joi, 31 ianuarie 2013

Avon Ideal Flawless "Skin Loving BB Cream" - Review

Hello, hello! Nu stiu ce a fost cu mine saptamana asta dar n-am avut deloc energie si inspiratie pentru postari. De abia am reusit sa pregatesc vreo 2 manichiuri pentru colaborarile urmatoare - dupa mult mai multe incercari esuate :)) Astazi vin cu o postare diferita, un review. N-am mai facut unul de multa vreme si fiindca v-ati aratat foarte interesate pe Facebook de noul BB Cream Avon m-am conformat si am revenit cu impresii :) Daca sunteti curioase va invit sa cititi mai departe. 



Despre BB Cream-uri nu cred ca mai are rost sa vorbesc, toata lumea le cunoaste si au fost adevarata vedeta a anului trecut. Aproape toate firmele de cosmetice si-au lansat propriul BB Cream si iata ca de data aceasta a venit si randul celor de la Avon sa scoata un astfel de produs. Va marturisesc ca pe mine nu m-a prins deloc febra BB Cream-urilor ba chiar acesta este primul pe care il incerc. Cu toate acestea o sa incerc sa fiu cat pot de obiectiva.

Descriere oficiala:

Crema hidratantă BB SPF 15 are o formulă ușoară și conținut bogat de minerale și vitamina E pentru o piele frumoasă și proaspătă. Protejează tenul cu filtru de protecție solară SPF 15, fiind potrivită chiar și pentru tenul sensibil. 

Efect: Hidratează pielea și uniformizează culoarea, ascunzând micile imperfecțiuni ale tenului tău. Pielea ta va avea un aspect mai sănătos chiar și după demachiere. 
Mod de folosire: Aplicați produsul pe față și uniformizați cu ajutorul degetelor.



Parerea mea: 

N-am pornit de la asteptari prea mari cand am achizitionat acest BB Cream dar aveam nevoie de ceva mai lejer si m-am decis sa-l incerc. A fost o adevarata surpriza sa constat ca este mult mai bun decat am sperat. Ca sa fie lucrurile clare o sa va vorbesc succint despre fiecare aspect.

Ambalajul este clasic, sub forma de tub, practic, usor de folosit si igienic. Permite un dozaj precis si este usor de purtat in orice portfard.


Nuanta aleasa de mine, Ivory, mi se potriveste destul de bine desi am senzatia ca putea fi si mai deschisa. Din fericire se adapteaza foarte bine asadar acest lucru nu reprezinta o problema. 


Dupa cum sugereaza si numele, consistenta este cea a unei creme usoare. Spre surprinderea mea acoperirea este destul de buna, chiar medie as putea spune. Se intinde uniform si da pielii un aspect sanatos. Mi se pare potrivit oricarui tip de ten. Desi are un finish putin lucios arata destul de bine si pe tenul meu gras, mai ales daca il fixez cu o pudra lejera. Fiindca eu am probleme cu acest aspect am observat ca diminueaza roseata iar tenul nu se simte incarcat. Eu il aplic cu degetele si se distribuie uniform pe ten, dar cred ca s-ar aplica la fel de bine si cu un buretel sau cu o pensula. Ca sa vedeti aspectul si puterea lui de acoperire am facut urmatoarele poze. M-am folosit special de zgarietura ca sa vedeti ca acoperirea este decenta. Mi se pare ideal pentru un ten fara probleme prea grave. 



Lucrul care m-a incantat cel mai mult a fost lista de ingrediente, din care, in primul rand, trebuie sa mentionez ca lipsesc alcoolul si parfumul, doi iritanti importanti. Yay for that. In plus, din cat am avut rabdare sa cercetez in dictionarul de ingrediente al Paulei Begoun marea majoritate sunt in categoriile Good si Best. V-am atasat o poza cu lista de ingrediente in caz ca doriti sa aprofundati problema :)


Un alt punct in plus de la mine vine pentru prezenta SPF-ului. Desi nu am apucat sa-l folosesc de prea multe ori de fiecare data pielea mea s-a simtit bine si nu mi-a creat niciun fel de neplaceri. Il recomand? Cu siguranta.


Alte informatii:

Pret: standard 39lei - la reducere 23 lei
Cantitate: 30 ml
Nuante: disponibil in 5 nuante (Ivory,Shell,Nude,Natural Beige,Medium Beige)

Sper sa va fie folositor acest review si nu ezitati sa ma intrebati orice in caz ca am omis sa precizez vreun aspect!
V-am pupat!

45 de comentarii :

  1. Daca ar fi mai deschis la culoare l-as vrea si eu. E bine de stiu ca e bun. :D
    Nici eu n-am incercat niciun BB cream :))

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am BB Cream de la Garnier si sunt multumita de el, pare tentant si cel de la Avon :)

    RăspundețiȘtergere
  3. convingator! macar ca baza pt fondul de ten (cum recomanda kandee) si tot am sa folosesc produsul. am incercat cateva asiatice dar ma cam deranjeaza aspectul albicios din poze

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cred ca exista persoana mai alba ca mine..:))) si eu folosesc shell, am luat din greseala..doar ivory vroiam..si se adapteaza destul de mine, mai ales ca pun si putin...cred ca ai putea sa ncerci ivory daca esti deschisa la piele. nu are cum sa fie prea inchis :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma gasesti pe mine, sunt branza in vancanta! :)))
    Mereu am avut problema cu fdt de ten prea inchise la culoarea sau prea galbui. :))
    Cel mai probabil voi testa Ivory.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar aseara am cautat pe net un review si nu am gasit nici unul, asa ca multam fain! A picat la fix :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Am incercat si eu un BB cream asiatic si mi-a placut, dar...nu mi se pare ca au o rezistenta prea buna produsele astea gen BB-cream.
    Eu dupa ce am incercat si m-am obisnuit cu Colorstay nu pot sa-l mai las, are si putere de acoperire si rezistenta extra, mai ales pentru tenul meu mixt pre gras, la mine diferenta se simte. Super articolul, multumim! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  8. pt mine orice fond de ten e prea inchis :)))
    bb cream intra in piele si se adapteaza mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. hm...sincer inca nu l-am vazut in vatalogul actual, poate o fi in cel viitor...suna bine,insa dupa dezamagirea pe care am avut-o cu cel de la yves Rocher am renuntat sa mai iau BB Creamuri :D
    Poate ii dau o sansa :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Abia astept sa il vad si eu in catalog sa il pot lua...ce am incercat pana acum au fost cam inchise la nuanta pentru tenul meu.Hope i'm lucky this time:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim pentru review, cred ca m-ar tenta sa il incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim pt review... chiar eram curioasa cum e, eram tentata sa il cumpar, dar acum m-ai convins :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Mademoiselle Lorraine31 ianuarie 2013 la 19:25

    ce tip de ten ai? ca pe al meu nu stau deloc bb cremele...asa imi luceste fata ca le detest:)) am 3 si imi pare rau ca le-am luat:(

    RăspundețiȘtergere
  14. Pretul este foarte bun si ma bucur ca are ingrediente bune, mi-ar fi placut sa aiba o acoperire mai mare si sa se gaseasca si intr-o nuanta mai deschisa. Eram foarte curioasa cum e cel de la Avon pentru ca as vrea sa pot cumpara ceva si de la noi, sa nu mai fiu nevoita sa astept o luna dupa un produs de pe Ebay :D Momentan sunt super, super multumita de cel de la Holika Holika, e HG-ul meu :)) Multumesc frumos pentru review :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Interesant :) s-ar putea sa-i dau o sansa,ce mai conteaza un BB Cream in plus la cate mai am :P Te astept si pe la mine :*

    http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  16. Si cand ma gadesc ca pana sa ajung sa citesc review-ul tau acest BB nu ma tenta absolut deloc...:))
    Il adug frumos pe lista acum. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  17. este de tinut minte pentru la vara :D
    eu pe frig nu prea ma impac cu bb cream :)))
    puup

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu zic totusi ca ti se potriveste, si eu sunt alba ca varul :))))

    RăspundețiȘtergere
  19. De la Garnier nu am incercat, insa l-am vazut la o prietena si mi s-a parut ca ofera un aspect mult prea lucios, cel putin pentru mine n-ar fi ok lucrul asta.... E tentant, eu chiar am fost placut multumita! :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Da, asta arata foarte natural pe piele...In tot cazul, pe mine m-a surprins placut, nu e vreun produs minune cum se pretind BB Cream-urile astea, dar e bun :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Da, iti dau dreptate, si eu tot cu Colorstay-ul ma impac cel mai bine, e cum s-ar zice baza unui look reusit in cazul tenului meu gras.. Dar e bun si BB Cream-ul asta in zilele lejere, nu-mi pare rau ca l-am incercat :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu stiu cum e cel de la YR dar asta chiar imi place, merita incercat :D Acum depinde si ce asteptari ai, cu siguranta nu e un produs minune si tot de Colorstay-ul meu ma declar indragostita!

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu patesc la fel cu fondurile de ten de la Avon, prima nuanta nu e suficient de deschisa pentru tenul meu :)) Asta se adapteaza bine, intra in piele si arata natural :P

    RăspundețiȘtergere
  24. Cu placere! Eu zic ca merita testat, mai ales daca n-ai probleme cu tenul, sunt sigura ca te-ai impaca bine cu el! :*

    RăspundețiȘtergere
  25. :)) Daa, si eu am problema asta! Am tenul gras, si cu acesta luceste putin dar nu deranjant. Daca il fixez cu pudra e ok, desi nu cred ca ar face fata la vara :))

    RăspundețiȘtergere
  26. Cu placere...pe mine ma enerveaza rau astia de la Avon cu nuantele lor :)) Sunt convinsa ca e super cel de la Hollika. Momentan mi-am propus sa nu mai cumpar nimic, cand vine caldura revin la Colorstay si am incheiat povestea :)) E singurul FDT cu care ma impac vara...

    RăspundețiȘtergere
  27. :)) La mine e primul dar imi place :D :*

    RăspundețiȘtergere
  28. :D Uite de ce sunt daunatoare blogurile portofelului :)) Asa patesc si eu cand arunc cate un ochi prin curtile vecine :)))) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  29. La mine din contra, cred ca la vara n-ar functiona deloc, am tenul mult prea gras :D Vara ma rezum la Colorstay :))

    RăspundețiȘtergere
  30. Foarte bine, daca ai gasit ceva care te multumeste cel mai bine ramai la el, o sa incerc si eu fondul de ten Colorstay am auzit numai lucruri bune despre el si am vazut ca au si nuante deschise :D

    RăspundețiȘtergere
  31. si eu am fost in dilema daca sa-l comand sau nu . Eu cred ca vara l-as folosi cel mai des.

    RăspundețiȘtergere
  32. wow, nu stiam ca este BB cream si la Avon!:D

    RăspundețiȘtergere
  33. Vara nu stiu daca ar face fata la mine, oricum...nu regret ca l-am luat :))

    RăspundețiȘtergere
  34. :D De abia l-au lansat, BB Cream-uri peste tot :)))

    RăspundețiȘtergere
  35. Am asteptat ceva dupa un review la acest BB Cream :D Nu am incercat niciodata BB cream.. cred ca cel de la Avon va fi primul.

    RăspundețiȘtergere
  36. :) Sper sa-ti placa daca te hotarasti sa-l incerci! :*

    RăspundețiȘtergere
  37. Interesant! Nu sunt fana Avon, dar nici nu evit neaparat produsele lor. Oricum, pretul e bunicel, daca ar avea SPF mai mare as cumpara-o cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  38. This is my favorite bb<3 :):)

    beautinika.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  39. Ma tenteaza foarte tare sa incerc si eu, dupa ce am citit review-ul tau parca sunt mai increzatoare.

    RăspundețiȘtergere
  40. L-am vazut in catalog, dar am zis meh, nu ma asteptam sa fie bun. Am citit multe review-uri pozitive, si dupa ce il termin pe cel de la Garnier ma bate gandul sa il incerc :D. Ar trebui sa scap mai repede de el, are alcool in compozitie, si cand il aplici se simte destul de puternic mirosul..

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...