joi, 6 decembrie 2012

Avon Fuchsia Dazzle & Rapsodi 347

Hello! Bine v-am gasit si la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi. Sper ca ati avut o zi frumoasa si ca ati primit tot ce v-ati dorit de la Mos Nicolae. Eu o sa va arat manichiura pe care am purtat-o si sper sa va placa si voua pentru ca mie imi e tare draga. N-am avut o lumina excelenta pentru poze - combinatia se vedea mult mai frumos in realitate. 


Manichiura a pornit de la oja Rapsodi numarul 347. Am vazut la multe dintre voi ojele astea si eram foarte curioasa cum sunt asa ca m-am bucurat enorm cand le-am gasit intr-un final la un magazin chinezesc. Din pacate nu aveau prea multe nuante si fiindca nu m-a atras nici una in mod deosebit am plecat acasa doar cu acest albastru superb. Nu e ca si cum as duce lipsa de nuante asemanatoare dar trebuie sa recunoasteti ca acesta e chiar frumos. M-as fi bucurat sa gasesc un verde stralucitor insa nu zaresc pe nicaieri asa ceva....adica nu la pretul la care vreau eu :))) Pe aceasta oja am dat 3 lei si ii merita din plin. Mi-a placut cum s-a aplicat, arata perfect din 2 straturi si are un luciu foarte frumos. 



Buuun, si evident ca n-am avut stare sa o las asa simpla mai ales ca in ultima comanda de la Avon mi-am luat si doua lacuri cu sclipici superbe. Pentru manichiura aceasta am folosit nuanta Fuchsia Dazzle. Am obtinut acoperirea aceasta din 2 straturi deci sclipiciul nu este foarte des dar arata tare bine si mi-a placut cum s-a aplicat. In plus, pretul lor e acceptabil, undeva in jur de 8 - 9 lei. Imi place ca are atat particule fine de sclipici cat si mai mari. Cred ca cele doua nuante se completeaza foarte bine si va garantez ca manichiura este mult mai ochioasa in realitate :))




Voi ce parere aveti? Ati purta asa o combinatie?

43 de comentarii :

  1. Ce frumoasa e...despre ea am scris si eu azi. Auriu si argintiu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte frumoasa. Ai tu unghii superbe defapt. Si orice culoare alegi, arata perfect. Oja de la Rapsodi o am si eu. Si da, tin sa te aprob, desi este ieftina, oja are o nuanta deosebita si se aplica destul de bine. Imi place manichiura ta de final.

    RăspundețiȘtergere
  3. super combinatia! o sa o incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oja albastra nu imi place asa de mult, dar combinata cu cea de la Avon se vede tare dragut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut ocazia sa vad ambele oje si cea de la Rapsodi e superbaaaaaaa, o ador. Am cumparat o pentru cineva cand am vazut o! Asa...la sclipiciul de la Avon...mi-ar fi placut sa fie mai des sclipiciul:d si am citit ca ai remarcat acest lucru si tu. Suntem pe aceeasi lungime

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de frumos :X:X:X Perfecta pentru Sarbatori, vreau si eu oja de la Avon, bine ca am catalogul, cred ca mi-o comand :X

    RăspundețiȘtergere
  7. Nuanta fucsia dazzle o am si eu,poti vedea manichiura pe blogul meu,ai dreptate ojele rapsodi sunt ieftine dar bune mie imi dureaza 5zile pe unghii. http://irreversible-by-albastrik.blogspot.ro/2012/12/christmas-giveaway-by-albastrik.html

    RăspundețiȘtergere
  8. mvai, incepi sa-i iubesc pe astia de la avon :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce nuanta superba de albastru! <3 Eu am o oja Rapsodi, e un mov superb cu reflexii aurii, dar se aplica groanic si imi pare asa rau, nuanta e de vis..

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata supeeer! Foarte frumos te-ai gandit sa le combini :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Geniala combinatia ta! Imi place la nebunie! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. cu siguranta as purta!Stai, retrag ce am spus:chiar voi purta pentru ca am doua oje care seamana destul de bine cu cele folosite de tine!Arata genial!Aaa si am tot vrut sa te intreb daca ai putea sa faci o postare despre cum iti ingrijesti/intretii unghiile astea minuntae: ingrijirea cuticulelor, tratamente de intarire ceva??:D Sunt sigura ca multe fete ar vrea sa vada ce si cum!:)

    RăspundețiȘtergere
  13. ador lacul de la Avon, il am si eu si e in asteptare o manichiura realizata cu acesta pentru postare. Este superb, iar combinatia realizata de tine ♥

    RăspundețiȘtergere
  14. Wow ce bine arata .. eu mi-a luat doar cel argintiu si auriu..dar m-ai convins sa iau si pe cel mov :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce frumos, vreau si eu glitter-ul mov!
    Si oja Rapsody arata bine, am un golden rose foarte similar, il port chiar azi :). Si eu sunt adepta ojelor ieftine, dintre toate cosmeticalele pe oje dau cei mai putini bani :). Pe la Gabrini nu gasesti un verde asa cum vrei?

    RăspundețiȘtergere
  16. Arata fantastic, imi place mult! :X

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc :* Toate trei sunt deosebite :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc mult, ma bucur ca iti place manichiura. Oja Rapsodi chiar m-a impresionat, o sa ma mai uit si dupa alte nuante.

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc, chiar vreau sa vad si varianta ta! :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu sunt innebunita dupa ojele in nuante de albastru :D Ma bucur mult ca iti place combinatia :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Daa, e foarte faina oja Rapsodi, pacat ca nu aveau prea multe nuante, o sa mai caut :D Era bine sa fi avut mai multe particule oja Avon, dar na...pana la urma ma multumesc si asa :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumesc, ma bucur ca iti place. Eu zic ca merita, sclipiciul ala mare e chiar dragut.

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc mult de tot, din pacate mi s-a rupt una exact la mana stanga pe care o pozez :))) Bine ca am apucat sa fac poze la ce era important :)))))

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu n-am apucat inca sa testez cat dureaza dar m-a impresionat faptul ca s-a aplicat foarte bine. O sa ma uit si la tine pe blog! :*

    RăspundețiȘtergere
  25. Daaa, tare buna idee au avut cu lacurile astea :D

    RăspundețiȘtergere
  26. La mine asta e singura dar mie mi-a placut cum s-a aplicat, probabil difera formula de la nuanta la nuanta :(

    RăspundețiȘtergere
  27. Multumesc mult pentru comentariu, am sa incerc sa fac si o astfel de postare, mai am cateva promisiuni pe care trebuie sa le onorez ! :*

    RăspundețiȘtergere
  28. Ma bucur mult ca iti place, de abia astept sa vad si manichiura ta! :D

    RăspundețiȘtergere
  29. :D Inseamna ca l-am prezentat bine, ma bucur mult ca iti place !

    RăspundețiȘtergere
  30. Si mie imi plac ojele albastre, dar aceasta parca nu ma atrage. :)

    RăspundețiȘtergere
  31. :D Pai cred ca inca il mai gasesti in brosura. Eu mai calc stramb si uneori arunc mai multi bani pe o oja, totusi mai mult de 30 de lei nu cred ca as plati pe una....Am sa ma uit sa vad si la Gabrini.:*

    RăspundețiȘtergere
  32. Ai si tu vreo oja naspa in colectia ta? Mira-m-as! Foarte faina combinatia :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Sa stii ca am :D Chiar ar fi o idee de postare, ca sa se fereasca lumea de ele :)) Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  34. DE cand caut un sclipici ca asta, eu il am asa "integral", am albastru,auriu si rosu, le aplic cate una deasupra ojei proaspat aplicata,apoi aplic un strat de lac. Foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  35. Pai si eu m-am bucurat cand am vazut ca au scos cei de la Avon lacurile astea, chiar imi doream ceva cu particule asa mari.

    RăspundețiȘtergere
  36. Desi am zis ca ma feresc de oje Avon (dupa ultima dezamagire in ceea ce priveste ojele lor) asta trebuie sa o cumpar .. si pe cea argintie ! Este numai vina ta!:))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...