marți, 19 noiembrie 2013

Un Black Friday MAGIQ: reduceri de pana la 70%

Anul acesta magazinul online de produse cosmetice magiq.ro va participa la promotiile de Black Friday din data de 22 Noiembrie 2013 cu reduceri importante de pana la 70% la un numar mare de produse!


Black Friday este momentul ideal sa va rasfatati cu produsele pe care vi le doriti si pe care acum le puteti achizitiona la preturi cu adevarat reduse! Promotiile vor incepe in data de 22 noiembrie, insa vor continua si in weekend pana pe 24 noiembrie, in limita stocurilor disponibile.

Pentru anul acesta www.magiq.ro a pregatit o serie impresionanta de reduceri la marcile Pierre René si MIYO, cu discounturi de pana la 70%! In oferta MAGIQ.ro de Black Friday de anul acesta vor fi incluse toate categoriile de produse cosmetice din site, asa ca veti putea selectiona toate produsele de machiaj de care aveti nevoie la preturi foarte avantajoase!

Puteti profita de Black Friday si pentru a va gandi la cadourile de Craciun si Mos Nicolae, sarbatori ce se apropie si ele cu pasi repezi! Cumparand de Black Friday produsele pe care vi le doriti, va asigurati ca obtineti cel mai bun pret si ca vor ajunge la dvs. in timp util pentru sarbatori, fie pentru a le darui si pentru a face surprize placute femeilor dragi din viata dvs., fie pentru a le utiliza in scop personal!

Cosmeticele Pierre René si MIYO sunt hipoalergenice si bazate pe extracte din plante cu proprietati revitalizante, oferind ingrijire tenului dumneavoastra. Produsele sunt concepute astfet incat sa poata oferi pielii hidratarea de care are nevoie si sa raspunda cerintelor femeii moderne, imbinand calitatea cu un design atragator si elegant.

Magiq.ro va asteapta pentru a profita de reducerile si surprizele pregatite! Acum este momentul sa va rasfatati cu toate produsele pe care vi le doriti!

8 comentarii :

  1. Mă bucur să știu că și Magiq participă la Black Friday. Recent am plasat și primit o comandă, așa că mă mai gândesc dacă voi profita sau nu de reduceri, dar încurajez persoanele care nu au cumpărat până acum produse de pe site-ul lor, să o facă.
    Mă bucur că ai anunțat pe blog ! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. can't wait!<3

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. De abia astept sa vad care vor fi reducerile :) Si eu am plasat o comanda relativ recent dar m-ar interesa un fond de ten :D

    RăspundețiȘtergere
  4. deja am inceput sa-mi salvez site-urile cu black friday , trebuie sa profit si eu :))
    cu siguranta imi voi cumpara ceva :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Astea DA reduceri! :-)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...