca ne-am uitat la acelasi tutorial :D Nici mie nu mi-a iesit exact ce am vrut, ar fi mers cu un alt fel de sclipici :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc! Sincer am mers cam la risc :D Partea buna e ca rezultatul final a fost multumitor. In plus s-a dovedit a fi si rezistenta manichiura, o am si azi pe unghii dupa vreo 4 zile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nice :D Si eu am sclipicel pe unghii azi (imi facusem ieri unghiile tot cu un burgundy) si de dimineata am mai pus un strat de glitter auriu :)) Parca n-are farmec fara :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Mor :X Absolut superba combinatia, trebuie sa-mi iau si eu oja de la Farmec e mult prea frumoasa :D

    RăspundețiȘtergere
  12. :x Multumesc! Daaa, oja Farmec e un must have acum in prag de decembrie :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Arata exce - exce - excelent!!! :)
    As purta-o! Da, Da, Da. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. wow I'm in love with this mani! That Farmec polish is absolutely stunning. I must find a dupe for it!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce idee buna mi-ai dat! Am si eu oja Farmec, iar pe cea de la beauty uk o pot inlocui cu succes cu cea de la Pastel, luata recent. :P
    Numai ca in perioada asta le am cam scurte si nu stiu cat de bine s-ar vedea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Yey, i'm so happy you like it. Farmec is a romanian brand, i hope you'll find something similar, i'm not sure if it's available in other countries.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma bucur mult ca iti place ideea, eu zic ca ar arata bine si pe unghii mai scurte. :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi place, se vede tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  19. Da se poate sa faci si tu ceva care sa ne faca sa spunem: uite ca se greseste si la case mai mari? Da normal ca nu:))Oja aia cu sclipici nu o am. Imi trebuie?Nu.Cu toate astea am sa ma uit dupa ea in magazine? Normal ca da.Trebuie sa imi instruiesc prietenul sa-mi dea peste mana daca ma vede ca ma duc spre un stand de oje:))

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa stii ca se poate numai ca manichiurile catastrofale le tin numai pentru mine :))) Eu am instruit pe toata lumea sa ma opreasca din cumparat oje dar fac eu cum fac si tot pe a mea o tin :D Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...