luni, 17 decembrie 2012

Mici cumparaturi de la Lady's

Nu v-am mai vorbit de mult despre produsele Lady's si fiindca luna asta mi-am mai luat cate ceva m-am gandit sa vi le arat si voua. Nu e mare lucru dar meritau prezentate pentru ca sunt multumita de fiecare in parte.  Cam astea sunt si o sa vi le arat imediat in detaliu. Sper sa aveti rabdare pana la sfarsit :D


Prima pe lista a fost Sarea de baie Regina Vita Spa cu arbore de ceai. E a doua oara cand o am si am recumparat-o pentru ca mi-a placut foarte mult. Mai exista 3 variante de arome insa aceasta m-a tentat cel mai mult si daca tot mi-a placut mi-am zis sa nu risc si sa nimeresc vreun miros care sa-mi displaca. Pretul ei este undeva in jur de 13 lei pentru 500 g de produs.

Descrierea ei oficiala: - reduce starea de stress si oboseala a corpului
- stimuleaza circulatia periferica

Nu stiu exact cat face din ceea ce promite insa pentru mine orice baie fierbinte e o oaza de relaxare si revigorare pentru corp. Ceea ce mi-a placut insa la ea este faptul ca miroase foarte placut si reconfortant, coloreaza apa foarte frumos in verde ♥  si nu in ultimul rand am simtit ca imi hidrateaza pielea. Mie mi-a placut si voi continua cu siguranta sa o cumpar.. 


Urmatorul despre care o sa va vorbesc este gloss-ul Impala Vinyl Lipgloss in nuanta cu numarul 10. Inca de cand au aparut, acum cateva luni m-au tentat foarte mult aceste gloss-uri insa de fiecare data cand dadeam eu comanda nu le nimeream pe stoc. De data asta le-am gasit asa ca mi l-am ales pe acesta. 



E o nuanta placuta de roz dar pentru cele mai indraznete se gasesc si alte culori mai puternice si mai interesante. Eu le prefer intotdeauna pe acestea. Gloss-ul straluceste foarte frumos pe buze, e hidratant, cremos si consistent dar fara sa fie prea lipicios. Imi place mult aplicatorul sub forma de pensula, este foarte practic. Nu e parfumat, are un miros de abia perceptibil.


In detaliu arata cam asa. Dupa cum puteti vedea este destul de pigmentat pentru o nuanta atat de deschisa si are in compozitia sa mici particule sidefate foarte subtile. Produsul are 6 ml si am platit aproximativ 14 lei pe el. Eu il recomand ba chiar am mai pus ochii pe vreo 2 nuante.


Buun, si am lasat la urma produsele pentru unghii. In ordinea din imagine avem asa: Lac pentru uscare rapida si protectie Isabelle Dupont - 5.5 ml - aprox 8 lei ; Lac de unghii Impala Mini nuanta nr. 3 - 6 ml - aprox 5 lei si Tratament reparator cu alge marine Isabelle Dupont - 5.5 ml - aprox 8.5 lei. 
Daca ma urmariti de mai multa vreme stiti ca-mi plac mult lacurile de unghii de la Lady's iar acestea nu fac exceptie. 
Lacul pentru uscare rapida chiar isi face treaba. In trecut l-am avut pe cel de la Impala care mi-a placut mult (il voi recumpara cu siguranta) si vad ca nu m-a dezamagit nici acesta. 
Tratamentul reparator n-am apucat inca sa-mi fac o parere despre el. O sa revin cu pareri dupa ce il folosesc mai mult. La prima vedere pare o baza foarte buna.


Am lasat la urma oja pentru ca in prima faza am fost foarte dezamagita de ea. Nu era deloc ce m-am asteptat, sticluta arata uratel si ieftin si cand am aplicat-o simpla pe unghie nu se vedea mare lucru - eu ma asteptam la o oja metalica in genul celei de la Kallos. Partea buna e ca m-am hotarat sa-i mai acord o sansa si am aplicat-o peste o oja neagra. Si surpriza!!! Arata superb :| 



Poza bonus: nu-i asa ca se vede absolut superb? Si cand ma gandesc ca n-am platit decat 5 lei ;)) Asta da afacere!


Voi ce parere aveti despre produse? Ati incercat ceva de la Lady's? Eu una sunt multumita de o parte din ele ( nu m-as risca la produsele pentru ten sau par - avand in vedere ca sunt excesiv de sensibila) si desi nu pretind ca toate sunt extraordinare sunt de parere ca merita incercate, in fond..n-avem mare lucru de pierdut.






38 de comentarii :

  1. De o groaza de vreme tot zic ca pun comanda si niciodata n-am reusit :))
    O singura oja am de la Lady's, un mov inchis tare frumos.
    Sa le folsoesti cu placere!:* Ma tenteaza sarea de baie acum :D

    RăspundețiȘtergere
  2. O singura data mi-am luat o oja de la Lady's, mai mult din intamplare... dar am fost multumita de ea, daca voi mai avea ocazia, imi voi mai lua cate ceva. Imi place aplicatorul gloss-ului, cred ca e usor de folosit. Si nu stiu daca ti-am mai zis sau nu, imi plac foarte mult fotografiile tale, ce aparat folosesti?

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am incercat nimic de la ei, desi o colega e reprezentant si ne tot zice ca si-a luat nu stiu ce, a doua zi si-a mai luat nu stiu ce:)). Ultima oja arata demential intr-adevar:D. Dr obicei incerc sa ma feresc de ojele care arata sidefat in lumina pentru ca mi se par aiurea (imi amintesc ca atunci cand aveam 6-7 ani numai d-astea se gaseau si aveam oroare de ele), dar uite ca asta mi-a depasit asteptarile. S-o folosesti cu placere!
    De abia astept sa citesc despre tratament:D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat nimic de la Lady's inca..din vara tot vroiam sa comand si eu cate ceva si am tot uitat. Nici eu nu m-as risca la produse pentru ten, nu experimentez pe pielea mea! :)) Sa le folosesti pe toate cu placere, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu folosesc produse Ladys , peste cateva zile trebuie sa ajunga

    RăspundețiȘtergere
  6. se vede foarte bine peste oja neagra. tratamentul cu alge este si preferatul meu :D L-am reachizionat si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu de mult ma gandesc sa incerc produse de la Lady's, dar tot nu am avut ocazia. LA fel ca tine m-as feri de produse pentru ten sau par, dar ojele sunt tentante rau:)

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place din descriere sarea de baie, suna tentant, pentru mine e sezonul lor :)
    oja sclipicioasa are grozav pe baza colorata si glossul are o culoare tare frumusica.
    nu stiu cand imi voi lua ceva de la lady's

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu placere. :)
    Combinatia cu oja neagra arata excelent!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-am luat si eu top wear-ul de la impala de care mi-ai zis tu (sper ca am ales ce trebuia din multele care erau acolo :)) )dar nu am apucat sa il folosesc pentru ca am o perioada de recuperare pentru unghiute :P si cred ca imi voi lua si sclipicelul asta ca prea e frumos rau :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu comand din vara produse lady's si sunt multumita, iar raportul calitate-pret e ft bun. Am incercat chiar si prodese pt ten si anume crema cu castravete si masca exfolianta cu cafea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc frumos! :D Eu zic ca merita sa incerci sarea de baie. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc frumos, folosesc un Sony Alpha 200. Da, gloss-ul e foarte usor de aplicat. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. :D Daaa, si eu fug de ojele sidefate, mai ales cele roz :))) O sa revin cu impresii despre tratament! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, ojele sa stii ca sunt faine, nu prea arata nuantele ca in catalog dar cu putin noroc ai sansa sa nimeresti culori foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca ai vreodata ocazia eu zic ca merita sa incerci cate ceva :D Sarea de baie e prietena mea cea mai buna iarna :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc frumos, ma bucur ca iti place! :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa-mi spui dupa ce il folosesti daca iti place :D Asta e cel despre care vb eu http://ladys.ro/product_info.php?products_id=2344
    Sclipicelul chiar e dragut, acum vreau sa-l incerc si peste alte culori.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa te bucuri de ele! Am folosit doar tus lichid de la ei, m-a tinut mult si mi-a placut. Acum mi s-a facut pofta sa mai rasfoiesc oferta lor putin :) Unghiile arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte dragute lucrusoare, eu nu am icercat niciodata ceva de la Lady's, am vazut ca multe dintre bloggerite recomanda produsele, m-ar incanta o comanda. :D
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  22. Daaa, sclipiciul e superb! Imi place si luciul de buze! Sa le folosesti cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc, prea multe produse de machiaj n-am incercat de la ei, vazusem niste creioane contur foarte intresante :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc frumos, eu zic ca merita sa incerci cate ceva :D Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc mult :D Ma bucur ca iti plac! :*

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu am incercat nimic de la ei , dar dupa sarbatori poate o sa ma cadorisesc putin :D

    RăspundețiȘtergere
  27. N-am incercat niciun produs de la Lady's pana acum, am avut o tentativa, dar nu mai stiu de ce nu mi-am comandat :)) De vede absolut superb combinatia :*

    RăspundețiȘtergere
  28. :D De ce nu, eu zic ca merita incercate. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumesc, ma bucur ca iti place combinatia! :*

    RăspundețiȘtergere
  30. da da da...pe asta l-am luat :)) dar la mine nu luceste asa frumos ca la tine :((( tu cred ca esti zana pozele minunate...d-asta se vede asa frumos :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Din cate imi amintesc, nu am incercat pana acum produse de la Lady's, desi m-am uitat in brosurile lor .
    Oja arata dragut peste cea neagra :)

    RăspundețiȘtergere
  32. E cam la noroc cu produsele Lady's. Ojele sunt faine, ma bucur ca iti place cum arata :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...