marți, 8 mai 2012

First things first

   Hello world!
   Bine v-am gasit la "prima" mea postare si spun astfel pentru ca...prin 2007 am mai avut tentativa de a crea un blog dar acesta  nu a devenit o realitate. Asadar sa spunem ca sunt noua pe aceste meleaguri, cu ganduri bune, vise de impartasit, lucruri noi de aratat si nu in ultimul rand cu speranta ca va voi incanta cu imagini si cuvinte frumoase.
   Nu as dori ca acesta sa fie un blog cu o tema bine definita: make-up, fashion ori lifestyle, ci mai curand o combinatie intre toate acestea si multe altele...lucrurile marunte ce ne pot aduce un zambet intr-o zi ploioasa. Astazi am hotarat sa va impartasesc o mai veche pasiune de-a mea: obiectele handmade - fie ele bijuterii, decoratiuni etc. Si nu-i nimic mai relaxant decat sa le realizam chiar noi atunci cand avem putin timp liber. Pentru planul de astazi nu avem nevoie decat de un borcan ( intr-o forma cat mai interesanta)
 niste sfoara (pe a mea am dat 4 lei - gasiti probabil la orice magazin cu produse de uz casnic )
 si nu in ultimul rand adeziv ( de preferinta ceva de genul aracetului pentru ca se usuca mai greu - eu l-am folosit pe cel din imagine)

  
        Si iata ce a iesit....
Eu am ales sa fac un suport pentru pensule de machiaj dar cu un borcan mai mare puteti realiza cu usurinta o vaza. Infloresc in curand bujorii si cred ca ar arata nemaipomenit un buchet intr-un astfel de vas. Tot ce trebuie sa faceti este sa intindeti cu o spatula adezivul pe borcan, si  incepeti sa rulati sfoara de la baza, in spirala. Va sfatuiesc sa purtati niste manusi daca nu vreti sa va murdariti.
In caz ca va intrebati, eu am ales sa atasez si o floare artificiala, pe care o aveam aruncata prin casa (le urasc!!!!) si care in cazul de fata mi se pare chiar draguta, oferind un strop de culoare.
Va las  si sper ca v-am convins sa incercati si voi!


     Pe data viitoare!



9 comentarii :

  1. foarte frumos...o sa mi fac si eu:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Chiar m-as bucura sa incerci :P as fi curioasa sa vad si rezultatul

      Ștergere
  3. Cat de cute poate sa fie!!!!! VREAU!!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca tot era sfoara pe lista mea pentru un mini-proiect DIY,o sa incerc si varianta propusa de tine.Mai trebuie sa mai gasesc un vas cu o forma anume.:)
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, arata minunat!! In weekend cu asta ma ocup :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce idee buna! Chiar o voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...