miercuri, 1 august 2012

Splatter manicure.First attempt.

Inchei ziua cu o postare colorata si vesela. Ce-i drept ma batea gandul de multa vreme sa incerc manichiura asta si iata ca astazi am reusit intr-un final. Sunt destul de multumita de rezultat avand in vedere ca e prima oara :)) Imi place cum se imbina culorile alese, in schimb regret ca am folosit acel negru (aveam in plan sa-l arunc), avea o consistenta mult prea groasa, si nu prea imi place cum se vede, plus ca s-a uscat foaaarte greu...data viitoare voi tine minte sa nu mai fac prostii din astea si sa arunc la timp ojele pe care nu le mai folosesc :D Cam astea sunt pozele, le-am facut inainte sa se usuce oja, pentru ca nu mai aveam rabdare, dar sper sa va placa.




Astea au fost produsele folosite: o oja no name roz neon aplicata la baza si pentru splatter Flormar Plus Quartz 099, Essence 39 Lime Up!, Farmasi 02 si un negru no name de o calitate infioratoare :))) In caz ca nu sunteti familiarizate cu acest tip de manichiura trebuie sa stiti ca mai aveti nevoie si de niste paie cu care sa suflati oja pe unghii si in primul rand de un spatiu de lucru, o coala de hartie alba, sau orice altceva ca sa nu murdariti toata casa :)) De altfel cel mai mare dezavantaj al acestei manichiuri este faptul ca se face multa mizerie (dupa cum vedeti mi-am manjit si sticlutele de oja). Asadar...sa recapitulam...aplicam o baza pe unghii, si apoi cu ajutorul unui pai, pe care il inmuiem in oja, suflam peste unghiute culorile dorite. Daca la inceput o sa vi se para ca nu reusiti, va indemn sa fiti perseverente :D


 
In caz ca va intrebati care este scopul pensulei, ei bine, trebuie sa va marturisesc ca am ajuns la concluzia ca este cea mai buna metoda pentru a curata surplusul de oja de langa unghii. Nu trebuie decat sa o inmuiati in dizolvant si isi va face foarte bine si precis treaba.



       Cam asta a fost tot pentru astazi...sper ca v-au placut unghiutele si va rog sa fiti indulgente :)))

P.S.: Daca nu v-ati inscris inca la micul meu Giveaway, puteti sa o faceti AICI . Data limita pentru inscrieri este 9 august!

V-am pupat!

21 de comentarii :

  1. Ti-a iesit excelent.Arata foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte mult imi place combinatia de culoare. Iar pensula clar la acest tip de manichiura nu are voie sa lipseasca, ca este destul de messy :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am o intrebare : pensula de unde o ai ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am confiscat-o de la o prietena :))Nu e nimic deosebit, poti sa folosesti orice pensula unghiulara doresti! Cred ca scopul acesteia era pentru conturarea sprancenelor :P

      Ștergere
  4. Imi place tare mult cum ti'a iesit <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt superbe!!!! Deci ai o rabdare de fier

    RăspundețiȘtergere
  6. Genial! Ma duce gandul la o tableta pentru pictura *you know, cand se amesteca nuantele intre ele*
    I LOVE IT! <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Combinatie frumoasa de culori. Inca n-am incercat sa-mi fac splatter mani dar dupa aceasta manicura vreau si eu! :-P

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...