miercuri, 18 decembrie 2013

My first Firmoo sunglasses

Salutare!
Cum merg pregatirile pentru Craciun? Nici nu-mi vine sa cred ca mai sunt doar cateva zile, timpul parca zboara. Nu mi-a placut niciodata agitatia specifica sarbatorilor de iarna si am senzatia ca nu apuc sa finalizez nimic din ce-mi propun. Imi pare rau ca nu reusesc sa postez aici pe cat de des mi-as dori. 

Astazi o sa va vorbesc despre prima mea pereche de ochelari Firmoo. As fi vrut sa va scriu mai degraba despre ei dar ba n-a fost vremea favorabila, ba a intervenit cate ceva, stiti si voi cum merg lucrurile :) Sunt convinsa ca ati auzit de Firmoo, dar daca totusi nu stiati va spun eu: Firmoo este cel mai cunoscut magazin online ce comercializeaza atat ochelari pe baza de prescriptie medicala cat si ochelari de soare. Sunt o multime de modele de rame, asadar aveti de unde sa alegeti iar preturile sunt destul de accesibile. In plus, daca sunteti clienti noi si doriti sa testati si voi o pereche de ochelari puteti sa-i primiti gratis, e necesar sa achitati doar taxele de livrare. Mai multe detalii despre acest program aflati aici.

Am avut ocazia sa-mi aleg ce doresc de pe site si fiindca momentan nu am nevoie de ochelari de vedere m-am oprit la o pereche de ochelari de soare  - puteti sa vedeti si voi modelul aici. Eu sunt extrem de incantata de ei si ma bucur ca i-am ales. Mi-a fost de ajutor si sistemul Virtual Try-on de pe site: mai exact incarci o poza cu tine si poti proba astfel ochelarii virtual. Fain, nu? :D O sa mai iau o pauza de la trancaneala si va las cu cateva poze. Si de data aceasta modelul a fost tot verisoara mea.



Comanda a ajuns la mine cam intr-o saptamana de la data in care a fost plasata, am fost deosebit de incantata de acest fapt. A fost livrata de cei de la DHL si n-am fost nevoita sa achit niciun fel de taxa suplimentara. Ochelarii au fost ambalati extrem de bine, practic ar fi fost imposibil sa se deterioreze in timpul transportului. Au venit intr-un etui roz impreuna cu o laveta si o mica surubelnita cu suruburi de rezerva. Sunt dintr-un plastic rezistent, lucrati foarte bine, chiar nu gasesc niciun aspect negativ pe care sa-l precizez.



Ca o mica paranteza, trebuie sa aduc vorba si despre esarfa Stradivarius de la Kurtmann  pe care de abia acum reusesc sa v-o prezint. Am fost innebunita anul acesta dupa culoarea asta si nu i-am putut rezista. Din pacate nu mai este pe stoc dar sunt convinsa ca veti gasi si alte modele interesante. E finuta, potrivit de grosuta si se aseaza frumos. Puteti citi si postarea aceasta unde veti gasi mai multe informatii despre Kurtmann.
 

 Una peste alta chiar sunt incantata de acesti ochelari si va recomand cu drag site-ul Firmoo - colaborarea mea cu ei a fost una extrem de placuta.
Voi ce ziceti, va plac? Ce modele va fac cu ochiul? Eu ma gandesc sa-mi iau o pereche de protectie pentru orele luungi pe care le petrec la calculator.

V-am pupat!

17 comentarii :

  1. Sunt foarte draguti ochelarii, din cate imi amintesc vroiam sa imi comand si eu perechea asta dar in cele din urma, m-am decis cu greu asupra alteia. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt tare dragutei si iti sta bine cu ei

    RăspundețiȘtergere
  3. hihi, am colaborat si eu cu ei:)

    daca mai vrei sa incerci o pereche....te invit la giveaway!

    would you like to join it?

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro/2013/12/giveaway-de-craciun-castiga-o-pereche.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumosi sunt, eu trebuie sa port de protectie ca sa nu mi se mareasca dioptriile , dar tot aman (nu stiu de ce )un consult ca sa vad exact ce dioptri imi trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti sta foarte bine cu ei! Eu am dioptrii, dar port ochelarii doar la pc sau la tv...nu prea mai imi plac ramele, as vrea sa le schimb...dar parca si eu tot ochelari de soare mi-as lua :)) Sa-i porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumosi sunt!
    Acum ma tenteaza si pe mine. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte frumosi, imi plac mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai daca sunt ai tai, de ce ii pui pe verisoara ta? Tu vrei sa vin pana la Barlad sa te bat??? :))) vreau sa te vad pe tine!!!
    Revenind, imi plac! Mie nu mi sta cu bine cu din astia mari :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Si de data asta te vom certa - te vrem si pe tine in poze! :D
    E simpatica verisoara ta, iar ochelarii ii vin tare bine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Niste ochelari pentru calculator imi tb si mie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai o verişoară foarte frumoasă, a pus în valoare atât ochelarii, cât şi eşarfa ♥.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ochelarii sunt foarte frumosi si nu zi ca nu aveau cum sa pateasca ceva, ca la Georgia au ajuns cu carcasa indoita bine :)) noroc ca ochlerii nu au patit nimic

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...