joi, 30 august 2012

Time for (bad) romance

Finally, it's time for a new post! Dupa o lunga perioada de absenta de pe blog iata ca astazi vin cu o noua postare. Nu stiu daca v-a fost dor de mine insa mie cu siguranta mi-a fost dor sa va mai impartasesc din manichiurile mele. Pentru astazi nu am pregatit ceva prea original, dar am folosit o oja foarte draga mie, si anume Time for romance, de la essence. Daca in trecut am mai incercat-o si peste alte culori, va marturisesc ca cel mai bine arata peste negru. E o combinatie pur si simplu geniala si ma duce cu gandul la melodia Bad romance a controversatei Lady Gaga. Nu sunt nici prima, nici ultima care poarta aceasta manichiura, insa mie imi place foarte mult, si m-am gandit sa va delectez si pe voi cu cateva poze.



Dupa cum v-am spus, am folosit oja Time for romance de la essence si un negru de la Avon, numit Licorice. Daca nu aveti oja Time for romance in colectie eu v-o recomand cu mare drag, fiind una din preferatele mele.









Cam atat pentru astazi, insa va promit ca incerc sa postez mai des de acum, si sper sa abordez subiecte cat mai diferite si sa va delectez cu unghiute cat mai originale.

Sper ca v-au placut pozele de astazi si astept sa-mi scrieti parerile voastre!
Va plac unghiile pictate cu negru? Dar cele cu sclipici? La ce fel de tinute credeti ca se potrivesc?

20 de comentarii :

  1. Imi place la nebunie!!! Ce unghii frumoase ai :) Imi plac mai mult pe o baza neagra si mai putine straturi de Bad Romance, decat 500 de straturi de Bad Romance si fara baza :D pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce-mi plac pozele :X:X Combinatia e foarte frumoasa, seamana cu Facets of Fuchisia de la Revlon :D Astazi folosesc si eu Time for Romance, dar cu o alta baza :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba !O am si eu dar inca nu am apucat sa o port :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pozele sunt superbe! De fiecare data cand am ajuns la un stand Essence, Bad Romance a fost de negasit. Nu renunt, insa, trebuie sa o cumpar intr-un final! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu le-as purta la o rochie neagra simpla, cu niste accesorii maxi aurii. Foarte furmos modelul si elegant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne cat de bine arata combinatia. M-am indragostit ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi parca ne-am fii inteles. Am postat o manichiura cu acelasi oja, Essence - Time for Romance. Trebuie sa marturisesc ca varianta ta imi place mult mai mult, combinatia cu oja neagra arat mult mai bine. O sa il incerc si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  8. That's lovely! I have this one and haven't used it yet. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. n-am incercat-o pe negru! e foarte misto! asa mi le fac si eu, gata! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce poze frumoase faci! Care e secretul? :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca iti plac :D Cel mai mare secret e lumina naturala..in rest le mai maresc putin luminozitatea si contrastul si cam atat...

    RăspundețiȘtergere
  12. Vazandu-ti acum postarea (care e superba, btw), mi-am schimbat ce aveam in gand pentru manichiura pe care ma pregatesc acum sa mi-o fac :))) O sa folosesc si eu superba oja prezentata de tine :D Multumesc pentru inspiratie!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...