luni, 21 mai 2012

Avon favourites: My Top 5 products


   De-a lungul timpului, noi femeile, cadem prada de multe ori tentatiei in ceea ce priveste produsele cosmetice. E drept ca avem la dispozitie o gama larga de produse, toate create sa ne atraga cat mai mult atentia. Majoritatea promit rezultate miraculoase insa putine chiar isi indeplinesc scopul - in final, ramanem cu banii cheltuiti, nemultumite si din nou in cautarea produsului minune. Cel mai bine este sa ne documentam inainte de a cumpara un produs si n-a fost niciodata mai usor ca acum, cand pe internet avem acces la aproape orice informatie.
   De aceea m-am gandit sa va impartasesc cateva din produsele mele preferate, de data asta de la Avon, pentru ca este un brand accesibil tuturor.  Important sa retineti este faptul ca va prezint parerea mea personala despre aceste produse, ce ar putea sa nu fie valabila pentru fiecare. Am ales sa vorbesc despre 5 produse care mie imi plac foarte mult, dar intr-un mod obiectiv pe cat se poate, si cu bune si cu rele.
   Ordinea prezentarii este aleatorie.

  1.  Mediterranean olive oil with orange flower exfoliating body scrub (phew!) - Planet Spa
         

  De cand l-am descoperit pur si simplu iubesc acest scrub. Are un miros demential si este extrem de eficient. Este sub forma unui gel cu o multime de particule abrazive (and i mean a lot! ) si isi face treaba nemaipomenit de bine. Lasa pielea fina, curata si revitalizata. Personal nu-i gasesc nici un minus.

     2.   3 in 1 Cleanser , Toner and Moisturiser with aloe and ginger - Avon Care

         Acest produs mi-a fost recomandat de cineva si de cand l-am cumparat prima data l-am mai achizitionat de inca 2 ori. E un produs de curatare a fetei foarte bun, care nu mi-a provocat nici un fel de iritatii. Il folosesc dimineata si seara, dar nu pe postul clasic de demachiant, ci dupa procesul de demachiere, pentru a-mi spala fata. Il aplic pe fata, masez si clatesc cu apa din abundenta evitand zona ochilor. Pielea ramane catifelata, revigorata si simt porii curatati in profunzime. Ca punct negativ as mentiona faptul ca are in compozitia sa alcool, dar daca e sa privim lucrurile in ansamblu muuuuuuulte produse au acest minus iar in cazul de fata nu ma deranjeaza pentru ca e un produs de care sunt multumita in ansamblu. Tin sa mentionez ca am un ten gras cu tendinta acneica si e posibil ca pentru cele dintre voi cu tenul mai uscat sau mai sensibil sa nu fie la fel de multumitor.

   3.  Instant Mocca Lipstick

       Nu sunt multe lucruri de zis despre acest ruj. E o culoare foarte frumoasa, potrivita atat pentru zi cat si pentru seara, cu o textura cremoasa, hindratanta si o rezistenta decenta. Singurul lucru pe care nu-l inteleg e denumirea, care pare sa nu aiba nici o legatura cu nuanta acestuia .

  4.  Japanese sake and rice smoothing face mask - Planet Spa

      As putea spune ca iubesc toate mastile din gama Planet Spa, mi se par unele din produsele cele mai reusite Avon, iar masca aceasta exfolianta este preferata mea. Se aplica intr-un strat subtire, iar dupa circa 15 - 20 de minute se indeparteaza de pe fata . Pielea ramane curata, luminoasa si proaspata.  "- " Si acest produs contine alcool.

  5.  Sequined turquoise nailpolish


 E o culoare deosebit de frumoasa, se aplica usor - dar e nevoie de 3 straturi pentru un aspect complet uniform si opac, se usuca repede. Imi place aplicatorul si designul sticlutelor de oja de la Avon. Imi displace total faptul ca pateaza unghia si e nevoie de multa munca de lamurire pana se curata unghia complet. Dar merita pentru culoarea absolut superba si multitudinea de particule stralucitoare.

   

Aici se incheie povestea mea. Sper ca nu v-am plictisit cu aceasta postare lunga cat o zi de post.

Un comentariu :

  1. buna, sunt reprezentanta Avon de 6 ani , in legatura cu : 3 in 1 Cleanser , Toner and Moisturiser with aloe and ginger - Avon Care , este cel mai bun demachiant de la avon , si eu am tenul gras putin acneic si sa stii ca de cand am inceput sa il folosesc, s-a redus acneea , este foarte bun ca demachiant si de ochi , pt ca nu ustura chiar daca iti intra in ochi putin, lasa pielea fina si pentru ca are aloe si ghimbir asta e bun pt acnee , incearca si pentru ochi , normal fara sa dai produs in ochi ca nu e tocmai sanatos . nu folosi produse care iti usuca fata chiar daca ai tenul gras, asta e cea mai mare greseala , pt ca o data ce l-ai uscat cu mult alcool sau acid salicilic glandele secreta si mai mult sebum ;) poti folosi de 1-2 ori pe saptamana produse cu mult alcool sau acid salicilic doar asa pentru dezinfectare , apoi hidrateaza cu o crema . asta e si sfatul dermatologului

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...