sâmbătă, 9 iunie 2012

Review Spray autobronzant Yves Rocher + despre vara, soare, mare...

  Desi sunt nascuta vara, n-am fost niciodata prietena prea buna cu soarele – asta in ceea ce priveste strict statul la plaja. Iubesc in schimb rasaritul soarelui - razele sale sfioase si caldute de dimineata sunt ca o adevarata binecuvantare, tot ce trebuie pentru startul unei zile minunate.
   In ceea ce priveste expunerea la soare, prefer sa o evit pe cat posibil. Am  pielea deschisa, cu multe alunite, destul de  sensibila si care se arde foarte repede. De aceea mi se pare cat se poate de normal sa evit statul la soare. In schimb, uneori prefer sa-i ofer putina culoare cu ajutorul autobronzantelor. Oricum, nici de acestea nu prea abuzez pentru ca trebuie sa recunosc ca imi place pielea mea alba, e ca un fel de marca inregistrata pentru mine.



Autobronzatul pe care l-am incercat anul asta este spray-ul de la Yves Rocher. M-a atras tocmai faptul ca este sub forma de spray, o modalitate usoara de aplicare.
Prezentarea lui suna cam asa: “Un spray autobronzant ce ofera corpului un bronz expres natural si stralucitor, in doar o ora.” 
Are la baza floare de Tiare – o floare intalnita doar in Tahiti si apa de hamamelis – un arbore originar din America de Nord.


Imi place ca:
-         se absoarbe repede in piele
-         se intinde usor pe piele
-         are o consistenta usoara, lichida
-         nu irita pielea
-         lasa pielea catifelata
-         bronzul rezultat este unul natural, stralucitor



Nu-mi place :
          mirosul, problema tipica la majoritatea autobronzantelor
          ca in cazul tuturor autobronzantelor riscati sa ramaneti cu pete daca nu va pregatiti pielea in prealabil cu o exfoliere si hidratare

       Produsul are 150 ml si il gasiti la pretul intreg de 46 de lei
       dar il puteti vedea foarte des la oferta cu 30% reducere.



  Nu este un produs minune dar nici unul rau. Oricum eu cred ca aplicarea oricarui autobronzant trebuie sa fie facuta cu multa atentie si rabdare, si bineinteles dupa o buna exfoliere si hidratare a pielii, in special in zona genunchilor si a coatelor. Doar asa vom putea avea rezultate optime si o aplicare cat mai uniforma. Va recomand sa nu incercati un autobronzant inainte de un eveniment important sau orice fel de iesire , pentru a nu fi riscuri in cazul unei nereusite. Desi acest autobronzant promite rezultate intr-o ora, nu cred ca este cazul, timpul de actiune este mai indelungat. Are un efect destul de subtil, ceea ce imi si doream, iar pentru un bronz mai intens poate fi reaplicat la interval de 2-3 zile, in functie de preferinte.
Desi poate nu e solutia perfecta e totusi o modalitate simpla de a da putina culoare piielii noastre atunci cand nu avem timpul, posibilitatea sau oricare alte motive sa obtinem un bronz natural.

Va las in loc de incheiere cu o fotografie facuta acum 2 ani intr-un loc tare drag mie, si anume plaja pustie de la Sulina la apus intr-o zi de septembrie.


                     Asta am eu in minte cand ma gandesc la vacanta...voi ce destinatii preferati?

4 comentarii :

  1. Eu vreau sa incerc vara asta pentru prima data, un autobronzant.. Sunt atat de mult incat nici nu stiu ce sa aleg sa-mi fie mai usor, ar fi prima data cand as aplica un astfel de produs.. O sa tin cont si de acesta :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu la fel ca Lauren, tot vara aceasta voi incerca primul autobronzant. Am pielea la fel ca a ta, alba si se inroseste foarte repede.E bine de stiut, il voi avea in vedere:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
    Extremely useful information specifically the last part :) I care for such information much.
    I was seeking this certain info for a long time.
    Thank you and best of luck.
    Visit my web-site ... best Diet plans

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ador rasaritul respectiv apusul si ma feresc cat se poate sa ma bronzez , imi ador pielea alba si nu e prea interesant sa dorm o saptamana in picioare din cauza arsurilor :)) .

    O sa-l incerc si eu .:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...