duminică, 8 septembrie 2013

A feathered manicure

Hello!
Astazi am avut timp si chef de unghiute asa ca am pregatit o noua postare. S-au adunat o multime de oje neincercate in ultima perioada asa ca fac tot posibilul sa le port si sa vi le arat pe toate. Astazi impusc doi iepuri dintr-o lovitura cum s-ar zice si va arat doua oje noi in actiune: Essie Naughty Nautical din colectia de vara 2013 si China Glaze Flock Together din colectia On the horizon , oja primita pentru testare de pe Beauty.In.The.Bottle.Va las cu manichiura!

 

 Pentru inceput o sa va vorbesc despre Essie Naughty Nautical, oja pe care mi-am dorit-o mult si pe care mi-am comandat-o intr-un final de pe Beauty in the bottle. Culoarea asta mi-a furat mintile anul acesta, pur si simplu nu pot sa-i rezist. A fost destul de greu de fotografiat dar eu zic ca am reusit pe cat se poate sa redau in fotografii culoarea sa reala. E o nuanta de teal (daca stiti corespondentul in romana va rog sa-mi spuneti :)), am stat si mi-am stors creierii in fel si chip), un fel de turcoaz dar cu tenta mai pronuntata de verde. Din pozele pe care le vazusem pe internet ma asteptam sa fie o idee mai vibranta dar e frumoasa si asa. De fapt, e mai bine pentru ca poate fi purtata chiar si toamna. Nu se vad atat de clar dar oja contine niste particule argintii si spre marea mea bucurie sunt vizibile si pe unghie, subtil, dar sunt acolo.
In ceea ce priveste aplicarea, pot sa spun ca n-am avut probleme desi mi-ar fi placut sa fie putin mai pigmentata. In primul strat e destul de apoasa, nu se distribuie uniform dar totul e bine dupa al doilea strat. Eu am sfarsit aplicand 3 straturi fiindca sunt obsedata :))) De uscat s-a uscat repede si luceste frumos fara sa fie nevoie de top coat.



Vedeti si voi ca e foarte frumoasa simpla dar m-am gandit eu ca ar arata fain in combinatie cu China Glaze Flock Together si am trecut la fapte. Ojele astea cu glitter sub forma de fire nu-s preferatele mele dar am trecut peste prejudecati si acum ca ma uit la unghii chiar incep sa-mi placa. Am aplicat-o int-un singur strat, particulele sunt dese iar selectia de culori e tare frumoasa. Trebuie sa aveti putin grija la aplicare pentru ca se poate intampla sa mai ramana cate un locusor neacoperit dar pentru densitatea asta de particule n-am ce sa-i reprosez, oja s-a aplicat bine. Finish-ul e bineinteles texturat deci daca vreti sa nivelati suprafata recomand sa aplicati un top coat consistent. Am vazut ojele astea si aplicate simple, in cateva straturi pentru a acoperi unghia dar mi se pare ca arata mult mai dragut ca top coat, transforma o manichiura banala intr-una de efect.Astept sa-mi spuneti parerile voastre despre ojele "feathered". Le-ati purta? Daca da, le gasiti aici la pretul de 32 lei.

Pe unghia accent - daca pot sa zic asa, eu le consider pe toate accent :))) am aplicat doua pene si acum ca ma uit mai bine mi se pare ca seamana cu simbolul yin si yang :D Sunt water decals, le-am luat de aici si planuiesc sa-mi mai iau cateva modele ca prea imi plac.



Cam asta a fost tot, astept cu drag comentariile voastre. Pupici!

19 comentarii :

  1. You did a nice job with this manicure! I like it :)

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne cat de frumoase suuuuunt :X :X :X mai ales penele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba manichiura asta, arata minunat ! Iar unghiile tale sunt atat de frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  4. This is soooo beautiful!!! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase! Am si eu o oja asemanatoare, mova :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa manichiura, mai ales penele :)

    RăspundețiȘtergere
  7. wow, modelul e pur si simplu superb <3
    Esti foarte talentata, mereu iti admir manichiura si ma minunez de modelele frumoase pe care le faci :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de frumoasa este oja de la Essie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am cautat un corespondent pentru acest cuvant si daca tin eu minte bine era verde petrol.

    Multumesc pt tutorialul de aplicare a glitter-ului pe care mi l-ai dat saptamana trecuta.

    Imi plac ojele "cu pene"(ha ha, traduc tot ce prind acum), arata mai bine decat ma asteptam. Nici eu nu sunt o fana a acestui tip de glitter.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oh wooowwww. Imi place foarte mult combinatia. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Tipul asta de glitter nici pe mine nu ma da pe spate, dar in manichiura de azi arata grozav de bine cu modelul pana.
    xo

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt superbe amandoua oje !
    Nu am nici o Oja "feathered" , dar imi place la nebunie cum arata pe unghie.

    Iar inelarul cu penele e pur si simplu wow :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Oja de la essie e superba si combinata cu oja de la china glaze arata si mai si ^^

    RăspundețiȘtergere
  14. Wow, ce bine arata water decals, credeam ca ai pictat tu penele alea. :D
    Nu ma incanta ojele fheatered, dar asa in manichiura ta arata mega-dragut. :*

    RăspundețiȘtergere
  15. superb! si in trend :).

    RăspundețiȘtergere
  16. I love this, especially the accent nail!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...