sâmbătă, 5 ianuarie 2013

NOTD: Golden Rose Paris # 52

Ieri am facut putina curatenie in oje - nu, n-am avut curajul sa le si numar - si am descoperit cu stupoare ca multe din ele zac acolo uitate, unele nepurtate nici macar o data. Am zis ca trebuie sa remediez neaparat problema si m-am oprit la aceasta - Golden Rose Paris # 52. Din start trebuie sa va anunt ca am trisat putin pentru ca n-am aplicat-o simpla ci peste o alta oja, tot Golden Rose Paris dar numarul 231 - un bleumarin inchis. Mai multe detalii urmeaza in postare. Va las cu pozele:





Dupa cum spuneam, n-am aplicat-o simpla, ci peste o baza mai inchisa. Motivul? Este foooooarte, foarte sheer. Ca sa fie opaca de una singura cred ca as fi avut nevoie de vreo 4 - 5 straturi si n-aveam rabdare de asa ceva :)) De altfel asta este si motivul pentru care am abandonat-o. Acum drept sa spun parca imi pare rau pentru ca mi se pare ca arata tare bine. Nu stiu daca e neaparat o culoare de sezon, eu una o asociez mai degraba cu vara, ma duce cu gandul la mare. 
In afara de transparenta, nu prea mai am ce sa-i reprosez. Se aplica frumos, usor. Si e si foarte ieftina, asa ca  ce rost are sa-i mai caut nod in papura. Pentru cei 3 lei isi face treaba cu brio iar daca aveti un top coat bun se rezolva si uscarea rapida si rezistenta :)))



1 coat Golden Rose Paris # 231 + 2 coats Golden Rose Paris #52, no top coat


Voi ce parere aveti, ati purta asa o nebunie de culoare? Sau fugiti cat puteti de ojele sidefate? :)))

49 de comentarii :

  1. Inainte nu prea purtam oje sidefate sau cu glitter, insa in ultima perioada nu mai stramb din nas nici la ele. Ba chiar am descoperit unele oje foarte faine care acum se numara printre preferatele mele :) Never say never! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie neaparat sa caut aceasta oja :X e mult prea faina, nu-mi vine sa cred ca ai abandonat-o pe frumoasa atata vreme ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. De la o vreme imi plac ojele sidefate, asta a ta este foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. este foarte frumoasa, de ce sa nu o port. n-am restrictii la culorile ojelor :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu aceasta nebunie de culoare printre oje.Eu sincer am incercat culoare in vreo 5 straturi in vara si tot degeaba, dar daca ai o baza albastra iese o culoare forte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Desi nu imi plac nuantele sidefate, ma ingrozesc si mi se ridica parul in cap cand vad oja alba sidefata pe unghii, asta e deosebita, daca o sa o vad o sa mi-o iau si eu, imi place mult. Ce-i drept... imi place foarte mult culoarea turcoaz, cred ca de-asta :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoasa oja:) ador blogul tau, il citesc mereu si de unghiute..ce sa mai zic..sunt foarte frumoase:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu aceasta oja, chiar de doua ori. Una mi-am cumparat-o eu, una mama prietenului meu. Si...bine ai procedat, intr-un strat nu acopera deloc, abia in doua...asa si asa. Cel ami bine e cu o baza. Cu baza pe care ai ales-o chiar arata senzational oja. Ufff, vezi, si eu am multe, dar muuuulte oje care zac nefolosite si eu cumpar altele....Ce-i drept in ultimul timp nu prea am mai cumparat, decat pentru premii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu fug de sidef, nu-mi place deloc cum se vede pe nuanta pielii mele :( Dar culoarea e foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. De cand ma stiu m-am ferit de ojele sidefate, dar, unele culori, asa sidefate cum sunt, sunt mult prea frumoase ca sa nu le porti :D am si eu ceva pe albastru, e un royal blue sidefat, dar extraordinar de frumos. E foarte frumoasa nuanta din poza, pacat ca nu e foarte opaca :( eu nu as avea rabdare sa acord atata timp unghiilor... :-S

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe mine nu cred ca are rost sa ma intrebi. ;))
    Imi plac la nebunie nebuniile de culori. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu as purta-o . Imi place la nebunie culoarea :) :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Nice 2 see you on blogger. I have voted for u. pls do visit my blog as well. http://www.yogapandit.net

    RăspundețiȘtergere
  14. auuu ce culoare frumoasa!!!! clar as purat-o! sidefata, nesidefata!!! <3

    RăspundețiȘtergere
  15. Sincer nici eu n-am fost mare amatoare de oje sidefate, tin minte acum cativa ani cand n-aveam inca obsesia asta cu ojele ca aveam maxim vreo 20 si majoritatea erau in nuante de rosu sau roz si clar fara sidef sau sclipici :)) Cum se mai schimba oamenii :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Acum ca am reusit sa trec peste faptul ca-mi trebuie "o suta" de straturi ca sa se vada mi se pare si mie frumoasa, cine stie ce o fi fost in mintea mea :))) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc. Da, adevarul e ca unele arata foarte bine, depinde si de culoare. Eu inca nu reusesc sa accept oja alba sidefata :))

    RăspundețiȘtergere
  18. :D Ce bine, ma bucur ca iti place! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. Aha, deci ziceam eu bine de 100 de straturi :))) Partea buna e ca putem fi inventive si sa gasim modalitati de a o purta! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  20. Da, da, asa patesc si eu cu oja alba sidefata :)))) Ai dreptate asta e frumoasa, culoarea e cea care face diferenta! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc din suflet! Te pup si te astept cu drag pe blog! :*

    RăspundețiȘtergere
  22. :)) Am si eu o dublura. Atat de mult mi-a placut o oja ca am simtit nevoia sa o recumpar, sa nu cumva sa raman fara. Ce bine ca are cine sa-ti cumpere oje, mie toata lumea imi spune ca nu mai am nevoie. :(

    RăspundețiȘtergere
  23. Te inteleg, asa sunt eu cu manichiura french. Pur si simplu mi se pare ca nu arata bine pe unghiile mele. Culoarea da, e frumoasa, asta m-a si atras la ea, ma bucur ca iti place! :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Da, ai dreptate. Eu sunt innebunita dupa ojele albastre si cand ma gandesc ca era o vreme cand nici nu voiam sa aud de asa ceva :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  25. :D Multumesc, ma bucur ca iti place! :*

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumesc, ma bucur mult ca iti place! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  27. Oja e absolut superba, pacat ca are o consistenta cam subtire. O am si eu si apelez la acelasi truc( folosesc un ton mai inchis de albastru pe sub). Imi place foarte mult rezultatul final. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  28. mie imi plac ojele sidefate :) iar daca mai sunt si albastre....atunci clar ma indragostesc pe loc :)))

    RăspundețiȘtergere
  29. Pe mine sora mea nu ma mai lasa sa cumpar oje, pe cand prietenul meu nu spune nimic. Prima mea oja Flormar de la mama lui o am. Plecase ea in Turcia, a sunat-o al meu si i-a spus ca sa imi cumpere oje Alix Avien si cum nu a gasit mi-a cumparat flormar si golden rose....20 de bucati:)). Si ultima oara mi-a cumparat acum in sept. 10 bucati....fara sa o mai roage cineva. Ea mi-a spus...poate ai culorile astea, nu stiu, dar sigur le voi folosi tu. Eu....eram in al 9 lea cer de fericire. Oricate oje ai...tot mai vrei.Eu nu prea cumpar din astea scumpe si poate de asta al meu nu comenteaza.:)

    RăspundețiȘtergere
  30. Asa am eu senzatia cu ojele albe sidefate, sau cele crem deschis. Ce bine ca nu sunt singura care gandeste la fel.

    RăspundețiȘtergere
  31. vaiiiiiii ce fain arată ! Cred că o am și eu :)))) o să te urmez și o să mă uit și eu printre oje . :))

    RăspundețiȘtergere
  32. :D Daa, cu albastrul am si eu o adevarata legatura emotionala :)))

    RăspundețiȘtergere
  33. Multumesc! :))) Pai sa te uiti, nu se stie ce comori descoperi!

    RăspundețiȘtergere
  34. foarte frumoasa oja albastra chiar daca nu prea ma atrag ojele sidefate :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Si eu am oje Golden Rose si-mi plac mult, pentru banii lor nu prea ai ce sa le reprosezi, decat ca unele sunt foarte sheer, ca a ta.
    Acum imi fac si eu unghiutele, cu Max Factor, sub care se va ascunde Golden Rose 230, pentru ca cea de la Max Factor e cam sheer.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  36. Mie una imi place :X nu am nici o oja Golden Rose, dar mi-a trecut una prin mana si mi-a placut ce am vazut.posibil urmatorul shopping sa fie cu cel putin o oja:D

    RăspundețiȘtergere
  37. Multumesc, ma bucur ca iti place, nici pe mine nu prea ma atrag dar mai fac si exceptii :P

    RăspundețiȘtergere
  38. Daa, eu am chiar multisoare de la ei, cele Care + Strong sunt preferatele mele, am una superba pe care de cand zic ca o arat pe blog :X

    RăspundețiȘtergere
  39. Multumesc, eu una zic ca merita sa le incerci, ti le recomand pe cele Care + Strong, in sticluta dreptunghiulara, culorile sunt mult mai intense.

    RăspundețiȘtergere
  40. Cat de frumoasa este oja! Geniala <3

    RăspundețiȘtergere
  41. i must have this nail polish :* wonderful blue!

    RăspundețiȘtergere
  42. Multumesc mult, ma bucur ca iti place!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...