miercuri, 9 mai 2012

Elf Brushes Review: Kabuki Face Brush & Powder Brush


    Daca in postarea trecuta v-am prezentat o idee pentru realizarea unui suport de pensule, acum e timpul sa vorbesc despre ultima comanda Elf .. Este vorba despre pensula defining eye din gama essential,pensula kabuki pentru fata si pensula pentru pudra din gama studio .  
Pensula defining eye ma asteptam sa fie putin mai mare, dar isi face treaba destul de bine si asa, e destul de moale, nu-i cad perii si as zice ca pentru pretul ei e o alegere buna pentru orice amatoare in ale machiajului.
Surpriza vine cu celelalte doua pensule, pe care pur si simplu le ador. Desi citisem foarte multe pareri pozitive despre ele pot sa spun ca asteptarile mi-au fost depasite. Pensula kabuki e deosebit de moale, densa, nu-i cad perii si nu in ultimul rand o gasesc fiind foarte stylish, cu acei peri sintetici alb-negru. Daca nu ati mai avut o pensula kabuki si vreti sa incercati v-o recomand.



 Si am ramas la Powder Brush, o pensula destul de compacta, plata, pe care, dincolo de scopul ei, eu o gasesc perfecta si pentru aplicarea fondului de ten. Acesta se intinde foarte uniform pe fata, nu raman urme, iar pensula nu se incarca cu foarte mult produs. Sigurul dezavantaj pe care l-am gasit momentan, atat la pensula aceasta cat si la cea kabuki este faptul ca firele sintetice atrag foarte mult praf si trebuiesc spalate destul de des, iar datorita faptului ca sunt foarte compacte se usuca putin mai greu. In final va las cu cateva imagini.



          Cam atat pentru astazi. Sper ca parerile mele sa va fie de folos!   Pe curand!

Un comentariu :

  1. Tocmai mi-am comandat si eu pensula Kabuki si abia astept sa o incerc<3
    Am si celelalte doua pensule pe care le-ai prezentat si sunt foarte incantata de ele! Mai ales de cea pentru pudra<3 Obisnuiam sa aplic bronzer-ul cu ea, insa de la o vreme o folosesc ca sa aplic fondul de ten. E minunata!

    O zi frumoasa!:*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...