joi, 15 noiembrie 2012

Oja zilei

Buna seara fetelor! Off, iarasi nu reusesc sa postez pe cat de des mi-as dori. In plus, v-am promis pe pagina de Facebook ca voi pregati un tutorial pentru manichiura Galaxy pe care am prezentat-o acolo si nici macar asta nu m-am invrednicit.  In fine, ca sa nu-mi simtiti lipsa :D m-am gandit totusi sa fac o postare in seara asta, mai ales ca pozele le aveam pregatite de cateva zile.  Da, e vorba despre o oja - intr-o nuanta superba care pur si simplu m-a cucerit. De ce oja zilei? Pentru ca n-am dat pe ea decat 2.5 lei, curat chilipir nu? Si aceasta este minunatia: 


Oja e de la Rose Group, e posibil sa o gasiti chiar la magazinul vostru din cartier (cel putin asa s-a intamplat in cazul meu) si are numarul de identificare 72.
Ce e ciudat e ca in sticluta are niste reflexe mov duochrome dar pe unghii (si in poze) nu se mai vad absolut deloc. Totusi acest lucru nu ma deranjeaza, e prea frumoasa nuanta ca sa-i mai caut nod in papura. Se usuca cam greu dar  mi s-a parut chiar rezistenta atunci cand am purtat-o. Una peste alta, eu zic ca merita banii :D


Voi ce ziceti, ati risca 2.5 lei pe o astfel de oja? :)

26 de comentarii :

  1. Apropo de oje la 2,5 lei :) Mi-am luat eu o oja Natty, un mov superb cu sidef, m-am dat cu ea sambata trecuta + un strat de topcoat Essence si abia azi le-am sters. Nu-mi venea sa cred cat de mult rezista pe unghii. Am ramas profund impresionata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mai mult, ador nuantele albaste metalizate. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow! Dar arata excelent! 2,5 lei? As da si 10 pe ea! Am si eu cateva oje cumparate la pretul asta, iar culorile sunt excelente. Ultima oara mi-am luat de la Leidy una albastra, superba! Si am dat 3 lei parca :

    RăspundețiȘtergere
  4. eu zic ca merita mai mult de 2,5 lei :)))
    este chiar foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu tot ce este ieftin este urat sau calitativ prost, mi-am dat seama si eu de acest lucru, am si eu oje cumparate cu 2 lei si sunt mult mai bune decat cele cu 15 -20 lei. Fotografiile sunt exceptionale, ca intodeuna si oja foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. wow! Ce frumoasa e! Initial dupa forma sticlutei am crezut ca e de la Gabrini. Eu sunt indragostita de firma asta si ojele sunt foarte ieftine. Nu am auzit de Rose Group, am sa ma uit dupa ele, poate gasesc si eu. E superba nuanta asta!! Multe oje ieftine sunt bune, eu initial nu aveam incredere in ojele atat de ieftine :)) dar cand le-am descoperit, m-am indragostit. Unele oje la 2-3 lei ma tin mai mult decat China Glaze :)) care e de 10 ori mai scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumoasa nuanta aceasta

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am incercat ojele Natty dar am vazut cateva nuante minunate, asa ca urmeaza pe lista de cumparaturi :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, am cateva oje Leidy si chiar imi plac :D Eu mereu imi cumpar oje ieftine mai ales daca imi plac culorile pentru ca nu vad de ce sa investesc in ceva mai scump si probabil de aceeasi calitate :)) Desigur sunt si exceptii atunci cand mi se pune pata pe vreo nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca iti place, si eu as fi scos mai multi bani, prea imi facea cu ochiul culoarea :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, asta e purul adevar... Multumesc mult :*

    RăspundețiȘtergere
  12. N-am prea multe oje de la Gabrini, de fapt cred ca n-am nimerit eu nuantele potrivite, am un galben care trebuie sa-l aplic in sute de straturi sa se vada si nu e nici rezistent si un verde care a facut bule cand l-am aplicat :)) O sa le mai dau totusi o sansa, am vazut cateva nuante tare frumoase la fete pe bloguri :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoasa nuanta ojei :) arata superb pe unghiute! :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am vreo 2 oje de la Rose group și chiar îmi plac, și ale mele se usucă destul de greu dar au o consistenta destul de buna cu numai un strat acoperă unghia, își merita toți cei 2,5 ron.

    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, asa e, pentru banii astia trecem peste inconveniente :)) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Vai ce super este nuanta! :X:X:X De cand o caut?!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Cat de frumoooos! :X
    PS: nu ti-am mai spus, dar imi place la nebunie cum faci tu pozele! Foarte foarte foarte dragut!

    RăspundețiȘtergere
  18. :D E minunata,da. Mie mi se pare varianta mai ieftina la Essie Aruba blue :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...