sâmbătă, 29 decembrie 2012

Moyra # 50

 Aceasta este ultima postare cu unghiute din acest an si totodata o sugestie pentru manichiura de Revelion. N-am apucat sa pregatesc nimic special dar eu zic ca aceasta oja este demna de purtat in magica noapte dintre ani. Eu una am indragit-o din prima clipa in care am vazut-o si am facut in asa fel incat sa o am inainte ca acest an sa se incheie :D Pozele sunt facute inainte sa apuc sa-mi tai unghiutele dar cred ca va arata bine si pe unghii scurte :D Asadar, va las cu imaginile:




 N-am apucat inca sa o port ca sa-mi fac o idee despre rezistenta ei dar mi-a placut mult cum s-a aplicat si in poze e data in 2 straturi asadar este destul de pigmentata - chiar nu ma asteptam. Particulele stralucitoare arata de-a dreptul de vis. Nu am aplicat top coat, probabil ca i-ar oferi un aspect mai glossy dar mie mi-a placut si asa simpla. Se usuca intr-un timp decent, nu extraordinar de repede dar merita asteptarea. Daca n-as fi apucat sa postez acel top 10 as fi inclus-o si pe aceasta pe undeva cu siguranta.
:D I love it!



Va place alegerea mea pentru seara de Revelion? Voi ce v-ati hotarat sa purtati?

29 de comentarii :

  1. Doamne cat de FRUMOASA e!!! Anul viitor clar imi iau cateva oje Moyra, sunt mult prea frumoase si accesibile la pret ca sa nu-mi iau :D E superba alegerea ta pentru seara de Revelion, eu nu m-am gandit inca ce o sa port, am ceva pe unghii acum care imi place, dar nu stiu daca o sa mi le pictez asa si atunci :D :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place! din ,,cauza" ta mi-am comandat si eu o oja moyra :)) desi profund dezamagita de una care parea superba, am decis sa le mai acord o sansa

    RăspundețiȘtergere
  3. E draguta si oja aceasta :) eu nu stiu ce o sa port de revelion pe unghiute...in ultimele zile le-am lasat fara oja ca le-am chinuit cam mult pana acum si saracutele de ele se tot rup :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Este superba. <3
    Cu siguranta as purta-o. :)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Este superba. <3
    Cu siguranta as purta-o. :)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. acum ma gandesc la un anumit model desi am o gramada acum in minte,foarte frumoasa oja imi plac particulele stralucitoare din ea te pup AN NOU FERICIT!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. E tare, tare frumoasa. Nu am avut nici o oja Moyra. Tu de unde le iei?

    RăspundețiȘtergere
  8. uuuu ai pus mana pe eaaa <3 cat de frumoasa e <3

    RăspundețiȘtergere
  9. CrisLitlleCorner1 ianuarie 2013 la 16:29

    M-ai zăpăcit cu ojele astea,super frumoasa,trebuie sa le încerc si eu :)
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  10. :D Ma bucur ca iti place, eu chiar iti recomabs sa iti iei oje Moyra anul asta, cu siguranta merita investitia! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. :))) Eu in general am fost multumita de ele dar mai toate nuantele pe care le detin le-am ales la sange, strict cele care mi s-au parut mai deosebite:)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca iti place, si eu as vrea sa mai las unghiutele sa ia o pauza dar nu prea am stare. Acum ca le-am taiat nu pot spera decat ca o sa creasca repede :))

    RăspundețiȘtergere
  13. :D Daaa, simteam ca n-am liniste, mi-am mai luat si niste acrilice, simteam ca nu pot intra in noul an fara sa fi incercat si asa ceva :)))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Daa, nici mie nu-mi vine sa cred cate modele am in minte dar cand vine momentul sa le pun in practica parca nu ma pot opri la nimic :)) Pupici! Un an nou superb!

    RăspundețiȘtergere
  15. :D :D:D Daaaa! Ma bucur mult ca iti place! :*

    RăspundețiȘtergere
  16. :D Eu chiar le recomand cu drag! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  17. Alinaluibrumarel2 ianuarie 2013 la 11:00

    la multi ani!


    s-ar putea sa vreau sa imprumut pisica neagra de la tine :)).

    RăspundețiȘtergere
  18. :D N-o dau ca-i partenerul meu de nadejde :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc mult, ma bucur ca iti place!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...