vineri, 7 decembrie 2012

Essence Alice had a vision & shopping

Probabil daca ar fi sa fac o statistica cele mai multe swatch-uri de pe blogul meu sunt la ojele Essence :)) Pentru cititoarele mele fidele nu mai este o noutate ca iubesc acest brand si aproape orice noutate de la ei este un must have pentru mine. Asa s-a intamplat si in cazul colectiei Breaking Dawn, de cand am vazut-o prima oara am stiu ca am nevoie de cel putin 2 dintre oje :D Fiindca la mine in oras noutatile apar mai greu mi-am mai pierdut treptat din entuziasm si cand intr-un final le-am gasit in magazine am plecat acasa doar cu o singura oja, nuanta 02 Alice Had a Vision. Bineinteles ca in secret mi-a ramas totusi gandul si la nuanta 01 Jacob's Protection dar am reusit sa ma autoconving ca am cumparat cam multe oje albastre in ultima vreme :D 


Cand am facut pozele am avut o lumina execrabila, asa ca pozele nu sunt chiar cele mai clare. Oricum, ceea ce conteaza este ca se vede cat de frumoasa e aceasta oja. E o combinatie greu de descris de particule mov, albastre si parca si verzi intr-o baza mov inchis. 


Imi place mult sticluta si pentru pasionatele de oja ca mine e sigur un adaos valoros la colectie. Aplicarea n-a fost totusi una dintre cele mai bune, oja e cam vascoasa si tinde sa se usuce inainte de a apuca sa o aplicati uniform. Oricum, eu n-am avut prea mari probleme si din doua straturi a aratat bine. M-am bucurat ca s-a uscat repede. Rezistenta nu e una extraordinara, fiind si o oja inchisa inca din a doua zi se pot observa varfurile roase. Totusi nu mi-a sarit de pe unghii asa ca eu ma declar multumita. Am purtat-o vreo 4 zile :D




Sper ca v-a placut oja iar acum voi trece la partea a doua a postarii si anume la ce mi-am cumparat saptamana asta. O sa incep cu comanda de pe DePurtat pentru ca a fost intr-un fel cadoul meu de Mos Nicolae :)) Aveam nevoie de niste ghetute comode si fiindca vizitele mele prin magazine m-au lasat de fiecare data dezamagita m-am hotarat sa caut ceva online. Am mers cumva la risc pentru ca nu mai comandasem niciodata de la ei, nu stiam daca se vor potrivi numerele si nu eram convinsa ca ghetutele vor fi exact ca pe site dar spre surprinderea mea totul a mers struna.Comanda a ajuns foarte repede, marimea mi s-a potrivit perfect iar ghetutele aratau exact ca in poze. Am platit pe ele 125 cu transportul inclus si eu zic ca a meritat afacerea.


Ultima despre care o sa va vorbesc este comanda pe Farmec.ro . Aici in mare parte sunt vinovate cateva din  bloggeritele mele dragi pentru ca m-au tentat mereu cu review-uri interesante. Am optat pentru o comanda online pentru ca imi doream mult sapunul lichid spuma si nu-l gaseam pe nicaieri in mandrul meu oras. Un must have in aceasta comanda a fost si Spray-ul pentru uscare rapida. De abia astept sa-l folosesc si sa va spun si voua parerea mea :D Urmatorul produs pe lista a fost apa de gura Aslamed. Am folosit pasta de dinti cu argila si catina si mi-a placut foarte mult asadar am vrut sa o incerc si pe aceasta. Ultimul produs ales a fost gelul de dus energizant Gerovital. E un produs nou aparut si cum pasiunea mea pentru strans geluri de dus e nestavilita a trebuit sa-l adaug si pe el la comanda. In plus, datorita lui am beneficiat si de o reducere de 10% la toata comanda. Deocamdata doar l-am mirosit, nu este foarte parfumat dar o sa va spun mai multe dupa ce imi fac o parere clara. Am mai primit si cateva mostre: 2 mostre de sampon hidratant si un kit pentru regenerarea parului. Chiar sunt curioasa cum sunt.


Uff...cam lunga postarea asta :D V-am pupat!

43 de comentarii :

  1. Oja, oja, oja aceea ma face sa dau in balbaieli la cat e de frumoasa. norma ca mi-o doresc si eu. :)
    Ghetutele arata excelent iar despre produsele de la Farmec asteptam pareri. :)
    Sa le folosesti/porti cu placere. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am comandat oja ,abia aștept sa pun mana pe ea :)))
    Dragute ghete:)
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mademoiselle Lorraine7 decembrie 2012 la 13:44

    e foarte frumoasa toata gama twilight...<3

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, imi trebuie oja aia! Caut o oja cu particule mov de mult timp, iar numele este un bonus :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac mult ghetutele, sunt imblanite? Am intrat pe site si acum am ceva dorinte in plus. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Oja e superba :X

    http://makeupbybyutzika.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti pe toate cu drag! :*
    De doua zile mi-am luat si eu oja, dar zau daca acopera asa din 2 straturi, la mine necesita 3 sigur. O sa aplic o baza neagra si apoi un strat sau 2 din oja essence. A incercat-o si amica mea pe-o unghie si a zis ca-i cam "decolorata" :))
    Imi vine sa plang cand vad ce unghiute frumoase ai si ce ciudatenii am eu! :)) Gata, le bag la tratamente si sper sa nu le mai rontai ca ma stric de cap si-mi pun gel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Superba oja! Mai am 7 zile de "chin" si vine mami acasa si o sa le incerc si eu ojele din colectia Twilight 2 ! Vreau si eu sa incerc spray-ul pt uscare rapida :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti pe toate cu drag! Oja o vreau si eu, zilele astea cred ca ma si duc sa vad daca nu au reinnoit stocurile la standul essence :D Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. M-am indragostit de ghetutele tale! Sunt superbe, ador culoarea lor. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumoasa oja :) Legat de comanda ta farmec, cum ti se pare spray-ul pentru uscare rapida? Ma gandesc sa-mi iau si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabrielle Colorful Beauty7 decembrie 2012 la 20:46

    Arata superb oja de la Essence, dar am observat si eu ca are o consistenta mai groasa. Eu nu am rezistat si le-am cumparat pe toate 4.



    Imi plac mult si ghetutele.


    Sa ne spui si parerea ta despre apa de gura Aslamed :).

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreau si eu oja aceasta de la Essence :))))).Exact aceleasi ghetute le am si eu,numai ca sunt pe negru si au costat 90 lei :)),oricum sa le porti sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  14. :)))) Si eu am salivat ceva dupa ea :)) Multumesc frumos, o sa revin cu siguranta cu pareri :D Pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, e chiar speciala. Eu zic ca merita cei 10 lei.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma bucur ca iti plac, da, sunt imblanite, dar nu sunt foarte groase, in mod clar nu fac fata la zapada. Oricum nu le-am vrut pentru asta. Sunt o gramade de incaltari dragute pe site,eu vazusem niste botine dragute dar mi-am promis ca nu-mi mai iau tocuri :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc mult! Eu de obicei iau mai mult pe pensula, probabil imi ies straturile mai groase :D Sa stii ca mi s-a rupt si mie o unghiuta exact la mana stanga pe care o pozez :)) Noroc ca am apucat sa pozez ojele importante inainte :)))

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai atunci iti doresc sa te bucuri de oje :D O sa revin curand cu un review pentru spray! :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc mult! Sper sa o gasesti! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce ma bucur ca iti plac, si pe mine tot culoarea lor m-a atras in mod deosebit! Multumesc mult! :*

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma bucur ca iti place, o sa revin curand cu un review pentru spray, asa la o prima vedere mi se pare ft bun. :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Te inteleg :D Eu ma mir cum de nu am cedat de data asta. O sa revin cu pareri despre produsele Farmec! :*

    RăspundețiȘtergere
  23. :D Ma gandeam eu ca trebuie sa se gaseasca si mai ieftine, oricum nu-mi pare rau, ma bucur ca le-am nimerit bine, mie mi-a placut culoarea asta. Tu de unde le-ai luat ? :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Dintr-un magazin de la mine din oras(Targu Jiu).:)Este o culoare foarte frumoasa,dar eu le-am gasit doar pe negru :*

    RăspundețiȘtergere
  25. Excelenta culoarea! :) trebuie sa ma duc sa caut si eu colectia...

    RăspundețiȘtergere
  26. Da, e deosebita :X Sper sa o gasesti! :*

    RăspundețiȘtergere
  27. Superbe achizitii. Am pus si eu oja pe lista, port culori inchise in 90% din timp, sper s-o gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  28. Oja e superba, sper sa o gasesc in oras la mine.Iar getutele sunt super, cred ca o sa intru si eu pe site ,ca imi gasesc foarte greu incaltaminte.

    RăspundețiȘtergere
  29. wow de unde le scoti ? e superba si asta

    RăspundețiȘtergere
  30. Am si eu o nuanta asemanatoare, tot de la Essence, ador ojele albastre. :X

    RăspundețiȘtergere
  31. Multumesc frumos, si eu am o chestie cu ojele in culori inchise, parca numai ele ma atrag :))

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc mult! Poate iti gasesti ceva frumos!

    RăspundețiȘtergere
  33. :D Ehee, pai daca sunt dependenta, numai dupa oje ma uit :)))

    RăspundețiȘtergere
  34. Daa, superbe, le-as lua pe toate acasa :))

    RăspundețiȘtergere
  35. Sunt curioasa cum este spray-ul pentru uscare rapida. Eu de fiecare data trebuie sa imi stric macar o unghie ca mereu sunt "pe fuga" :)) : Cand ma incalt, cand imi iau geaca pe mine, cand imi inchid geanta... Macar 1, altfel nu sunt eu! :))

    RăspundețiȘtergere
  36. Spray-ul sa stii ca e fain, nu e nimic spectaculos dar imi place, in plus mai miroase si a parfum :D

    RăspundețiȘtergere
  37. What's up mates, pleasant paragraph and good arguments commented here, I am in fact enjoying by these.

    My web site - raspberry ketone diet

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...