luni, 25 februarie 2013

Guest Post Monday

Salutare!

Dupa cum scriam la sfarsitul postarii de ieri, astazi am pentru voi ceva diferit. Ideea pentru acest proiect a pornit de la scumpa Roxana de la Beautylicious si iata ca in cele din urma prinde contur. De acum, in fiecare luni voi ceda coltisorul meu drag unei alte bloggerite, bineinteles tot din sfera de nail art. Asadar, veti avea ocazia sa descoperiti saptamanal cate o fata talentata si cum altfel decat prin intermediul unei manichiuri. :D

Astazi va fac cunostinta cu prima curajoasa, Roxana de la The girl with a butterfly tattoo. Iata ce ne spune ea:


" Fiind vorba despre o persoana foarte talentata cu un blog deja renumit prin lumea blogurilor de profil Beauty and Stuff - Josephine m-a invitat sa postez o manichiura foarte draga mie pe blogul sau personal. Am fost cat se poate de placut surprinsa pentru alegerea ei, mai ales pentru ca sunt relativ noua in aceasta lume a blogarilor, dar si pentru simplu fapt ca nu ma consider talentata ci doar obsedata de oje si manichiuri inedite. De Valentine's Day am realizat mai multe manichiuri printre care si aceasta pe care am vrut cu tot dinadinsul sa o pastrez pentru acest guest- post special.
Alaturi de mii de multumiri pentru nominalizare si pentru faptul ca voi avea ocazia sa-mi fie admirata sau criticata manichiura de catre indragitii followeri ai Josephinei va las cu manichiura.





Ideea mi-a suras imediat ce am vazut oja neon de la Farmasi, pe care am folosit-o o singura data asta-vara pe vremea cand febra culorilor neon era in toi. Apoi, mi-am zis ca negrul se integreaza perfect in aceasta combinatie si........ asa am lasat fantezia sa-si faca treaba. Culorile acrilice de la Reeves m-au ajutat sa pictez motivele cu inimioare, si bineinteles o pensula subtire pentru pictat. La final am sigilat modelul cu un lac Ultrarezistent de la Farmec pentru a pastra manichiura intacta cat mai mult timp.




Impreuna cu multumirile de rigoare, ma simt onorata ca am realizat o astfel de postare la sugestia Josephinei."


Ei bine fetelor, voi ce ziceti? Va place  manichiura Roxanei? Mie mi-a facut o pofta incredibila de culori neon in ciuda faptului ca afara e o vreme extrem de mohorata :D

Astept cu drag comentariile voastre. Ce ziceti? Sustineti acest proiect?

35 de comentarii :

  1. Daaaa.
    Ne place si sustinem acest proiect. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. o idee foarte interesanta sigur ca o sustin , imi place oja neon iar modelul e foarte inspirat scoate foarte frumos in evidenta oja :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos modelul, chiar acel galben neon si cu negru scoate modelul in evidenta si proiectul este unul foarte frumos, astept cu drag urmatoarele postari de genu:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc frumos pentru mentionare, esti o persoana minunata!! Chiar ma bucur ca ti-a placut ideea mea si imi pare bine ca ai pus o amprenta personala pe ea astfel incat o sa cunoastem mai multe fete talentate, e foarte frumos si binevoitor din partea ta ;)) Cat despre manichiura Roxanei chiar imi place desi nu sunt o fana a ojelor neon (nu detin nici una) dar manichiura asta ma face sa ma gandesc ca totusi poate ar trebui sa le dau o sansa ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. :D eu zic ca esti si talentata!:D super initiativa! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Super idee, chiar apreciez ca prin intermediul tau pot cunoaste si alte fete talentate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ideea cu guest posturile mi se pare foarte buna iar manichiura prezentata azi este superba! Ar fi perfecte pentru urmatoarea provocarea, cea cu unghiile galbene :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoasa initiativa ta. Manichiura este superba:x

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte dragute unghiutele :) Ideea Roxanei e grozava, iar tu o draguta pentru ca ai reusit sa o pui in practica :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoasa manichiura, felicitari pt initiatia :*

    Nicola http://foxxynico.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place tare mult :*
    si combinatia de culori e reusita .

    RăspundețiȘtergere
  12. offff, imi cer mii de scuze ca nu am reusit sa postez ieri. O voi face azi cu siguranta pentru ca ma sint si putin mai bine. Am un ghinion de zile mari ............. am facut varicela la 28 de ani :((((. Ma confrunt cu mancarimi de nuna numa, sa nu mai vorbim de febraaa. Offfff. In fine voi sta acasa 7 zile in carantina. Josephine iti multumesc inca o data pentru initiativa si pentru promovare. Fetelor va multumesc si voua pentru commenturile frumoase.Abia astept lunea viitoare sa vad cine mai posteaza manichiuri dragute. Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucur mult de tot ca iti place ideea! :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur ca iti place modelul si de abia astept si eu urmatoarele postari :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu placere draga mea si multumesc si eu pentru cuvintele frumoase! :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma bucur mult ca iti place ideea! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma bucur mult ca ti se pare buna ideea, multumesc! Si da, se incadreaza in tema :D :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma bucur mult ca iti surade initiativa mea! :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Dupa cum am mai zis, sper sa te refaci cat mai repede! :* O saptamana usoara iti doresc si multumesc inca o data ca ai dat curs invitatiei mele! :*

    RăspundețiȘtergere
  20. It's beautiful Roxana, I love the yellow/black contrast!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...