joi, 21 februarie 2013

Noutati de la Lady's

Hello! 
Astazi am pentru voi swatchuri la o parte din noile oje aparute la Lady's. Stiti bine ca nu pot sa refuz nimic interesant in materie de lacuri de unghii si de aceea am decis sa incerc cateva nuante. Nu sunt spectaculoase, in mare am ales culori clasice, mate, pentru ca in ultima vreme am cam abuzat de sclipici. Daca sunteti curioase cum arata si ce parere mi-am format despre ele va invit sa cititi mai departe.



Ojele sunt de la Catherine Arley, au 11 ml fiecare si se gasesc la pretul de 5.5 lei. In total sunt disponibile 18 nuante iar eu va voi prezenta 5 dintre ele. Cam asa se prezinta ele in catalog:


Si acum urmeaza swatch-urile mele. Voi incepe cu numarul 39, Coray. Cumva mie mi-a iesit mai turbata in poze decat in realitate. Am fost cam dezamagita de aceasta pentru ca sunt necesare 3 straturi pentru a ajunge la aceasta acoperire. Daca va stiti fara rabdare nu o recomand. In schimb are un luciu foarte frumos si o textura de gel interesanta. Se putea si mai bine...



Urmatoarea este numarul 19, Dark Wine. Aici dezamagirea mea vine din faptul ca nuanta din catalog nu seamana deloc cu cea din realitate. Ma asteptam la ceva mult mai inchis, cum sugereaza si denumirea. In rest n-am ce sa-i reprosez, s-a aplicat frumos, aceasta fiindca perfect opaca din 2 straturi.



Avem apoi numarul 38, Blue. Culoarea e foarte frumoasa, exact cum m-am asteptat dar din pacate si aceasta necesita 3 straturi pentru o acoperire buna. Si aceasta are un luciu foarte frumos si nu-mi pare rau ca am luat-o, nu mai aveam o astfel de culoare.



Cea de-a patra oja aleasa de mine e numarul 12, Wine. Si in cazul acesteia mi se pare ca n-are nicio legatura culoarea cu ceea ce este prezentat in catalog. Arata exact ca un rosu clasic. Mi-a placut mult si formula acesteia, am aplicat-o in 2 straturi si are un luciu superb.



Pe urmatoarea am lasat-o la urma pentru ca este preferata mea. E vorba despre numarul 21, Sea Green. Cautam de mult un verde de acest fel si iata ca in sfarsit l-am gasit. Formula e buna, opaca din 2 straturi si arata perfect pe unghii. De departe favorita mea!



In total ar fi trebuit sa am 6 oje, dar ultima pe care am ales-o eu, numarul 01 French White s-a dovedit a fi un lac transparent, va zic drept ca am ramas socata cand am vazut-o....adica, ori sunt eu nebuna ori french white nu inseamna ce cred eu :)))
In afara de aceste 6 lacuri am mai ales o nuanta, din alta gama - a fost preferata mea din toata comanda si m-am decis sa v-o arat separat intr-o alta postare. Ma declar per ansamblu cam nemultumita de aceasta comanda si sper macar ca dupa ce le voi purta sa ma convinga cumva ojele ca n-am aruncat banii pe fereastra. Descrierea lor oficiala e cam asa: - Extra glossy, culori vii și rezistente. 
- Culori irezistibile de ojă lucioasă care rezistă pe unghii fără să se cojească timp de 5 zile. 

Cumva ma indoiesc ca rezista 5 zile :)))

Anyway, voi ce ziceti, va face cu ochiul ceva?

28 de comentarii :

  1. Sunt frumoase nuantele. Vad ca au comanda minima de doar 10 lei si transportul gratuit prin curier. Mi se pare putin ciudat totusi ca au conditii asa putine la livrare. Tu le-ai luat de pe site sau de la reprezentat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you so much! I'm really considering writing my posts in enghlish too :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, si mie tot ultima imi place :X

    RăspundețiȘtergere
  4. Daa, ai dreptate, luciul e foarte frumos.
    Multumesc mult! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. :D Ma bucur ca suntem de aceeasi parere! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) E si asta o chestie, ramane de vazut! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Daa, ma gandeam sa le scriu sa le zic ca vrem holografice :))) Si eu tot dupa alea tanjesc, pacat ca nu le aduc si la noi...

    RăspundețiȘtergere
  8. Daa, cea verde chiar e frumoasa. Nici eu nu prea ma impac cu ojele astea transparente dar mi-am propus sa le folosesc intr-un glitter sandwich, sa vedem ce o sa-mi iasa :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult de tot! 21 e preferata mea! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. :D Daa, e foarte faina, chiar o recomand!

    RăspundețiȘtergere
  11. De ceee, ai unghiute foarte frumoase! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc mult! Sa stii ca sunt de vina si pozele :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Daaa, eu am ramas complet socata cand am vazut-o, am zis ca poate or fi gresit numarul, insa aceea era :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Thank you so much! That's what I'm planning to do next, that blue one seems perfect for a glitter sandwich :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Daa, e pacat ca nu corespund, desi cea albastra si cea verde eu zic ca sunt pe aproape. Sunt curioasa ce o sa iti mai alegi tu. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc mult, cam astea sunt si preferatele mele, Coray ma enerveaza in schimb ca e prea transparenta :((

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma bucur ca iti plac, suntem de aceeasi parere cu Sea Green :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, de pe site le iau. Sa stii ca au conditii foarte avantajoase la comanda si ajunge repede, cu Urgent Curier. La comanda minima transp e gratuit insa se percepe o taxa de ambalare. Pe masura ce creste valoarea comenzii creste si discountul. La o comanda de 133 de lei, platesti doar 100.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma bucur mult ca iti plac. Nu, n-am aplicat top coat, asa sunt ele, au o consistenta ca de gel.

    RăspundețiȘtergere
  20. sunt superbe si la pret sunt tare accesibile

    RăspundețiȘtergere
  21. Oja verde e superba, e o nuanta foarte placuta :D.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...