miercuri, 5 decembrie 2012

TAG: Farmasi, Flormar sau essence?

Cred ca ati observat tag-ul acesta circuland prin blogosfera si m-am gandit sa-l preiau si eu de la Cris. Dupa cum e de asteptat eu voi vorbi mai mult despre oje si desigur ca le-am si pozat pentru voi.




1. Care sunt primele 3 produse produse preferate (cele mai folosite) de la Farmasi?

Trebuie sa recunosc ca in afara de oje n-am incercat prea multe produse Farmasi. Totusi, un produs pe care l-am folosit si care mi-a placut foarte mult este fondul de ten Stay Matte. Pentru mine acesta este cu siguranta pe locul 1. Multa lume il lauda si nu degeaba, este un produs extraordinar pentru pretul lui. Pe locul 2 ar veni ojele, nu cele mai rezistente pe care le-am incercat dar imi plac, au un pret bun si se gasesc intr-o varietate mare de culori. Preferata mea e de departe cea rosie, nr.51 - e opaca dintr-un singur strat si extrem de pigmentata. Pe locul trei as pune rujul de buze lichid Gleam Rouge - e pigmentat si hidratant.


2.Care sunt primele 3 produse preferate (cele mai folosite) de la Flormar?

Spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca in afara de oje nu mai detin niciun alt fel de produs de la Flormar. Acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca la mine in oras nu exista un stand Flormar. De obicei mi le cumpar cand am ocazia si mereu ma opresc la oje. Preferate mele sunt cele din gama Supershine Miracle Colors.


3. Care sunt primele 3 produse preferate (cele mai folosite) de la essence?

Clar, pe primul loc se afla ojele, pur si simplu nu ma pot opri din cumparat si va rog sa nu-mi cereti sa aleg o preferata pentru ca nu pot, imi plac toate :)) Din ce am mai incercat de la essence mi-au placut pensulele, ieftine si bune dar si fardul crema Stay all day in nuanta Coppy right de care sunt foarte multimita.


4. Care credeti ca sunt diferentele intre cele 3?

N-as sti sa enumar exact niste diferente concrete, fiecare din ele are atat produse bune dar si produse mai putin bune si totul depinde mai ales de cumparator si de gusturile fiecaruia.

5. Daca ati putea sa luati produse nelimitate de la una din firme, de la care ati alege sa luati?

Cu siguranta Essence. Cred ca daca as avea toate ojele lor intr-o camera as fi cea mai fericita :))) Sunt convenabile, de calitate si mai ales ataaat de frumoase!


Daca sunteti curioase in legatura cu vreo oja din cele pozate va rog sa-mi spuneti. N-am mai stat sa le scriu si nuantele, multe dintre ele le-am prezentat deja pe blog.
Sunt curioasa, pe care dintre cele 3 firme ati alege-o voi?

20 de comentarii :

  1. Ma bucur ca l-ai preluat :)

    Cum ti se pare topcoat-ul matifiant de la flormar ca ma bătea gândul sa mi-l iau.

    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa preiau si eu tag-ul NEAPARAT! :D Raspunsul la intreabare este Flormar cu siguranta, am foarte multe oje de la ei si am incercat si cateva produse de make-up :D Vreau si eu sa-mi iau topcoat-ul matifiant, la inceput nu mi-a placut ideea de unghii mate, dar acum parca suna bine :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am doar Essence, stand Flormar nu am nici eu in oras iar Farmasi nu stiu exact din ce motiv nu ma atrage.;))
    Cred ca ar trebui sa remediez situatia.:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am facut tag-ul, caruia i-am adaugat si produsele elf :D Dar my love tot essence raman :d

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca o sa preiau si eu tag-ul asta. Mi se pare dragut! Aaa si chiar daca nu am comentat pana acum pe aici iti urmaresc ca soimul fiecare postare si salivez la cat de frumoase sunt unghiile tale. Si sa nu uit: te faci vinovata de tot mai multe dintre poftele mele in materie de oja! Ai un oarecare rol in capitularea la cumpatarea in cumparatul de lacuri colorate!:))

    RăspundețiȘtergere
  6. nu putem de la toate 3 ? :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. E fain, mie mi se pare bun, l-am folosit aici http://rainbowsinajar.blogspot.ro/2012/05/notd-flormar-matifying-top-coat.html Pupiici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai chiar te rog! Sincer eu am pe lista o gramada de produse de la Flormar, sper sa apuc sa fac acum inainte de Craciun cateva cumparaturi :D Eu matifiantul nu l-am mai folosit de mult, bine ca l-am scos din umbra :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa stii ca au si cei de la Farmasi produse bune, vazusem la fete rujuri dragute. De la Flormar imi doresc mai multe, sper sa imi iau cate ceva inainte de Craciun :D Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar m-as bucura sa-l preiei. Si ma bucur mult ca-mi urmaresti postarile, multumesc frumos! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, cred ca asa ar fi cel mai corect! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu cred ca as alege Farmasi, cele mai multe produse le am de la mei, din cele 3 firme. Si chiar imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai bine, tu Josephine, ce-mi faci tu mie, de 2 luni nu mi-am mai cumparat nicio oja si nici nu mi-am mai dorit, ma tineam chiar bine. Dintre cele 3 aleg essence, clar. Farmasi nu-mi place, de fapt am una singura, nu mi-a placut cum s-a aplicat si n-am mai incercat altele. La Flormar e hit or miss, am cateva excelente si cateva cu care ma chinui la aplicare.
    Vreau oja mov de la essence, cea editie limitata, in partea de sus in poza ta, asta dac-o mai gasesc, si neaparat vreau oja albastra cu 2 capete. Mi-e frica sa ma apropii de un stand essence, parca au magnet produsele lor :))

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) Daa, comparatia cu magnetul e cea mai potrivita. Oja albastra cu 2 capete ti-o recomand, merita toti banutii :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Te cred, eu am o lista lungaa cu ce vreau de la ei :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie imi plac foarte mult toate! De la Essence trebuie sa incerc si eu mai multe, acum ca am in oras stand!:X

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca e sa ma gandesc asa in ansamblu si mie imi plac toate, prefer Essence din perspectiva unui om bolnav dupa oje, mi se pare ca sunt cele mai interesante. Eu tare mult mi-as dori un stand Flormar la mine in oras :(

    RăspundețiȘtergere
  18. De la Farmasi am un blush care imi place la nebunie cum miroase! Si ojele imi plac. In schimb am avut un dizolvant pt unghii care a lasat de dorit. Mirosea a lamaie (asta-mi placea), in schimb trebuia sa insist mult ca sa curat oja de pe unghii!

    RăspundețiȘtergere
  19. Dizolvant n-am incercat de la ei, mai bine :)) Momentan ma tenteaza fondul lor de ten High Performance.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...