vineri, 21 decembrie 2012

2012: Top 10

 A zburat timpul...mai sunt cateva zile si spunem adio si anului 2012. Fiindca luna decembrie este luna in care de obicei tragem linie si facem bilantul m-am gandit sa fac si eu un top in ton cu tematica blogului meu:  un top al ojelor care m-au impresionat in acest an.
 Stiu ca probabil de abia aveti timp sa respirati cu agitatia din zilele astea dinainte de Craciun dar din cand in cand sunt sigura ca mai luati cate o pauza si poate popositi si la mine pe blog. Pentru maine v-am pregatit o manichiura speciala de Craciun in colaborare cu alte minunate bloggerite.
Pana atunci v-am pupat si va las cu ojele :))


1. Moyra 04 - da stiu, v-am innebunit in ultima perioada cu top coatul asta dar arata pur si simplu magic pe unghiute, orice oja este transformata instant. Daca nu sunteti la curent cu postarile mele l-am folosit aici si aici


 2. China Glaze - Pure Joy Daca n-ati gasit inca oja ideala pentru Craciun va garantez eu ca aceasta este. O puteti observa in toata splendoarea ei aici.


3. Max Factor - Fantasy Fire Numele o descrie perfect, e chiar desprinsa din povesti oja asta. Atat de multe culori intr-o sticluta de oja nu cred ca am mai vazut. Am folosit-o aici si aici.


 4. China Glaze - Exotic Encounters Poate nu vi se pare nimic iesit din comun la oja aceasta insa garantat pentru mine aceasta a fost culoarea anului 2012. Pur si simplu o ador. O puteti vedea mai bine aici si aici.


 5. Farmec Disco 31 - daca aveati indoieli ca cei de la Farmec n-au oje moderne aceasta va va da pur si simplu teoriile peste cap pentru ca e absolut superba. Mai multe imagini gasiti aici si aici.


6. Essence Colour3 - City that never sleeps Albastru, flakies...cred ca am spus deja tot. Oja asta e un must have pentru orice pasionata de unghiute si nu numai. Gasiti swatch-uri aici.


7. Seventeen 504 -  Oja asta e pentru mine definitia toamnei. Puteti vedea si voi ce reflexii minunate are aici.


 8. Flormar True Color 013 - Oja asta m-a impresionat prin culoarea intensa si unica, perfecta. Am folosit-o aici.


 9. Essence - Oh my glitter O nuanta super finuta de mov cu particule stralucitoare. Cred ca a fost oja pe care mi-am dorit-o cel mai multe de cand Essence si-a schimbat infatisarea. O puteti vedea aici.


 10. Kallos - 155 Am descoperit recent ojele Kallos insa au ajuns cu pasi mari in topul preferintelor mele. Vedeti mai in detaliu aceasta nuanta aici.


Sunt curioasa, pe voi ce lacuri de unghii v-au impresionat in acest an?
Pupici!

15 comentarii :

  1. Nu stiu la care sa ma uit prima :)) Superbe :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihi, cred ca am sa fac si eu un top asa. Multumesc de idee, nu stiu daca am sa ma pot hotari..dar vad eu :)) Dintre toate, eu am Essence Colour3 - City that never sleeps si e wow,wow,wow! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. ce binevenita e postarea ta pentru ca mi-am facut un nou wishlist si cateva sunt de-a dreptul tentante!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draguta postarea aceasta :) felicitari pentru ca ai reusit sa te opresti la doar 10 oje avand in vedere ca toate ojele tale sunt superbe :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de frumuseti :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-am mai completat lista de wish cu cateva "frumuseti" de la tine :*

    RăspundețiȘtergere
  7. :D Mie nu-mi vine sa cred ca am reusit sa ma opresc la 10 :)) Oricum, cam subiectiv topul asta :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar te rog sa faci si tu topul, am vazut ca ai o multime de oje frumoase :X :X

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur ca iti place postarea, sincer nu prea stiu cum am reusit sa aleg 10, le-am ales fara sa le privesc pe toate, pe cele care mi-au venit in minte :)) Ca daca eram cu ele in fata dura o vecie pana ma hotaram :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. :D E bun ca ti-a fost de folos postarea :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum ma gandeam cu ce aparat sa le fotografiez :)) ma apuc acush, c-am terminat curatenia de craciun! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. am facut si eu :D ca tampita..mi am schimbat numele blogului si nu l mai pot la loc pe celalalt. in fine, incerc sa ma calmez acum :)) uite: http://andrakat.wordpress.com/2012/12/23/top-10-oje-2012/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...