miercuri, 12 decembrie 2012

China Glaze 2012 Holiday Joy Collection - Blue bells ring

Astazi inchei postarile din categoria China Glaze 2012 Holiday Joy Collection cu cea de-a treia oja achizitionata de mine si anume Blue Bells Ring. Este de departe cea mai frumoasa oja albastra pe care o detin si as inclina sa spun ca e chiar preferata mea din intreaga colectie. Sunt convinsa ca imaginile vor vorbi de la sine. 



Mi-a placut foarte mult formula acestei oje, s-a aplicat foarte frumos fara nici un fel de probleme, fara sa ramana urme inestetice cum se intampla in general in cazul ojelor metalice. Desi in sticluta oja arata destul de ciudat pe unghii e cu totul alta situatie. Oja e intensa, puteti obtine o acoperire buna si dintr-un singur strat dar eu am optat sa aplic doua. S-a uscat foarte repede, yeey! Singurul minus pe care il gasesc este faptul ca nu este foarte rezistenta. Am purtat-o vreo 3 zile fara top coat si incepuse sa sara pe la varfuri. Oricum pentru mine asta nu e chiar o atat de mare problema, imi place atat de mult incat prefer sa o reaplic.




Dupa cum puteti vedea aceasta oja nu e chiar intr-o nuanta clasica de albastru ci e mai curand o combinatie de albastru cu particule metalice argintii care ii ofera un efect incredibil de stralucire. E cu siguranta perfecta pentru vremea de afara si zapada ce s-a asezat in aproape toata tara. O asemenea oja va atrage cu siguranta privirile. Daca va place si voua o gasiti la pretul de 24 de lei pe Beauty in the bottle.






Ca intotdeauna eu n-am avut liniste si m-am hotarat sa incerc o alta combinatie inspirata de fulgii de zapada de afara. Am aplicat pe deasupra un strat din oja Color Trend in nuanta Silver Plated de la Avon.  Mie imi place la nebunie rezultatul obtinut si in plus aceasta combinatie s-a dovedit a fi si mai rezistenta pe unghiute, un mare avantaj as spune eu :D




 Ei bine, voi ce spuneti? Va place Blue Bells Ring?

28 de comentarii :

  1. Ce frumoasa e! <3
    Pe mine m-a batut gandul sa-mi pun unghii cu gel de sarbatori, daca tot nu m-am putut opri din rontait.. pana la urma am decis ca mai bine le ingrijesc si invat sa ma abtin.. Stii cum e, cand voi fi mare vreau unghii ca ale tale! :D :))
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte tare nuanta. Este foarte faina in aceasta perioada de sarbatori si nu numai. Chiar este delicios de albastra si nu-mi pot lua ochii de la ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce albastru frumos iar combinația cu sclipicelul e super :)
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunata. Arata bine si singura si combinata cu glitter. <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) Ce tare a fost ultima replica, multumesc frumos! :* Trebuie sa te tii tare, eu am noroc cu unghiile ca le am destul de rezistente, nu prea imi dau batai de cap, asa ca nu stiu ce sfaturi as putea sa-ti dau :( Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daa, acest albastru are ceva hipnotizant, ca o stralucire, nici nu stiu cum sa-i zic, ma bucur mult ca mi-am luat-o. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur mult ca iti place combinatia mea! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc frumos, ma bucur ca iti place si cu glitter, mie imi da senzatia de gheata. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. E superba simpla, dar combinata cu glitter-ul e si mai si! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. imi place lookul pe care il are, cand am vazut-o m-am gandit instant la "frosty", acele particule ii dau un astfel de aspect. Si se vede foarte frumos si cu top coat-ul de la avon :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc mult, si eu zic la fel! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabrielle Colorful Beauty12 decembrie 2012 la 22:06

    Abia asteptam sa vad swatch-urile tale la aceasta oja. E superba, imi pare rau ca nu am luat-o si eu cand a fost pe stoc. Imi place mult de tot cum ti-a iesit!

    RăspundețiȘtergere
  13. Iti dau dreptate, chiar e superba, chestia amuzanta e ca initial nu o adaugasem pe comanda dar fiindca o alta oja nu ajunsese la timp am hotarat sa nu mai aman si ales-o pe asta in loc :)) Norocul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Frumoasa si aceasta oja, imi place la nebunie cum arata dupa ce ai aplicat si oja color trend :X

    RăspundețiȘtergere
  15. de curand m-am indragostit si eu de culoarea albastra pe unghii :) , e divina :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Bine ai venit in club :))) Adevarul e ca albastrul e o culoare tare speciala :X

    RăspundețiȘtergere
  17. Arata super cu oja de la Avon aplicata deasupra :)

    RăspundețiȘtergere
  18. este minunata. si cu sclipiciul argintiu are un efect asa de dragut :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc mult! Ma bucur ca iti place!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...