luni, 10 martie 2014

Golden Rose Rich Color Swatches

Salutare!
Sper sa-mi iertati absenta din ultima perioada pentru ca astazi revin cu o noua postare si vreau pe cat posibil sa incep sa public din nou, macar saptamanal. 
De data aceasta vor fi in centrul atentiei 5 oje din colectia noua Golden Rose Rich Color. Vi le-am mai aratat si pe Facebook dar meritau o postare speciala. Daca nu ati incercat pana acum lacurile de unghii din gama Rich Color vi le recomand cu mare drag; in plus, aveti si de unde alege!
 

Golden Rose Rich Color 116 - o nuanta putin mai neobisnuita, mustar cu o tenta verzuie si particule stralucitoare argintii. Se aplica usor si este opaca din doua straturi.


Golden Rose Rich Color 106 - o nuanta de fuchsia cu reflexe albastrui. Si aceasta s-a aplicat usor si e opaca din 2 straturi. Se usuca putin mat, pentru un luciu ca cel din imagine aveti nevoie si de un top coat.


Golden Rose Rich Color 59 - albastru metalic. Aceeasi poveste: se aplica usor si e opaca din 2 straturi. Datorita formulei metalice raman ceva dare de la pensula dar pe mine nu ma deranjeaza.


Golden Rose Rich Color 110 - un verde cu irizatii metalice superbe. Arata mult mai bine pe unghie decat in sticluta. S-a aplicat cu usurinta datorita pensulei late si e opaca din 2 straturi. Am purtat-o cateva zile si mi s-a parut chiar rezistenta.


Golden Rose Rich Color 108 - nuanta mea preferata, un albastru verzui superb. E cea mai pigmentata dintre toate, eu am aplicat 2 straturi dar acopera destul de bine si cu unul singur. Are un luciu frumos si e rezistenta. Eu am purtat-o de cateva ori pana acum in diferite combinatii si m-am bucurat sa vad ca nu pateaza unghiile chiar fara o baza.


Sunt curioasa, care este preferata voastra? Ati incercat ojele Golden Rose Rich Color? Le puteti achizitiona si voi de pe www.cosmania.ro

15 comentarii :

  1. Si uite-asa am ajuns la concluzia ca am nevoie de 116 si 108.
    Musai! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Welcome back! De cand asteptam sa mai vad unghiile tale superbe. Sunt minunate ojele prezentate. Nu am niciuna din noile nuante, dar am pus ochii pe #110 si #116.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe toate,pe unghiutzele tale totul este foarte frumos,pe #106 si #110 le am shi eu shi le-am folosit deja,dar imi place mult #116,o pun pe lista :))))) pupici <3

    RăspundețiȘtergere
  4. good to see you back <3 foarte frumoase swatch-urile , trebuie sa recunosc ca sunt niste nuante incredibild e frumoase <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia asteptam sa iti vad din nou postarile!
    Toate ojele de mai sus sunt superbe, greu de ales doar una preferata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce nuante puternice! Sunt frumoase toate :)

    http://lorenamarchis.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey! Welcome back! Mustarul acela e deosebit! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de frumos arata toate >:D<
    Bine ai revenit pe blog :* si eu am luat o pauza de o luna, cica am invatat pentru simulari :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Superbe toate ! Preferata mea este 59 :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe ultima cred că o am şi eu. Şi mai am şi una verde din această gamă. se aplică foarte uşor şi sunt tare rezistente.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gorgeous swatches - you make me want these polishes right now! ;)
    Or at least Golden Rose Rich Color 116, which, surprisingly, is my favourite :D

    RăspundețiȘtergere
  12. cat de frumos ai swatch-uit ojele, cred ca mi-ar placea sa le incerc pe toate :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...